Jsou všichni chlapy takový?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.5.12 09:46

Jirko, jenže já jsem se pomluv a podobných nikdy neúčastnila a ani neúčastním. Nemám to ráda. Ctím si hodně svoje soukromí, netahám problémy ven, někam pryč. Je jasné, že teď když o tom tady píšu, tak je to sice pravý opak,a le už právě nevím co dělat.Jsem asi hodně staromodní a to je mi jen 30let.Ale partnera jsem si zamilovala právě proto, jak se choval k ženám. Hlavně teda ke mě. Mile, příjemně, galantně. Já sama se taky tak chovám, jenže to nejde dělat jen jednostraně. Máme děti, chci aby si takový základ odnesly taky do života. Ale jak jim to ukázat, když jeden to dělá doma a druhý ne.
Pomko, ono tady nejde ani tak o ty dveře, ani o to pití, ale tak celkově. Jsou to takový maličkosti, který dělají tu lásku láskou. Mě se prostě nestačí pomilovat, dát si pusu v posteli a tím to hasne. Jde mi i i to, aby mě chytil za ruku, když jsem venku, choval se ke mě hezky. To je přee ten vztah. Jak můžou spolu být lidi, když se k sobě nechovají hezky. To pak z trácí význam to soužití, ne? Nebo se možná pletu. Možná chci ale taky opravdu až moc na dnešní dobu. Vždycky jsem si myslela, že slušnost je základ.

• Citovat
  • Upravit
12154
8.5.12 10:01

Zakladatelko, já myslím, že Jirka neměl na mysli tebe. ;) :kytka:
Ale diskutérky, které tvrdí, jak svého muže nepomlouvají, JEN (!!!!!) rozebírají své pocity s někým jiným a probírají teda ty své chlapy každou chvíli a s takovým nadhledem, že se tomu ještě zasmály....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Někdo tomu říká takto, její muž by to nazval pomlouváním. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
8.5.12 10:16

´…

Příspěvek upraven 11.12.13 v 13:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.12 10:33

Zikado, to je milé, to je takový pošťuchování mezi vámi. To bych brala. To by mi snad ani nevadilo a spíš bych se tomu zasmála doma. Můj mi teda nikdy v těhu nic neřekl, ale vykládá jiný věci před svýma spolupracovníkama, kamarádama atd. Třeba, jak si doma holím nohy, nebo jak si čístím zuby, že u toho dělám to a to, nebo že spím tak a tak. A mě to opravadu není příjemné, když pak z toho všichni mají legraci. mě to přijde nechutné, bavit se na úkor někoho, s kým žiju takým stylem. Mě to dokonce nepřijde ani humorné. S prominutím to je něco podobného, jak kdybyxch šla za holkama a říkala jim, co ten můj dělá v pos teli a jak u toho heká. TO jsou přece snad naše věci, ne? Naše soukromí. Možná to moc rozlišuju, věci soukromé a nesoukromé. :nevim: . Už asi sama nevím. Jen vím, že mě čím dál víc ten vztah už nějak nebaví. Chybí mi v něm ta láska z maličkostí prostě. Jsem taky člověk a chtěla bych dostat kytku aspoň 1× ročně jen tak. Prostě proto, že jsem žena. Nebo se to už nenosí takový to, ženu ani květinou neuhodíš?? :think:

• Citovat
  • Upravit
7323
8.5.12 11:18
@radúna píše:
Zakladatelko, já myslím, že Jirka neměl na mysli tebe. ;) :kytka:
Ale diskutérky, které tvrdí, jak svého muže nepomlouvají, JEN (!!!!!) rozebírají své pocity s někým jiným a probírají teda ty své chlapy každou chvíli a s takovým nadhledem, že se tomu ještě zasmály....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Někdo tomu říká takto, její muž by to nazval pomlouváním. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jestli myslíš mě, tak to nepovažuju za pomluvy, ale rozebrání starostí a problémů s blízkým člověkem a nej kamarádkou :nevim: Nepomlouvám, to si představuji jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
8.5.12 11:23

Zakladatelko, myslím, že máš problém někde jinde. Píšeš, že už tě ten vztah nějak nebaví, snad potřebuješ oživení nebo tak něco. Samozřejmě, že jde o maličkosti, že se musí dávat láska najevo, ale to považuji za odlišný od galantnosti, kterou jsem měla na mysli po tvém prvním příspěvku :nevim: To prostě nepovažuji za důležité, jasně, že nemám ráda „hulváty“ :) Prostě chlap musí být pozorný a vážit si ženský a naopak. To je jasné. A postelové záležitosti považuju za samozřejmost, že se s nikým nerozebírají. Ale rozhovor s kamarádkou, která mi řekne: Dneska mě xxxx teda naštval… To snad nejsou pomluvy. To bych nemohla nikdy nikomu nic říct. Ani se svěřit vlastní rodině atd. A když mi kámoška řekne, jak ten její je paličatej, tak nevím, proč bychom se tomu nemohly zasmát a brát to s nadhledem, má snad brečet? :D Z toho se svět neboří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
8.5.12 13:10
@Pomka píše:
Jestli myslíš mě, tak to nepovažuju za pomluvy, ale rozebrání starostí a problémů s blízkým člověkem a nej kamarádkou :nevim: Nepomlouvám, to si představuji jinak :)

A co myslíš, že dělají chlapi v hospodě? To samé, akorát možná používají hrubší slovník apod. Neříkám, že je to dobře nebo špatně, pokud to má rozumnou míru, tak je to normální. Člověk se vykecá (chlap i ženská) a hned je líp. Svým prvním příspěvkem jsem jen chtěl naznačit, že „chlapské“ kecy v hospodě o tom, jak ta jeho je hrozná jsou úplně to samé co si vykládaj ženský, ať už tady nebo kdekoliv jinde… Nemyslel jsem nikoho konkrétního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
8.5.12 14:58
@jirka3 píše:
Ad pomlouvání s kolegy: stačí si pročíst pár témat tady a tady se na chlapy naleje tolik špíny (často možná oprávněně, nicméně v řadě případů si myslím že je to jednostranný názor), že většina zdejších diskutérek může jenom mlčet. Ženský se obecně mnohem častěji bavěj o svých manželích (a často negativně) mnohem víc než chlapy o partnerkách. Nechci tím toho tvého hájit, váš vztah neznám, nicméně jsem cítil potřebu na toto zareagovat.

Tak pozor :cert: , já nepsala o tom, jak se baví o svých chlapech ženský, protože já zrovna taková nejsem ani náhodou. O manželovi jsem neřekla ani nenapsala slovíčko křivě, je to moje životní láska, klidně si tady přeběhni všechny diskuse. Zakladatelky je mi líto, protože je mi líto i těch manželek mých kolegů. Znám to jen z téhle strany, když jsem dělala v ženském kolektivu, asi jsem byla ve vyjímečně spokojeném :nevim: , ale pomlouvaly se jenom tchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.12 15:17

No, není to prostě jednoduché. Ono možná pomluva je silné slovo. Pomluva znamená spíš něco jiného. Spíš bych to možná napsala zhazovat svého milovaného člověka. Který by měl být ten milovaný. Je mi jasný, že po 30ti letech manželství nemusí být vše krásné, ale my tak daleko ještě nejsme. Mě docela opravdu chybí ta pozornost, vstřícnost, jsem těhotná - umyje nádobí za mě,… , lítám kolem nemocnýho dítka celý den - nachystá mi večeři, když je zrovna doma a sedí u pc,… donese mi kytku i tehdy, když mu někdo nepřipomene, že mám zrovna svátek, narozeniny, pochválí mě, že jsem dobře uvařila, nemusí pořád, občas, nebere vše jako samozřejmost, nejsem totiž žádná samozřejmost. A pak taky nezhazuje mě před svými kolegy, kterým vykládá naše soukromé věci. Když by vykládal kolegům, že jsem ho naštvala tím, že jsem mu dala studený jídlo nebo špatně něco udělala, chápu. To to je prostě to normální občasné stěžování, což patří k životu a člověk tvor společenský to potřebuje. Nejsem nějaká naivka, abych si myslela, že toto nebude dělat. Ale jsem asi dost romantická a proto mi chybí takový ty obyčejný věci, který dělaj lásku láskou a vztah vztahem. Nebylo mým cílem rozlišovat pomluvu nebo nepomluvu.
Je mi jasné, že u piva v hospodě se zase chlapy chovaj jinak, prostě chlapsky. Stejně tak, jako když ženský si někam vyrazí, taky se chovaj jinak, než doma s děckama. :palec:

• Citovat
  • Upravit
7323
8.5.12 16:19
@jirka3 píše:
A co myslíš, že dělají chlapi v hospodě? To samé, akorát možná používají hrubší slovník apod. Neříkám, že je to dobře nebo špatně, pokud to má rozumnou míru, tak je to normální. Člověk se vykecá (chlap i ženská) a hned je líp. Svým prvním příspěvkem jsem jen chtěl naznačit, že „chlapské“ kecy v hospodě o tom, jak ta jeho je hrozná jsou úplně to samé co si vykládaj ženský, ať už tady nebo kdekoliv jinde… Nemyslel jsem nikoho konkrétního.

Já jsem nereagovala na tebe, ale na Radúnu. S tebou jsem souhlasila a souhlasím, že i chlapi rozebírají svoje starosti s kámošem. Nevidím na tom nic divného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
8.5.12 16:43

Pomka, ale já myslím, že Jirka ví, žes reagovala na mě ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
8.5.12 21:28

Holky já neřeším kdo na koho reagoval ani se to netýkalo konkrétní osoby, prostě jsem chtěl jenom naznačit, že i ženský častou drbou/rozebírají/pomlouvají/… (nehodící se škrtněte) svoje partnery, dost možná častěji než chlapy svoje partnerky a divné jim to nepřijde. Ani mě ne, je normální si pokecat, postěžovat atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
9.5.12 07:16

Četla jsem diskuzi hopšoury přes ďoury (jako že jen něco :lol: ) a upřímně - pokud by se ke mě můj manžel nechoval jako gentleman NIKDY, časem by mi to taky začalo vadit. Někdy má řeči a poznámky, že bych ho praštila, poznámky o vorvaních jsem taky v těhu už teď slyšela, ale vím, že on to myslí s láskou a z legrace a nikdy nezapomene dodat, že se mu pořád líbím a jak mi to sluší. Vím, že před kamarády o mě mluví jen hezky a ani by ho nenapadlo v mé nepřítomnosti o mě mluvit hjako o stíhačce, a pokud o mě mluví nějak škádlivě tak jen v mé přítomnosti jako ponoukání, legrace a jen v rodině nebo mezi blízkými přáteli. Aby se s kolegama smál tomu že jsem stíhačka, to by mě bolelo, to zakladatelku chápu. Otevírání dveří je u nás normální samozřejmá věc, ale do kabátu mi každodenně nepomáhá, stejně jako mi neodsunuje židli, neobíhá auto, aby mi otevřel dveře, to jen na narozeniny, v restauracích nebo tak, prostě když je příležitost na toto chování a umí to. A to je podle mě jádro pudla - že zakladatelka by bpotřebovala vědět, že to ten její taky umí. Že já aspoň jenou za uherák donese kytku, přinese snídani, udělá čaj, nabídne se, že jí donese pití..to je podle mě normální a oboustrané a pokud si toto partneři navzájem nedělají..nevím.
Zakladatelko a ty jsi taková?Že mu doneseš pivo sama od sebe pod nos když vidíš že mu dochází?Že jsi pozorná?Pokud ano, pak to už nedělej, není proč, on to neocení. A pokud nejsi, tak se nad tím zamysli, mělo by to být vzájemné. Howk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
18.7.23 12:51

Jsem jiný.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat