Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@NikynaU
Tys tomu dala s tou tabulkou! Teď místo diskuze začne škatulata batulata s dětma.
@Anonymní píše:
Já se tu fakt musím nahlas smát, jak se z takové nevinné diskuze stalo žhavné téma
Nevinná diskuse to nebyla už ve chvíli, kdy zakladatelka přemýšlela o tom, že ji založí, byť byl úmysl dobrý.
@Camael píše:
A ještě bodíka za poznávací zájezdy, coo?
Příspěvek upraven 03.03.14 v 15:27
@Kvido píše:
Nevinná diskuse to nebyla už ve chvíli, kdy zakladatelka přemýšlela o tom, že ji založí, byť byl úmysl dobrý.
No a stala se z ní pomalu jatka ![]()
Příspěvek upraven 03.03.14 v 15:28
@Burj Chalifa píše:
Vztahovačnost není dobrá vlastnost, věř mi.Za čisté oblečení samozřejmě chválíme.Příspěvek upraven 03.03.14 v 15:18
Tak běž do p… a neber si to osobně.
![]()
Promiňte, úplně se to nabízelo
![]()
@Camael To je nápad, prostě si ty batolata vyměníme tak, abychom zapadaly do tabulek. ![]()
Takže má tu někdo moc dětí?? Já jsem ok, takže vám žádný nedám ani žádný nechci, druhý si udělám sama.
![]()
@Kvido píše:
@Melody 4
Prosím tě, to byla reakce za pochvalu čistého oblečení, fakt to neber tak vážně.
já se tady skvěle bavím díky těm, co to dokážou glosovat s nadhledem (ať kopou za město, či vesnici, to je fuk).
@NikynaU píše:
@Kvido Psala jsem maximálně, určitě víš, co to znamená.![]()
![]()
No, já doufám, že ano. Já jsem se jen nechala unést tou představou. ![]()
@NikynaU Šlo by to nějak pružně upravovat? Protože jsou dny, kdy jsem ochotná ji odevzdat častěji. Já totiž podle tabulky musím to jedno nějak vyhazovat/přijímat na střídačku, nevychází mi vzdělání a bydliště. ![]()
@NikynaU píše:
@Camael To je nápad, prostě si ty batolata vyměníme tak, abychom zapadaly do tabulek.
Takže má tu někdo moc dětí?? Já jsem ok, takže vám žádný nedám ani žádný nechci, druhý si udělám sama.![]()
![]()
myslím, že by tady byl nedostatek dětí - mají-li mít na vesnici 4 a více ![]()
@Melody 4 píše:
@Burj Chalifa no nelítali by tu emoce, kdyby jsi tu TY tak neurazila lidi z vesnice. Bud si jistá, že lidi vesnice nejsou žádný hnojáci nebo omezenci…Já žila v dětství na vesnici ted žiju ve městě s 10000 obyvatel. Což pro tebe nejspíš město nebude… Každopádně mám jedno dítě ( další neplánuji) kupodivu chodím do kina, divadla na koncerty, každý měsíc ke kadeřnici a na nehty, chodím moderně a čistě oblečená… Skoro každý rok jezdím na poznávací zájezdy ( s 3 letou pauzou kvuli díťeti) Takže je naprosto jedno kde kdo žije. Pokuď si někdo myslí, že je něco víc než ostatní tak je ubožák a je to jeho problém
Omlouvám se za pripadné chyby, pisu z ipadu ( ano i my na vesnici máme ipady a internet čumíš co)
@Burj Chalifa píše:
No a stala se z ní pomalu jatkaPříspěvek upraven 03.03.14 v 15:28
Hlavně díky příspěvkům některých údernic. ![]()
@Anonymní píše:
myslím, že by tady byl nedostatek dětí - mají-li mít na vesnici 4 a více
Tak zase ale kdyby se chvíli počkalo a oni by na to rychle hupsli, protože stejně přece na vesnici jiný vyžití nemají, nebylo by to tak dramatický. ![]()