Jak zpomalují 4 piva reakce dospělého muže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
10.8.14 16:57
@horakyne píše:
@sonakrhounek no osobně kdyby mi někdo nadával za to že vezmu dítě ven tak nikam nejdu :mrgreen: a sem radši doma kde si teda může v klidu s dítětem hrát
@Catus včera jsme měli oslavu a chlap pil piva a věnoval se naší živé dceři taky svítilo slníčko ožralej nebyl. Byli sme v Bulharsku a taky si tam dával pivo a hlídal dceru. Jo kdyby se ožral nadávám ale když se jen napije a je v pohodě tak proč to řešit???
:palec: asi tak nějak. My teď byli na dovolené na SLovensku a co jsme tam dělali celý den? Jasně že pili, v průběhu dne nějaké to pivko, víno a v pohodě jsme zvládli dvě děti, z toho jedno hendikepované.
No jo, jsme fakt nezodpovědní, dvě děti a my si přes den pijeme. :D Ach ti alkoholici, jdu se léčit :D:D:D:D:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
10.8.14 16:57
@sonakrhounek píše:
Já se ptala svého táty (dědy), která má pivo velice rád a ten by si taky netroufnul hlídat dítě po 4 pivech (viz ta konkrétní situace… A podotýkám, že to není žádné tintítko, ale chlap přes dva metry a přes 100 Kg…

Tak můj chlap býval zvyklý pít,.ted jde jednou za několik měsíců a táhne to do rána:)Ale je to tintítko, má sice 190cm ale sotva 75kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.8.14 17:00
@horakyne píše:
Jo já se taky zeptala a řek mi že by takovou ženskou co by buzerovala za 4 piva nechtěl :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
10.8.14 17:00
@horakyne píše:
Jo já se taky zeptala a řek mi že by takovou ženskou co by buzerovala za 4 piva nechtěl :mrgreen:

Buzerovala po 4 pivech??? O čem to mluvíš? My tady (některé) mluvíme o tom, že by si to mohl odpustit na koupališti (na slunci)… Pochopila jsi vůbec o čem tady některé z nás píšou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
10.8.14 17:01
@Katy2 píše:
No jo, jsme fakt nezodpovědní, dvě děti a my si přes den pijeme. :D Ach ti alkoholici, jdu se léčit :D:D:D:D:D

a eště dáváme špatnej příklad dětem :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.8.14 17:02
@sonakrhounek píše:
Buzerovala po 4 pivech??? O čem to mluvíš? My tady (některé) mluvíme o tom, že by si to mohl odpustit na koupališti (na slunci)… Pochopila jsi vůbec o čem tady některé z nás píšou?

no ale tak předpokládáme snad všechny, že na tom koupališti neseděl, ale běhal za dítětem, už jen tím pohybem to vyběhal raz dva. :D To vidím doma na zahradě, kdy si muž klidně během odpoledne když je teplo 4 piva dá a hlídá tam dvě děti, kupodivu obě ještě žijou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
10.8.14 17:02
@sonakrhounek píše:
Buzerovala po 4 pivech??? O čem to mluvíš? My tady (některé) mluvíme o tom, že by si to mohl odpustit na koupališti (na slunci)… Pochopila jsi vůbec o čem tady některé z nás píšou?
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
10.8.14 17:04

@sonakrhounek neboj pochopila a z toho vyplívá pokud to vadí tak by chlapa doma seřvaly to mi netvrd že ne a seřvání je buzerace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
10.8.14 17:05

Jako chlap musim rict ze je mi zakladatelcina manzela lito..4 piva za 5 hodin je nic moc, ja je bezne dam za 2 hodky..chudak tvuj manzel…delas tu drama jako by se od tebe stehoval..bože

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316

Půlce národa by musela sociálka sebrat děti… Já mám k alkoholu hodně velkej odpor, sama nepiju a doma jsem za hysterku kvůli pivu, ale asi to tomu mýmu budu muset tady dát přečíst, aby si trochu víc vážil, co má doma :D
On to přeci nevypil za hodinu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
@horakyne píše:
@sonakrhounek neboj pochopila a z toho vyplívá pokud to vadí tak by chlapa doma seřvaly to mi netvrd že ne a seřvání je buzerace :nevim:

Pravdepodobne podle sebe soudis jine, ze?
Nekteri na sebe nervou, ptz jsou partneri a ne male deti.

Příspěvek upraven 10.08.14 v 17:07

• Citovat
  • Upravit
205
10.8.14 17:06
@Katy2 píše:
no ale tak předpokládáme snad všechny, že na tom koupališti neseděl, ale běhal za dítětem, už jen tím pohybem to vyběhal raz dva. :D To vidím doma na zahradě, kdy si muž klidně během odpoledne když je teplo 4 piva dá a hlídá tam dvě děti, kupodivu obě ještě žijou. :D

Je to váš život a vaše děti. Já nikoho nesoudím. Ale nechtěla bych, aby někdo hlídal moje dítě na koupališti pod vlivem alkoholu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
10.8.14 17:06

4 piva „nic“ neudělají s chlapem který pije pravidelně ;) a normální to není pít a hlídat u toho dítě…nemluvím o jednom pivu když už je chuť. Pokud jsme někde na oslavě s dítětem vždy je jeden z nás střízlivý. V některých zemích pokud nadýchají oba rodiče byť jen 0,1 promile jim seberou dítě :potlesk:
Překvapuje mě kolik ženských tady toleruje u chlapa když hlídá pití ale to je každého věc jak se něco kvůli tomu stane můj problém to nebude :*
A prý neměl ji to říkat - to by to jako nepoznala že z něho táhne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
10.8.14 17:07
@lopata píše:
Jako chlap musim rict ze je mi zakladatelcina manzela lito..4 piva za 5 hodin je nic moc, ja je bezne dam za 2 hodky..chudak tvuj manzel…delas tu drama jako by se od tebe stehoval..bože

dáš je za dvě hoďky na sluníčku. U vody když máš hlídat malé dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
10.8.14 17:07
@Chocoloco píše:
Pravdepodobne podle sebe soudis jine, ze?

tak ted seš mimo ty ne? já se s chlapem nehádám ani ho nebuzeruju :* jsme dospělí lidé a domluvíme se :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí