Jsou rozdílné matky ve městě a na vesnici? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17631
3.3.14 18:39
@Sluka píše:
Jasně.. Ale zase máte internet a píšeš gramaticky v cajku, takže.. :think: Modrava :palec: :idea: Ty jsi Maláčová 8o 8o 8o

a sakra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
3.3.14 18:42
@Sluka píše:
Já to myslela smrdelně vážně, pane sexy

Tak s tím ti já asi moc nepomůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 18:43
@Antonie Bolavá píše:
a sakra :lol:

Ta bude chtít určitě příspěvek na bydlení nebo hmotnou nouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
3.3.14 18:45

Vskutku prinosna debata. Tak tedy zijem na vesnici oba s manzelem mame VS a prvni dite sem mela v necelych 28, ted mam 32 a deti uz tri:-).. X
Pomer vs a ss mamin je tu vyrovnany, vek pro prvniho prcka malokdy pod 25 spise bych rekla tech 28. Ale znam jen opravdu malo paru co chce mit jen jedno ditko. To bude asi jediny rozdil co vidim. Jinak jinak kazde prostredi ma neco do sebe;-).
Mestakum i vesnicanum zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
3.3.14 18:49

Založte někdo zase takhle přínosnou diskuzi, jednu chvíli to bylo opravdu jak uprostřed Hoštic v době slávy.

• Citovat
  • Upravit
7631
3.3.14 19:51

U nás momentálně na malém městě probíhá souboj dvou kmenů…
Zde byl problém tříleté dítě umístit do školky. Poté, co jsme neustále tlačili na zastupitele městečka, aby školku rozšířili, nás bylo vyslyšeno. Bohužel za srdeční daň - přesunutí dětí z jedné malé školičky (kapacita 25 dětí) do centrální školky, kde by byla přistavěna celá budova. Kapacita by se rozšířila o jednu třídu a naše děti by se ve věku tří let do školky dostaly…
Maminky z města by by byly šťastné, ale část našich vesnických maminek odmítá přesun.. Skončilo to mediální kampaní, kdy se zapojila Nova a ČT. Ovšem v takto malém městečku je atmosféra opravdu špatná. Píší se petice, vycházejí články v Mladé Frontě založené na klepech. Ve městě by se situace určitě takto nevyhrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 19:52
@Safrane píše:
Založte někdo zase takhle přínosnou diskuzi, jednu chvíli to bylo opravdu jak uprostřed Hoštic v době slávy.

Po mě nepokukuj, já jsem se tu dnes nadřela už dost. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
3.3.14 19:57
@Kvido píše:
Tak s tím ti já asi moc nepomůžu.

Takže kafe nic, jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
3.3.14 19:58

Jejda, to jsem vyprodukovala zdrobnělin :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
3.3.14 20:03
@Sluka píše:
Takže kafe nic, jo :roll:

A co přítel/manžel na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
3.3.14 21:06

@Burj Chalifa nebojte, neberu, město mám 4km vedle, takže rozhodně nezakrnim :-) nehledě na to, že tady ani krám nemáme, takže cesta do města je jasná každý den :-) kdykoliv budu chtít, můžu si někam zajít, jen ten klid je mnohem větší a příroda hned za dveřma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
3.3.14 21:13

@Majinka7 a já napsala něco o plození dětí?! Já?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Prosim?!?! Jojo, v reálu strašně mlčím, celé dny vlastně se ani neodvážím promluvit, jsem uťápnutá puťka v 1kk na Karlíně :jazyk: A sem si chodím honit ego… No znáš to…

• Citovat
  • Upravit
409
3.3.14 21:15

Jo a zdá se mi, že dost z Vás řeší vesnice, kolem kterých 50 km není ani prd.. Ale existujou i vesnice co jsou v sousedství měst, jako ta naše.. co se týče vzdělání, mám zdrávku, a než sem nastoupila na neschopenku, pracovala jsem tři roky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
3.3.14 21:35
@Kvido píše:
A co přítel/manžel na to?

Jaký přítel? Jsem si jistá, že po kafi s GB, tedy vlastně s Kvidem, není jiných přátel :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
3.3.14 22:24
@Sluka píše:
Jaký přítel? Jsem si jistá, že po kafi s GB, tedy vlastně s Kvidem, není jiných přátel :andel:

Rozhodně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect