Jsou rozdílné matky ve městě a na vesnici? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40270
3.3.14 15:24

@NikynaU
Tys tomu dala s tou tabulkou! Teď místo diskuze začne škatulata batulata s dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
3.3.14 15:25
@Anonymní píše:
Já se tu fakt musím nahlas smát, jak se z takové nevinné diskuze stalo žhavné téma :mrgreen:

Nevinná diskuse to nebyla už ve chvíli, kdy zakladatelka přemýšlela o tom, že ji založí, byť byl úmysl dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
3.3.14 15:26

@Kvido Psala jsem maximálně, určitě víš, co to znamená. :mrgreen: :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
3.3.14 15:26
@Camael píše:
A ještě bodíka za poznávací zájezdy, coo?
:roll: a ty jsi byla někdy v např. v Tibetu nebo v deštných pralesech? Tam sotva můžeš jet bez delegáta nebo průvodce.

Příspěvek upraven 03.03.14 v 15:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 15:27
@Kvido píše:
Nevinná diskuse to nebyla už ve chvíli, kdy zakladatelka přemýšlela o tom, že ji založí, byť byl úmysl dobrý.

No a stala se z ní pomalu jatka :lol:

Příspěvek upraven 03.03.14 v 15:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@Burj Chalifa píše:
Vztahovačnost není dobrá vlastnost, věř mi.Za čisté oblečení samozřejmě chválíme.Příspěvek upraven 03.03.14 v 15:18

Tak běž do p… a neber si to osobně. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Promiňte, úplně se to nabízelo :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469

@Camael To je nápad, prostě si ty batolata vyměníme tak, abychom zapadaly do tabulek. ;)
Takže má tu někdo moc dětí?? Já jsem ok, takže vám žádný nedám ani žádný nechci, druhý si udělám sama. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.14 15:28
@Kvido píše:
Nevinná diskuse to nebyla už ve chvíli, kdy zakladatelka přemýšlela o tom, že ji založí, byť byl úmysl dobrý.
:mrgreen: No tak upřímně, název naznačoval, že se to asi zvrhne…ale až tak :?:
  • Citovat
  • Upravit
40270

@Melody 4
Prosím tě, to byla reakce za pochvalu čistého oblečení, fakt to neber tak vážně. :D já se tady skvěle bavím díky těm, co to dokážou glosovat s nadhledem (ať kopou za město, či vesnici, to je fuk).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
@NikynaU píše:
@Kvido Psala jsem maximálně, určitě víš, co to znamená. :mrgreen: :mrgreen: ;)

No, já doufám, že ano. Já jsem se jen nechala unést tou představou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
3.3.14 15:29

@NikynaU Šlo by to nějak pružně upravovat? Protože jsou dny, kdy jsem ochotná ji odevzdat častěji. Já totiž podle tabulky musím to jedno nějak vyhazovat/přijímat na střídačku, nevychází mi vzdělání a bydliště. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.14 15:30
@NikynaU píše:
@Camael To je nápad, prostě si ty batolata vyměníme tak, abychom zapadaly do tabulek. ;)
Takže má tu někdo moc dětí?? Já jsem ok, takže vám žádný nedám ani žádný nechci, druhý si udělám sama. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

myslím, že by tady byl nedostatek dětí - mají-li mít na vesnici 4 a více :lol:

• Citovat
  • Upravit
1245
3.3.14 15:30
@Melody 4 píše:
@Burj Chalifa no nelítali by tu emoce, kdyby jsi tu TY tak neurazila lidi z vesnice. Bud si jistá, že lidi vesnice nejsou žádný hnojáci nebo omezenci…

Já žila v dětství na vesnici ted žiju ve městě s 10000 obyvatel. Což pro tebe nejspíš město nebude… Každopádně mám jedno dítě ( další neplánuji) kupodivu chodím do kina, divadla na koncerty, každý měsíc ke kadeřnici a na nehty, chodím moderně a čistě oblečená… Skoro každý rok jezdím na poznávací zájezdy ( s 3 letou pauzou kvuli díťeti) Takže je naprosto jedno kde kdo žije. Pokuď si někdo myslí, že je něco víc než ostatní tak je ubožák a je to jeho problém :mrgreen:

Omlouvám se za pripadné chyby, pisu z ipadu ( ano i my na vesnici máme ipady a internet čumíš co) :lol:
:palec: :potlesk: :pankac:
Souhlas
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
3.3.14 15:31
@Burj Chalifa píše:
No a stala se z ní pomalu jatka :lol:Příspěvek upraven 03.03.14 v 15:28

Hlavně díky příspěvkům některých údernic. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
3.3.14 15:32
@Anonymní píše:
myslím, že by tady byl nedostatek dětí - mají-li mít na vesnici 4 a více :lol:

Tak zase ale kdyby se chvíli počkalo a oni by na to rychle hupsli, protože stejně přece na vesnici jiný vyžití nemají, nebylo by to tak dramatický. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí