Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gibbo píše:
ahojky, taky to tipuju na chlapa… Ale upřímně, byla bych radši, že to je chlap než ženská… U chlapa si řeknete, nj, tak holt má to jinak, nechce mít vedle sebe ženskou ale chlapa, tak ok… Ale kdyby si našel jinou ženskou, tak to by mě mrzelo a štvalo dost, prče by to znamenalo, že jsem špatná já bo že se mu už nelíbím a tak…
Radši? Já bych teda byla radši kdyby to byla ženská. Protože jestli spolu dva žijou několik let a on najednou obrátí, že je gay, tak by mě to teda užíralo víc. A navíc - pokud je to ženská je pořád nějaká šance, že se vrátí, kdežto u chlapa… ![]()
no, to je otazka…ale u zensky mate aspon vetsinou jistotu, kam to strkal, kdyz uz to musim napsat takhle… ![]()
Já vás chápu, ale nejsem si rozhodně jistá, zda bych chtěla mít naději, že se mi od nějaký jiný vrátí… Takovýho chlapa bych teda rozhodně už zpátky nebrala…
Zakladatelko,tak,že si vážně myslíš,že tvuj drží s chlapeme?chjooo to je děs,nevím co by mě vic šokovalo nebo ranilo zda ten chlap nebo ženská…drže se
…
Tak já si myslím, že šokovaná asi zakladatelka není..
Nedokážu si představit, že bych uvěřila člověku, který se chystal na registrované partnerství, že to byl jen Úlet..Neznám žádného hetero, který byl takového úletu schopný..To ani omylem..
Spíš je to vyjímečně zdatný herec..
Na místě zakladatelky by mi víc než podivný kamarád vadiło podivné chování manžela - výmluvy fakt ujetý, to, že proinvestuje peníze bez domluvy s ní a nehne brvou, o někom s kým tráví většinu času tvrdí, že je kretěn /?/, nečekané odchody z domu furt když mají mimčo taky nejsou ok… no nic, hodně štěstí
navíc - sorry, ale pokud by mu záleželo na vašem vztahu, nebylo by normálni po noci, kdy řešíte že ti vadí jeho kámoš, s ním omezit kontakt aspoň na chvíli a ne za ním hned ráno běžet?
@Lizbeth píše:
Tak já si myslím, že šokovaná asi zakladatelka není..
Nedokážu si představit, že bych uvěřila člověku, který se chystal na registrované partnerství, že to byl jen Úlet..Neznám žádného hetero, který byl takového úletu schopný..To ani omylem..
Spíš je to vyjímečně zdatný herec..
Přesně tak.. navíc registrované partnerství nebylo chystané ale zrušené, čili byli registrováni a potom bylo partnerství zrušeno ne? (jakoby manželství rozvedeno), takže tady není nad čím uvažovat, omyly tohoto typu se nestávají (leda tak naopak, že si vezmou babu přijdou na to, že je to omyl a najdou si chlapa, a registrovat se za chlapa ale tvrdit, že to byl životní omyl
tomu nevěřím..)
@pst007 píše:
navíc - sorry, ale pokud by mu záleželo na vašem vztahu, nebylo by normálni po noci, kdy řešíte že ti vadí jeho kámoš, s ním omezit kontakt aspoň na chvíli a ne za ním hned ráno běžet?
To mi taky přijde divné… Asi bych mu vlezla do toho telefonu, protože je to nejjednodušší, strašně by mě zajímalo, co za tím je… že by po něm tak toužil, že bez něj nevydrží pár hodin?
Já si myslím, že je v tom ženská (asi nějaké tele předpokládám). Oni se chlapi pak chovají jako mag…ři, když mají milenky a to by jsi koukala, jaké výmluvy dokáže ta jejich hlava vyplodit, to ani malé dítě nemá takovou bujnou fantazii, jako chlap, co podvádí svou partnerku.
Kdyby to byl kamarád, tak by nebyl problém Ti ho představit, a být Tebou uhodím napřímo se slovy, že už toho máš dost, atd. To víš, že budeš za tu špatnou, ale to je jejich obrana na to, že nedokáží argumentovat (ono je u mužů velice jednoduché házet své chyby na své partnerky).
Já bych mu ty jeho vymluvy, co Ti servíruje nežrala ani s naviákem. No holka, jsem zvědavá, jakého překvapení se ve finále nakonec dočkáš od svého partnera.
No, tak jsem uhodila, vyhrožovala, vyslýchala a odpovědí mi bylo: Ale miláčku, to přeci ani nemůžeš myslet vážně. K tomu ten tupý úsměv a vraždila bych. Vážně přemýšlím nad tím, že už se ptát nebudu a zařídím se podle sebe. Ztratím sice svůj životní nadstandart, ale na druhou stranu, ty nervy mi za to nestojí. Mám ho ráda, ale představa, že mi lže do očí a nehne přitom ani brvou ![]()
@Anonymní píše:
No, tak jsem uhodila, vyhrožovala, vyslýchala a odpovědí mi bylo: Ale miláčku, to přeci ani nemůžeš myslet vážně. K tomu ten tupý úsměv a vraždila bych. Vážně přemýšlím nad tím, že už se ptát nebudu a zařídím se podle sebe. Ztratím sice svůj životní nadstandart, ale na druhou stranu, ty nervy mi za to nestojí. Mám ho ráda, ale představa, že mi lže do očí a nehne přitom ani brvou
a k tomu tupy usměv ,no tak to bych vraždila taky.
![]()
Já bych mu natvrdo zautočila na mobil.Máš tušení že se něco děje.Nic víc.Kdyby jsi tam lezla bez duvodu chapala bych že se bojíš výčitek…
ahojky, taky to tipuju na chlapa… Ale upřímně, byla bych radši, že to je chlap než ženská… U chlapa si řeknete, nj, tak holt má to jinak, nechce mít vedle sebe ženskou ale chlapa, tak ok… Ale kdyby si našel jinou ženskou, tak to by mě mrzelo a štvalo dost, prče by to znamenalo, že jsem špatná já bo že se mu už nelíbím a tak…