Podivný kamarád

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31287
8.5.12 20:17

@Yamyna
mám bývalého kamaráda, který svého otce nechal umřít dokonce dvakrát …potřetí, když zemřel doopravdy mu už samozřejmě nikdo nevěřil…
a tehdy šlo o to, že si od kamarádů poučel tři tisíce na půjčení obleku na pohřeb :cert:

bylo to v průběhu asi tří let, pokaždé to řekl někde jinde, takže jsme se to dozvídali až zpětně…potřetí už mu nikdo neodpověděl jinak než posměšně : „to už zase?“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
8.5.12 20:26

já bych se asi neudržela a do toho tupýho úsměvu mu skočila… :pocitac:
jako co nemáš myslet vážně? že se den co den tahá z nějakým kamarádem a tak se domníváš, že je v tom něco víc? no a jak jinak to podle něj jako vypadá?
chjo…ten chlap je ignoratnskej zmetek a dělá z tebe vola, předsedo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
8.5.12 22:08

Mně by na tom přišel nejhorší ten pocit, že mi lže, že ze mně dělá debila. Asi bych pátrala po důkazech, abych měla jistotu…akorát že teď to bude těžký, protože si bude dávat pozor a bude zahazovat stopy (pokud tedy není blbej.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.5.12 22:28

no pěkně chlapeček pěkně :? .Dneska jsem neměla čas sem juknout,ale teď teda valím oči.Hlavně s tím ignoranským ksichtem/úsměvem :pocitac: :pocitac: :pocitac: .Asi bych zakroutila hlavou,protože to mluví za všechno.Má s ním poměr a rozhodně se tím netají,jen to nechce přiznat na plnou hubu.A jsem ráda,že co jsem napsala já včera dneska holky řekly taky.Jednou už byl registrovaný a to o něčem vypovída,ale ne o omylu :| .

Zakladatelko,mrkni jetě po důkazech,hlavně bych vlezla do tel. a pomalu se začni zařizovat sama.A kdo ví,třeba i tu audinu dotlačí,snad nebude jen na obrázku,protože ji po cestě ukradli a on chudáček tomu nemohl zabránit a blablabla… :zed:

Jinak je mi to moc líto :( .Tvůj nadhled je úžasný a hlavně u něho zůstaň,protože tě může posunout dál za lepším!!!!!Drž se :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
9.5.12 06:04

@Mar__tanka1983 Jo, tohle to jsou hyeny :poblion:
Pak jsou ještě jiní lháři a ti používají lež k tomu, aby zaujali okolí… :roll:
Teď např. mi manžel říkal, že se k němu a jeho kamarádovi několikrát přidal při popíjení piva jeden známý, který tvrdí, že má tři ženský a „žádal“ o radu, s kterou má zůstat :P Jsem říkala, že když je to takový kanec :lol: , tak proč se ptá takových amatérů :lol: …se potřebuje pochlubit, no :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
9.5.12 09:03

Zakladatelko: Výmluvy fakt stupidní, už bych mu nevěřila ani nos mezi očima, doporučuju v tomto případě opravdu nakouknout do mobilu, i když to jinak sama nemám ráda… Jedině tak zřejmě zjistíš pravdu.

• Citovat
  • Upravit
1937
9.5.12 13:20

@Yamyna Kanec versus Amatéři :mrgreen: Ta tvoje hláška mě fakt rozsekala :palec: :lol: :lol: :lol:

Zakladatelko souhlasím s holkami, sice se to nedělá, ale ve tvém případě mě teda fakt nic lepšího, než se do toho mobilu kouknout, nenapadá. Že blbě lže, to je evidentní a myslím, že nějaké spekulace kolem toho stejně tvojí situaci nevyřeší.
Rozhodně by mi to na tvém místě ani nebylo blbý, kor když jemu nedělá problém ti takhle lhát přímo do očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
9.5.12 16:28

To už by musel bejt ale naprosto blbej, aby si nechal nějaký usvědčující sms v mobilu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.5.12 16:58
@Aladina píše:
To už by musel bejt ale naprosto blbej, aby si nechal nějaký usvědčující sms v mobilu, ne?

kdyz nechal schvalne i vlas a jiny pruhledny veci na ktery mela prijit,proc by je nenechal i v telefonu?toto je pouze hra kdo z koho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
9.5.12 17:12

hm… :think: taky si tak nějak myslím, že není schopný na férovku vybalit, o co go, takže bude nenápadně-nápadně podstrkovat důkazy :roll: …a pak ještě alibisticky řekne :no,kdybys v tom nešťourala a nehledala,kde nemáš,tak mohlo být všechno jinak…pak nějaký bláboly o důvěře,jak ho ranilo, že mu nevěří, že tada nemá asi cenu být spolu dál… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
9.5.12 17:41

@radusa Souhlasím.

Já si taky nemůžu pomoct, ale mě přijde, že ty důkazy nechává schválně, že chce, ať to praskne :nevim: Jako by si to tím chtěl usnadnit, a připravuje si cestičku na případný odchod :think: Že není schopný říct na férovku, hele věci se mají tak a tak, tak to dělá tímto způsobem a čeká, až se to pořádně vyhrotí, ať ti dojdou „síly“ a vypěníš a pošelš ho do háje :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
9.5.12 17:51

A co když ten vlas nastrčil ten druhý? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
9.5.12 18:41

@Aladina jj na tom něco je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
9.5.12 18:45

Mazaní budou každopádně oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
9.5.12 21:13
@Aladina píše:
To už by musel bejt ale naprosto blbej, aby si nechal nějaký usvědčující sms v mobilu, ne?

Tak když odhlédneme od možnosti, že chce, aby na to přišla, tak ano. Většina chlapů, tedy skoro všichni si usvědčující sms mažou, to je jasné. Ale chlapi jsou často roztržití, nebo zapomínají, nebo něco neuhlídají, takže samozřejmě nebude stačit do toho mobilu nakouknout jen jednou…spíš bude obtížnější vyčíhnout okamžik, kdy to nebude čekat, nebo nebude připravený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí