Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já teda žiju v Praze, mám dítě a do třicítky mám daleko
a všechny moje kamarádky až na jednu, to mají stejně, takže nezapadám do tvojí teorie ![]()
@kam2 píše:
No já myslím, že holky z města si určitě holí nohy.. jinak žádný větší rozdíl nepocituji![]()
Jen v létě nebo před sexem.
@Majinka7 píše:
@Burj Chalifa mám hohttps://maps.google.com/maps/ms?…
Výborně. Je to přípoj z Krymu via Kamčatka.
@Majinka7 píše:
@Antonie Bolavá to je, když sundáš svůj kožich po zimě
to my tady na vesnici neděláme. Ke králíkům je lepší chodit chlupatá, oni mě pak berou jako svoji ![]()
@Camael píše:
@Slukanooo, zamýšlím se. Jako že by debilní název bydliště naznačoval IQ pod bodem mrazu? Koukám, že chceš tu tabulku zamotat co nejvíc! Už takhle se tu pohybuje několik bezprizorních dětí. Teda já zatím zaznamenala pouze snahu odeslat dítě jinam, o přijetí se tu nikdo nepere.
To víš, teď už to bude hlavolam jen pro ty z PRahy ![]()
@Burj Chalifa píše:
Kdo ho najde první na mapě, vyhrává
Ty neznáš vybraná slova po „k“? ![]()
@mitulik píše:
Zakládám agenturu na výměnu přebytečných dětí, stěhování a pro ty nejzatvrzelejší, které se svých dětí nechtějí vzdát, přestože nespadají do tabulek nabízím i případně pálení VŠ diplomů a maturitních vysvědčení. Hlaste se v hojné míře, na RD je každá kačka dobrá.
@Sluka píše:
OT - Kvido, prosím tě, kde žiješ? Ráda bych tě pozvala na kafe, jsem velice atraktivní žena a pokud půjdeš v tomto černém obleku, garantuji ti kafe i s bonusem několikrát za sebou
Los Angeles, bejby, kdy na to vlítnem? (myslím to kafe)
@Antonie Bolavá píše:
to my tady na vesnici neděláme. Ke králíkům je lepší chodit chlupatá, oni mě pak berou jako svoji
Takže máš děti jak neposlušné hochy ze Saxany?
@Antonie Bolavá píše:
to my tady na vesnici neděláme. Ke králíkům je lepší chodit chlupatá, oni mě pak berou jako svoji
Ahoj všem, nečetla jsem všechny příspěvky, ale ráda bych přidala svoji zkušenost. Myslím si totiž, že na tom „něco“ je. Všechny moje spolužačky, které pocházejí z vesnice (či menšího města) šly na učňák a poté měly hned děti. To znamená hned někdy v 19, 20 letech porodily a žijí na vesnici. Spolužáci z gymnázia a VŠ, kteří absolvovali cca v 25 letech nastoupili do práci a makají na sobě. Ze spolužáků z gymnázia budu v 28 letech první máma, většina žije ve větších městech. Nechci nikoho urazit, jen přidávám svoje zkušenosti.
@Kvido píše:
Los Angeles, bejby, kdy na to vlítnem? (myslím to kafe)
Počkej… Jdu vyhledat příhodné spojení (myslím letecké)
@Burj Chalifa píše:
Takže máš děti jak neposlušné hochy ze Saxany?
my se tady jen jako králíci chováme, ale mezidruhové křížení nepraktikujeme