Podivný kamarád

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marra
7.5.12 12:46

necetla jsem diskusi.Ale osobne si myslim ,ze jde o Gay chlapa,zavcasu bych udelala poradek.Mrkni klidne do telefonu,v tomhle pripade urcite muzes,a trvala bych na tom aby si ho poznala.Pokud uz mizi penize je to vic nez divne,bohuzel si myslim ze i spolu neco maji.Dzim pesti!

• Citovat
  • Upravit
1800
7.5.12 12:57
@Anonymní píše:
Důvod vydírání mi taktně nesdělil, prý mě nechce zbytečně strašit. Už jsem zoufalá, asi mu fakt vlezu do telefonu a budu mít jasno. Myslím, že detektiv by byl na to samé brdo… Když se ho začnu na něco ptát, tak reaguje velice podrážděně a okamžitě přechází do útoku a pak už definitivně mlčí, maximálně utrousí, že mu nevěřím a ubližuju mu tím. Vydrží mlčet i tři dny. Automaty nehraje, ty drogy mě taky napadly. A že k nám za mé nepřítomnosti někdo chodí, je mi celkem jasné, ale důkazy na to nemám… Děkuju vám za podporu holky…

No, já bych taky pátrala…anebo..
Je těžké žít s takovým člověkem, tak bych to možná zabalila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.12 12:57

Díky holky, večer to zkusím a dám vědět…

• Citovat
  • Upravit
8428
7.5.12 12:59
@Anonymní píše:

Držím palce, at hlavně vše proběhne v klidu a v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.5.12 13:01
@Anonymní píše:

Držím palce,večer dej vědět co a jak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
7.5.12 13:06
@Yamyna píše:
No, já bych taky pátrala…anebo..
Je těžké žít s takovým člověkem, tak bych to možná zabalila..

Já bych to taky zabalila - teda spíš bych zabalila jemu :mrgreen:
Ať se k němu odstěhuje, vyřešte si peníze, s prckem se může vídat snad dle libosti a ty budeš mít nárok na novej život. Lepší než se užírat v nejistotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
7.5.12 13:06

Diskuzi jsem nedočítala, první mě napadlo, že je to gay (po tom co jsem si přečetla, že má zrušené reg. partnerství je to podle mě celkem jasné). Podle mě má chlapa, a to vydírání může souviset právě s tímto.. (může v tom být zamotaných ještě více věcí..). Každopádně chlap v tom určitě je.. nebuď hloupá a zjisti rychle co se děje než dojde k nějakému průseru.. (můj kamarád gay, tvrdí, že pokud je chlap bisexuál, sexu z chlapem se nikdy nevzdá i když bude žít s ženou.. :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenika
7.5.12 13:10

Mě příjde, že chodíš okolo problému moc po špičkách. Už jenom z důvou pohlavní nemoci atd. Nakonec sama víš nejlépe, jak je Váš život po sexualní stránce dobrý. To snad každá pozná. Každopádně bych rozhovor v klidu dala. Vadí ti , jak se teď chová a proto pokud nebude ochoten mluvit, ať si ho uspořádá jinak, ale bez tebe. Takhle to přece nejde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.12 13:28

Tak před chvílí od Karla přišel a šel spát, že je hrozně utahanej. Na narážky reaguje smíchem, že mám pravdu a že to tak asi vypadá, ale rozhodně to tak není… Karel má prý ženu a dvě děti. Jako by to měl být problém. Příště milému Karlovi zvednu tel sama - volal i během těch dvaceti minut, co je doma, takže to na sebe nenechá dlouho čekat…
Jinak já kdybych reagovala na jinou diskuzi, taky bych zakladatelce řekla, zabal mu a pošli ho k čertu. Ale ono říct a udělat… udělat to je najednou nepochopitelně těžké…

• Citovat
  • Upravit
1800
7.5.12 13:35
@Anonymní píše:
Tak před chvílí od Karla přišel a šel spát, že je hrozně utahanej. Na narážky reaguje smíchem, že mám pravdu a že to tak asi vypadá, ale rozhodně to tak není… Karel má prý ženu a dvě děti. Jako by to měl být problém. Příště milému Karlovi zvednu tel sama - volal i během těch dvaceti minut, co je doma, takže to na sebe nenechá dlouho čekat…
Jinak já kdybych reagovala na jinou diskuzi, taky bych zakladatelce řekla, zabal mu a pošli ho k čertu. Ale ono říct a udělat… udělat to je najednou nepochopitelně těžké…

To je jasný, že odchod je vždy těžký, ale já bych to ukončila…cítím to tak…radši bych byla sama, než abych žila v nejistotě a ve lži…evidentní lži :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
7.5.12 13:37

no přidavam se k holkam.bohužel to nahrava,že je kamard zaroven i milenec.třeba kvuli tomu ho vydira a nebo penize mizi tim,že si ho vydržuje.chjooo těžko radit.každopadně napad s tou kamerou neni k zahozeni :think: držim palce a drž se. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
7.5.12 13:47
@Anonymní píše:
Jinak já kdybych reagovala na jinou diskuzi, taky bych zakladatelce řekla, zabal mu a pošli ho k čertu. Ale ono říct a udělat… udělat to je najednou nepochopitelně těžké…

Tak je to tedy opravdu divné… on oponuje tím, že má i on dvě děti, ale kolik už bylo případů, že si chlap nadělal děti a pak se z něj „najednou“ stal gay… není jich málo… :zed: Ale doufám v tu možnost, že to opravdu jen tak vypadá… Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
7.5.12 13:57

teda četla jsme jen první dvě strany, ale mě napadá jediný - ve vztahu by mělo být jasno. pokud má čistý svědomí, tak pochopí, že z tvýho pohledu to vypadá divně a vyjasní ti to. pokud se k tomu nemá, nebo má ve zvyku z toho dělat oheń na střeše, tak asi není někde tak úplně čisto a upřímno.

mě by můj vysvětlil o co jde a řekl, že jsem jeho trouba, na co hned nemyslím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
7.5.12 14:51

No když mu to zvedneš, tak nemluv první a počkéj kdo se ozve na druhé straně a jakým tonem… Jen se modli, aby se tam neozvalo: Miláčku, už ses zbavil tý svý škatule?? Přijeď, mám na tebe ohromnou chuť… :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8428
7.5.12 14:55
@etatinek píše:
No když mu to zvedneš, tak nemluv první a počkéj kdo se ozve na druhé straně a jakým tonem… Jen se modli, aby se tam neozvalo: Miláčku, už ses zbavil tý svý škatule?? Přijeď, mám na tebe ohromnou chuť… :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jdu si utřít omáčku z monitoru :mrgreen: :mrgreen: to je fakt trefně napsaný :mrgreen:
Jinak se omlouvám, nepřijde mi Tvá situace samozřejmě k smíchu a držím palce, at to dopadne pokud možno co nejlíp.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí