Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kies píše:
@Majinka7 a já napsala něco o plození dětí?! Já?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Prosim?!?! Jojo, v reálu strašně mlčím, celé dny vlastně se ani neodvážím promluvit, jsem uťápnutá puťka v 1kk na KarlíněA sem si chodím honit ego… No znáš to…
Nepsala jsem, že ty, myslela jsem tím, že to tu zaznělo. Jinak já už balím kufry a stěhuju se do Práglu, protože na té naší vesnici nemám budoucnost ![]()
@Majinka7 píše:
Nepsala jsem, že ty, myslela jsem tím, že to tu zaznělo. Jinak já už balím kufry a stěhuju se do Práglu, protože na té naší vesnici nemám budoucnost
A nechceš počkat aspoň do odpoledne?
@Majinka7 určitě máš, velikou, ale musíš myslet pozitivně a něco pro to dělat… Emimino Ti k tomu určitě nedopomůže… Zdar lepším zítřkům
@Kies píše:
@Majinka7 určitě máš, velikou, ale musíš myslet pozitivně a něco pro to dělat… Emimino Ti k tomu určitě nedopomůže… Zdar lepším zítřkům
Nikdy mě nenapadlo, že by mi emimino pomohlo
a v realu dělám vše proto, abych se měla co nejlépe ![]()
@Safrane píše:čekám, čekám…
A nechceš počkat aspoň do odpoledne?
Ahoj, mě bude v květnu 30. Narozená v Praze, 12 let žiju na vesnici a děti nemám. Dlouho jsem hledala partnera pro život, užívala si cestování. Teď už partnera mám, mateřské pudy taky, ale zrovna začínáme stavět, takže zatím to na mimčo úplně nevypadá, i když o tom už mluvíme ![]()
Moje sestra (dvojče) Na vesnici taktéž 12 let, je vdaná, má 3 letou holčičku a za 14 dní termín porodu ![]()
Myslím, že je to spíš o tom, kdo to jak má v hlavě hozený a taky o tom, co tě v životě potká. Ne všechno se dá naplánovat ![]()
No to jsou zase výplody
Lidi na vesnici jenom souloží a nic nedělají a ve městě nemají děti, protože pracují ![]()
Já si myslím, že to tak neni.. Já mám známé jak v Praze, tak na vesnici a vím, že je to prostě mix lidi, mix charakterů..
NO a možná i na té vesnici mají děti hned, ale taky jim hned odrosotu a můžou žít, a terpve si užívat života.. Ti kdo si myslí, že vesnice je kadibudka na dvorku, jednota a pošta víc nic, tak asi nikdy nebyl na vesnici..
Já žiju v menším městečku, ale okolo máme malé veničky a máme taky kupodivu, velkou školku, školku, poštu hromady obchodů, kultura krytý bazen, venkovní koupaliště, 4 děstká hřiště, postaivli zimní krytý stadion a okolo je pořád nějaké veselení.. Myslím plesy maškarní, různé jarmarky atd.. Spíš když mě přijela návštěva z Prahy, tak se divila, že máme kde jít, a ne jenom divadlo a Vaclavák a…