Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele spekulujeme tu,taky dobra moznost,ze to naraficil radoby kamarad.ale asi je vsem uz jisty,ze pomer s chlapem ma a tahnou to spolu.jsem presvedcena,ze to dela vse schvalne,aby to mel jednodussi a zakladatelka ho kopla chudacka do prdel*.je to hra a ja bych udelala jedno.hodila pryc city rekla mu ze vsechno vim a ze s tim dokazu zit,preci jen mame dite a co chlapecek na to.je to opak nez on chce.mezitim bych se zacla zajistovat bokem a z neho lhare bych pro syna vydyndala co to jde.to uz neni o hrdosti,ale lhani do oci v naklonisti jineho pohlavi a delani z partnerky naprostou kravu co trpi a vyziva se v tom,aby ji polozil na lopatky a mu nechala volnou cestu.
Tak mobil je čistý…
Jen nevinné sms. Začíná mi to lézt na hlavu, nechápu, co se děje… Řekla jsem mu , že mě tlačí do toho, abych mu dala nůž na krk, volba mezi mnou a kamarádem. Prý se s ním schází jen kvůli tomu autu a jak bude mít kontakt na prodejce, změní si číslo, aby ho už neotravoval. Na to konto jsem mu řekla, že za takovou cenu auto mít nechci, navíc se uvázat splátkama, nejistota jestli není kradené, ne děkuji. Vztekle to odsouhlasil, tak prý nic pořizovat nebudeme. A večer dotaz, jestli za ním může jet, že prý kamarád zase potřebuje něco probrat. To už je normálně na psychiatra…
Ne,nemůžeš za ním jet,jestli potřebujete něco probrat,at přijede sem,já se vám do vaší debaty míchat nebudu. ![]()
@boball píše:
Ne,nemůžeš za ním jet,jestli potřebujete něco probrat,at přijede sem,já se vám do vaší debaty míchat nebudu.
To se mi moc nechce Bobbal, prý je to navíc rom, ne že bych byla rasistka, ale doma je mít nemusím… Prostě mu řeknu, ať si táhne třeba doprdele, že už je mi to jedno…
Tak to je ale další kec, abys ho nechtěla vidět, ne? Já bych ho teda vidět chtěla.
Tak to potěš koště,bůh ví,do čeho se zapletl.Možná bych ještě zkusila říct,at mi prostě řekne pravdu,že nejsem blbá,a pokud má nějaké problémy,budeme je řešit spolu.Když to nebude nic platné a bude mlžit dál,asi bych ho taky do prčic poslala.
Mě napadla ještě varinta, jestli se ten tvůj do něčeho nezapletl (nezákonného, nějaká krádež, nehoda …
) a ten jeho povedený kamarád to teď nezneužívá proti němu (ty řeči o vydírání, běží za ním, kdykoliv se on ozve …).
Je to na tobě, jestli máš chuť to s ním ještě pořešit a zkusit, tak bych zvažovala toho detektiva (jak někdo navrhoval), když ne, tak bych ho poslala do háje.
Nebo spíš, jestli neplánují nějaký „výhodný kšeft“, jak přijít k penězům… Teď už vím, že navíc kamarádovi půjčil 8tis. No každopádně, pokud se odpoledne sebere, že jede za ním, tak mu řeknu, že už se nemusí vracet… Mám ho tak strašně plné zuby ![]()
At je to jak chce,nic dobrého v tom,nebude.Každopádně,vůbec neodpovídá,to co říká,tomu co dělá ![]()
@Anonymní píše:
Nebo spíš, jestli neplánují nějaký „výhodný kšeft“, jak přijít k penězům… Teď už vím, že navíc kamarádovi půjčil 8tis. No každopádně, pokud se odpoledne sebere, že jede za ním, tak mu řeknu, že už se nemusí vracet… Mám ho tak strašně plné zuby
no.. tak to smrdí čím dál víc. Být tebou, pro jistotu bych zkontrolovala účet, máte-li společný, nebo zajistila nějak ten svůj a snad i svoje doklady / pas/, protože ty peníze bez dohody s tebou mizí už nějak moc, nic zlýho nepřeju, ale pro jistotu
Ježiši já bych ho asi sledovala:D Nevím jsem šíleně výbušná,takže já bych po něm šla co by to šlo. ![]()
pokud ke me neni pritel uprimny, vyrazila bych ho raz dva. nesnasim lzi. bud at vyklopi co se deje nebo at si jde.
To je na budku. Taky už bych neměla trpělivost. Když je takovej, tak ať si táhne.
@LouLou píše:
no, to je otazka…ale u zensky mate aspon vetsinou jistotu, kam to strkal, kdyz uz to musim napsat takhle…
No pravda je ta, že u ženský máte většinou jistotu kam to strkal, zatímco u chlapa máte tu jistotu myslím stoprocentní…
![]()