Jsou rozdílné matky ve městě a na vesnici? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.3.14 15:41
@Kvido píše:
Holky, odložme tu debatu na večer, musím s dětma ven. :D

Souhlas, zrovna si říkám, že musím jít něco dělat. Ale zábava dobrá :palec:

• Citovat
  • Upravit
Thesis
@Anonymní píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no, na okraji města…nebo na okraji vesnice :?:

Kupodivu někde uprostřed města,tuším. :lol: To jsou spekulaceeeee :lol:

@NikynaU píše:
@Ettelwen Otázka je ještě s kým to mají. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak do toho už se pouštět nehodlám :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.03.14 v 15:42

• Citovat
  • Upravit
40270
@Anonymní píše: @Anonymní píše:
@Camael Já jsem teda z vesnice a chtěla jsem dítě už kolem 30 a jsem ráda, že jsem ve 33 rodila. Ani na vesnici to vždycky není: Hup na krávu a už je tele :-D I my se tady někdy na dítě nadřem. :lol:Né, už se tu směju nahlas a děti na mě divně koukaj, o co jako jde. :palec:…ještě pak vyjde na den ovulky zrovna předplacené divadlo…a zase měsíc čekat :mrgreen:

Tak a dobře mi tak! Já jen zopakovala názor na vyžití vesničanů, co tu už padl, ale asi jsi nedočítala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
3.3.14 15:42
@Camael píše:
Já to myslela jako odkaz na tenhle názor už několik stran zpátky a teď to bude na mě! :D

Neboj, my si dobře pamatujeme, kdo to tu psal. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
3.3.14 15:43

@Kvido
Do tý doby můžu zaslat jeden kousek, kdbys chtěla. Můžeš si vybrat mezi hodným puberťákem a batoletem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
3.3.14 15:43

Tak tady to žije :mrgreen:. Tak abych přilila, vyrostla jsem na malém městě a přestěhovala se před 6 lety na vesnici. VŠ nemám - měla jsem, ale nechtěla. Chtěla jsem se co nejdřív osamostatnit a postavit na vlastnì nohy. V prvním zaměstnání jsem se po chvíli dostala na jednu z vedoucích pozic, plat pro 20 ti letou byl víc než slušný. Mohla jsem dal ale dala přednost rodinnému životu. Ve 22 první dítko, v 25 druhé. Po mateřské jsem se vrhla do jiné profese, za ty tři roky jsem si zase trochu vybudovala postaveni a tím i lepší plat, i přesto opet uvažuju o dalším dítěti.
Nejsem omezená ani zaostalá, ale prostě rodina, děti mě uspokojují více než karierní postup.
Vesnici miluju, to že otevřete dveře a děti vyběhnou na zahradu místo toho abyste šíleli kde je co zajede. To že děti ví, že kráva není fialová a i jak se mlíko do těch krabic dostane. Není to městem ani vesnicí - je to v každém z nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.14 15:45
@Camael píše:
Tak a dobře mi tak! Já jen zopakovala názor na vyžití vesničanů, co tu už padl, ale asi jsi nedočítala. :)
…to nebylo nic proti tobě.
  • Citovat
  • Upravit
3165

Já se picnu. Jsem z menšího města mám jedno dítě víc jich nechci. Mám auto kam chci si zajedu a teda do Prahy (která jak tak koukám je pokládánaa za město rozumných) se mi moc často nechce. Samej vagabund, feťák, arabáč a jiné individua takže zlaté malé město. :)
Nechápu proč je v dnešní době normálně se urážet.

Jinak né vše co se na internetu píše je pravda, že? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786

@Camael Batole mám, chci puberťáka. A nebude mu vadit, že tu nemáme žádné vyžití? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
3.3.14 15:46
@Kvido píše:
@Camael Batole mám, chci puberťáka. A nebude mu vadit, že tu nemáme žádné vyžití? :D

Tím líp, aspoň nebude furt v čoudu :lol:

• Citovat
  • Upravit
2786
3.3.14 15:47
@Sofie92 píše:
Já se picnu. Jsem z menšího města mám jedno dítě víc jich nechci. Mám auto kam chci si zajedu a teda do Prahy (která jak tak koukám je pokládánaa za město rozumných) se mi moc často nechce. Samej vagabund, feťák, arabáč a jiné individua takže zlaté malé město. :)
Nechápu proč je v dnešní době normálně se urážet.Jinak né vše co se na internetu píše je pravda, že? :P

No právě, já jsem vlastně z Prahy a jenom reju. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
3.3.14 15:48
@Ettelwen píše:
Tím líp, aspoň nebude furt v čoudu :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
3.3.14 15:50

@Kvido
Začíná sexuelně pučet, on se vyžije sám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
3.3.14 15:51

@Ettelwen
Hele, on je domáckej typ i ve městě…zatím…k mé velké radosti. :D Jestli tam v JZD budou mít něco, z čeho by šly postavit rampy a tak, bude nadmíru spokojen! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
3.3.14 15:52

@Kvido Já jsem nereagovala na Vás a né každá Pražanda je omezená pipina. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí