Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hm,nevím,nevím jestli by to byl kamarád řekla bych spíš kamarádka ![]()
Mě by se nelíbily hlavně ty peníze. Nwm, zkoušela bych zjistit, o co jde. Kdyby to byl klasický kamarád, tak se nebude chovat takhle /zvedání telefonů a pod/, navíc teda neznam chlapa, který si bude tak často psát s kámošem
Zajímavé, netuším, jak bych se zachovala, ale já jsem taková, že by buchly saze a chtěla bych to vysvětlit..
Já mám taky hroznou chuť bouchnout, udělat scénu, požadovat důkazy… Ale při pomyšlení, že náhodou mluví pravdu a půl roku to budu mít na talíři, se mi do toho nechce. Tak jen zatím tiše vřu a čekám, až mi bouchne kotel… Ty peníze zahrál do autu, velkou částku má na cestě mezi bankami a PayPalem - už dva měsíce, nechápe jak se to mohlo takhle zdržet atd. Tu menší po scéně sehnal a zalepil, ze mně udělal gestapačku, co mu nevěřila…
musis zjistit jak to opravdu je, jestli opravdu vydirani, nebo ta milenka - a podle toho pak dal… ![]()
@Anonymní píše:
Já mám taky hroznou chuť bouchnout, udělat scénu, požadovat důkazy… Ale při pomyšlení, že náhodou mluví pravdu a půl roku to budu mít na talíři, se mi do toho nechce. Tak jen zatím tiše vřu a čekám, až mi bouchne kotel… Ty peníze zahrál do autu, velkou částku má na cestě mezi bankami a PayPalem - už dva měsíce, nechápe jak se to mohlo takhle zdržet atd. Tu menší po scéně sehnal a zalepil, ze mně udělal gestapačku, co mu nevěřila…
Mezi paypalem a bankou putujou peníze max 4 dny.. Nwm proč, ale mám trochu pocit, že Tě vodí. Já v tomhle rozhodně nejsem kliďas, to přiznám. Jednou jsem takhle se současným vybuchla. Na stole to tedy nemám, přítulák byl v pohodě, když jsem mu vysvětlila, že si připadam jak blbec. Ale já jsem prostě přímá, užírat se neumím…
nemusí to byt kamarádka, mohl třeba začít hrát. A Teď nevím co je horsi
A co mu rict, ze by jsi toho kamarada rada poznala?
Jinak, asi bych se koukla do mobilu, tohle trochu smrdi..
Ahojky, připadá mi, jako že popisuješ můj bývalý vztah
(není to ten samý
). To samé, výmluvy na kamaráda, že mu musí ject pomoct, že musí toto a tam to, měl - má firmu. Tak musí pro zákazníka atd atd. Pak začli i peníze, nedával mi nic, že nedostal výplatu atd atd… No a pak z toho vyšlo - že hraje automaty, jezdí za milenkama…
hmm, ale jak to rozumně zjistit? Vydírání moc nevěřím, těžko tě někdo budeš vydírat a den na to u něj vykysneš na tři hodiny na kávu, zas takový idiot nejsem… Spíš nechápu, jaký má ta snůška lží význam, v případě, kdy by to opravdu byl „kamarád“…
Ať ti kamaráda představí… Jste manželé, tak proč bys nemohla poznat jeho super kámoše? ![]()
@Prdolinka86
tak to je pěkný
Jsem si vždycky říkala, jak jsem silná, že bych takovýho … hnala lopatou a na minutu a teď si přijdu jak nezkušená puberťačka a nevím jak dál… ![]()
@honeymoney
Manželé nejsme, ale ten kamarád je prý asi trošku blázen a nechce nám ho tahat do rodiny, kdyby něco… No Teď když se čtu, tak si přijdu fakt jako pitomá husa ![]()
Aha, manželé ne, ale žijete spolu a máte dítě, tak to už něco znamená. Jak by se tvářil on, kdybys měla takovouhle tajemnou kamarádku?
No nevím, je to divný. Proč by se měl kamarádit s někým, kdo by mu mohl ohrozit rodinu? To nedává smysl.
Heleť teď si klepu na hlavu, jak jsem to nemohla vidět - nebo si to spíš nepřipouštěla…
…Prostě samé výmluvy..když jsem na něj uhodila, tak jsem hotový špion a bůh ví, co si namlouvám. Byl to hotový pohádkář - vhodný do politiky.. Všude čekal peníze… když mi vybral kartu a řekl, že to ihned vrátí… a čekala jsem měsíc, dva, tři a samozřejmě nevrátil nic. Má mu přijít pojistka, měsíc, dva, tři 4,5 nic…prostě na prd…
Být tebou, tak když mu „kamarád“ napíše, tak se zvednu a řeknu mu jdu s tebou, konečně ho poznám, nebo slovem typu pozvi ho sem, k nám, ať nemusíte chodit na kafe někam ven..
Ahoj holky, ráda bych slyšela váš názor. Přítel si našel podivného „kamaráda“.
Jednou se vrátí úplně rozhozený, nechce se o tom bavit, že se ho prý ten člověk snaží vydírat, den na to mu od něj přijde smska, přijeď, stavím na kávu a jsou z nich téměř nejlepší přátelé. Volá a píše mu cca 10× denně. Nevím co si o tom mám myslet. Poslední tři dny je u něj pečený vařený, v době kdy je u něj, tak nezvedá telefon, max reaguje suše na smsky. Tak trošku přemýšlím, jestli kamarád není kamarádka a netahá mě za nos jako blbku. Já jsem ho nikdy neviděla. Nechci se mu hrabat v telefonu a hledat nějaké důkazy. Lhát umí přesvědčivě, zatloukat ještě líp a když je náhodou nějaká lež odhalena, tak ze mně udělá hysterku a je mu ubližováno. Máme spolu mimčo, vztah klape jak kdy, týden peklo na zemi, tři týdny běžíme v pohodě, nosil by mě na rukou. Navíc se nám poslední dobou zatoulávají peníze - nejde o malé částky, jednou 5tis, jednou 35tis. Jsem z toho nervózní jak pes :/ Jsme s ním finančně velmi dobře zajištěni, malého má rád a stará se o něj, tak nechci zbytečně hrotit situaci, ale na druhou stranu, čeho je moc…