Podivný kamarád

Anonymní
7.5.12 11:24

Podivný kamarád

Ahoj holky, ráda bych slyšela váš názor. Přítel si našel podivného „kamaráda“.
Jednou se vrátí úplně rozhozený, nechce se o tom bavit, že se ho prý ten člověk snaží vydírat, den na to mu od něj přijde smska, přijeď, stavím na kávu a jsou z nich téměř nejlepší přátelé. Volá a píše mu cca 10× denně. Nevím co si o tom mám myslet. Poslední tři dny je u něj pečený vařený, v době kdy je u něj, tak nezvedá telefon, max reaguje suše na smsky. Tak trošku přemýšlím, jestli kamarád není kamarádka a netahá mě za nos jako blbku. Já jsem ho nikdy neviděla. Nechci se mu hrabat v telefonu a hledat nějaké důkazy. Lhát umí přesvědčivě, zatloukat ještě líp a když je náhodou nějaká lež odhalena, tak ze mně udělá hysterku a je mu ubližováno. Máme spolu mimčo, vztah klape jak kdy, týden peklo na zemi, tři týdny běžíme v pohodě, nosil by mě na rukou. Navíc se nám poslední dobou zatoulávají peníze - nejde o malé částky, jednou 5tis, jednou 35tis. Jsem z toho nervózní jak pes :/ Jsme s ním finančně velmi dobře zajištěni, malého má rád a stará se o něj, tak nechci zbytečně hrotit situaci, ale na druhou stranu, čeho je moc…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7.5.12 11:28

hm,nevím,nevím jestli by to byl kamarád řekla bych spíš kamarádka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.5.12 11:28

Mě by se nelíbily hlavně ty peníze. Nwm, zkoušela bych zjistit, o co jde. Kdyby to byl klasický kamarád, tak se nebude chovat takhle /zvedání telefonů a pod/, navíc teda neznam chlapa, který si bude tak často psát s kámošem :think: Zajímavé, netuším, jak bych se zachovala, ale já jsem taková, že by buchly saze a chtěla bych to vysvětlit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.12 11:32

Já mám taky hroznou chuť bouchnout, udělat scénu, požadovat důkazy… Ale při pomyšlení, že náhodou mluví pravdu a půl roku to budu mít na talíři, se mi do toho nechce. Tak jen zatím tiše vřu a čekám, až mi bouchne kotel… Ty peníze zahrál do autu, velkou částku má na cestě mezi bankami a PayPalem - už dva měsíce, nechápe jak se to mohlo takhle zdržet atd. Tu menší po scéně sehnal a zalepil, ze mně udělal gestapačku, co mu nevěřila…

• Citovat
  • Upravit
LouLou
7.5.12 11:34

musis zjistit jak to opravdu je, jestli opravdu vydirani, nebo ta milenka - a podle toho pak dal… :think:

• Citovat
  • Upravit
72725
7.5.12 11:37
@Anonymní píše:
Já mám taky hroznou chuť bouchnout, udělat scénu, požadovat důkazy… Ale při pomyšlení, že náhodou mluví pravdu a půl roku to budu mít na talíři, se mi do toho nechce. Tak jen zatím tiše vřu a čekám, až mi bouchne kotel… Ty peníze zahrál do autu, velkou částku má na cestě mezi bankami a PayPalem - už dva měsíce, nechápe jak se to mohlo takhle zdržet atd. Tu menší po scéně sehnal a zalepil, ze mně udělal gestapačku, co mu nevěřila…

Mezi paypalem a bankou putujou peníze max 4 dny.. Nwm proč, ale mám trochu pocit, že Tě vodí. Já v tomhle rozhodně nejsem kliďas, to přiznám. Jednou jsem takhle se současným vybuchla. Na stole to tedy nemám, přítulák byl v pohodě, když jsem mu vysvětlila, že si připadam jak blbec. Ale já jsem prostě přímá, užírat se neumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151

nemusí to byt kamarádka, mohl třeba začít hrát. A Teď nevím co je horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792

A co mu rict, ze by jsi toho kamarada rada poznala?
Jinak, asi bych se koukla do mobilu, tohle trochu smrdi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
7.5.12 11:38

Ahojky, připadá mi, jako že popisuješ můj bývalý vztah :-( (není to ten samý :-D ). To samé, výmluvy na kamaráda, že mu musí ject pomoct, že musí toto a tam to, měl - má firmu. Tak musí pro zákazníka atd atd. Pak začli i peníze, nedával mi nic, že nedostal výplatu atd atd… No a pak z toho vyšlo - že hraje automaty, jezdí za milenkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.12 11:38

hmm, ale jak to rozumně zjistit? Vydírání moc nevěřím, těžko tě někdo budeš vydírat a den na to u něj vykysneš na tři hodiny na kávu, zas takový idiot nejsem… Spíš nechápu, jaký má ta snůška lží význam, v případě, kdy by to opravdu byl „kamarád“…

• Citovat
  • Upravit
586
7.5.12 11:39

Ať ti kamaráda představí… Jste manželé, tak proč bys nemohla poznat jeho super kámoše? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.12 11:40

@Prdolinka86
tak to je pěkný :? Jsem si vždycky říkala, jak jsem silná, že bych takovýho … hnala lopatou a na minutu a teď si přijdu jak nezkušená puberťačka a nevím jak dál… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.12 11:41

@honeymoney
Manželé nejsme, ale ten kamarád je prý asi trošku blázen a nechce nám ho tahat do rodiny, kdyby něco… No Teď když se čtu, tak si přijdu fakt jako pitomá husa :lol:

• Citovat
  • Upravit
586
7.5.12 11:43

Aha, manželé ne, ale žijete spolu a máte dítě, tak to už něco znamená. Jak by se tvářil on, kdybys měla takovouhle tajemnou kamarádku?
No nevím, je to divný. Proč by se měl kamarádit s někým, kdo by mu mohl ohrozit rodinu? To nedává smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
7.5.12 11:44

Heleť teď si klepu na hlavu, jak jsem to nemohla vidět - nebo si to spíš nepřipouštěla… :-(…Prostě samé výmluvy..když jsem na něj uhodila, tak jsem hotový špion a bůh ví, co si namlouvám. Byl to hotový pohádkář - vhodný do politiky.. Všude čekal peníze… když mi vybral kartu a řekl, že to ihned vrátí… a čekala jsem měsíc, dva, tři a samozřejmě nevrátil nic. Má mu přijít pojistka, měsíc, dva, tři 4,5 nic…prostě na prd…
Být tebou, tak když mu „kamarád“ napíše, tak se zvednu a řeknu mu jdu s tebou, konečně ho poznám, nebo slovem typu pozvi ho sem, k nám, ať nemusíte chodit na kafe někam ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí