Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak pokud si Karla osobně viděla a byl to ten onen KArel, tak pak jo, no. Jen si myslím, že chlapi jsou schopný vymyslet různé kličky a intriky, aby se jim ta pracně vystavěná lež nezřítila jak domeček z karet..Já bych asi důkaz potřebovala, abych odhalila, kde je zakopaný pes…ale tobě držim pěsti, abys vše zvládla, tak jak ty chceš!!!
no vubec ti to nezavidim,ale ja bych sebrala všechny sily a poslala ho za karlem.
a jinak si klidně myslim,že to je TEN karel.mam kamardy ,kteři jsou jinač orientovany a ty jsou na pořádek ,jak das.kolikrat žensky jsou větší prasata.
každopadně bych si to pěkně sondovala,až bych měla jistotu tak bych na něj udeřila.
fakt sila.pevné nervy
![]()
Děkuji vám všem za podporu. Vše se vyřešilo, včera jsme se rozešli…
@Anonymní píše:
Děkuji vám všem za podporu. Vše se vyřešilo, včera jsme se rozešli…
A ulevilo se ti nebo tě to mrzí ?
![]()
Tak jsme se dohodli na šestitýdenním zkušebním období, kdy spolu budeme a zkusíme změnit věci co nám vadí… První je nová simka, na kterou dostane číslo jen pár vyvolených, návštěva sexuologa - v posteli nám to moc neklape, nové sexy prádlo pro mně, finance volněji dostupné pro oba, jeden víkend v měsíci jen pro nás (pohlídá babička), alespoň jeden koníček, kde se fyzicky vybije pro něj, nová pravidla doma a hlavně… ŽÁDNÝ KAREL
Je to otec mého dítěte, miluje nás a proto mu dám ještě šanci. Přeji všem příjemný večer a děkuji vám. M.
@Anonymní píše:
Tak jsme se dohodli na šestitýdenním zkušebním období, kdy spolu budeme a zkusíme změnit věci co nám vadí… První je nová simka, na kterou dostane číslo jen pár vyvolených, návštěva sexuologa - v posteli nám to moc neklape, nové sexy prádlo pro mně, finance volněji dostupné pro oba, jeden víkend v měsíci jen pro nás (pohlídá babička), alespoň jeden koníček, kde se fyzicky vybije pro něj, nová pravidla doma a hlavně… ŽÁDNÝ KARELJe to otec mého dítěte, miluje nás a proto mu dám ještě šanci. Přeji všem příjemný večer a děkuji vám. M.
Ahoj, taky držím pěsti, ať vám to vyjde.
Ale měla bych už trochu strach, jestli je teda jinak orientovaný, jestli to dokáže zbytek života v sobě potlačit…
Ale jinak jsi udělala správně, že jsi si s ním promluvila na rovinu a dala mu nůž na krk. Snad zabere to nové prádlo. ![]()
@ArankaC. Hi, to taky doufám. A kdyby nezabralo, tak ho budu mít minimálně do budoucna, to taky není špatné ![]()
Jinak doma je klid, o všem se bavíme, dokonce spolu přestáváme kouřit - alespoň nějaká aktivita a společný cíl, jen aby to vydrželo ![]()
@Anonymní píše:
@ArankaC. Hi, to taky doufám. A kdyby nezabralo, tak ho budu mít minimálně do budoucna, to taky není špatné
Jinak doma je klid, o všem se bavíme, dokonce spolu přestáváme kouřit - alespoň nějaká aktivita a společný cíl, jen aby to vydrželo
Tak a jsme tam, kde jsme byli. Tentokrát jsme výhodně „investovali“ deset tisíc do dřevařské společnosti, zhodnocení 12% za dní dní, no neberte to. Až na to, že já jsem se to dozvěděla náhodou, šetříme si peníze na dovču doma do prasátka, dnes na dva dny odjížděl a nechal mi tu 1500,– Máme s mamčou naplánované nákupy, tak jsem decentně podotkla, že kdyby mi peníze nestačily, půjčím si něco z kasičky… Zrudnul a oznámil mi, že to už asi nepůjde, je prázdná
Já bouchnu vzteky, zase ze mně udělal totálního deb.la a to jen týden po usmíření… ![]()
Hm,tak to je pěkně v pytli,myslím,že se to nikdy nezmění.Myslela bych si dvě věci,bud se do něčeho ošklivého přimotal,a nemůže přestat platit,ani kdyby chtěl,anebo je do toho chlapa zamilovanej a lásku si prostě kupuje.Obojí je děsivé.Vím,že s miminkem,není lehké odcházet,ale já už bych asi o tom přemýšlela. ![]()
Já už o tom přemýšlím delší dobu Bobbal… I kdyby to nebyla ani jedna z možností, představa, že mám doma chlapa, který mi permanentně lže, naše peníze se snaží zhodnotit těmi nejriskantnějšími způsoby, je mi silně proti srsti… Když už nic, tak ty dva dny můžu přemýšlet o tom, jestli nám doma vůbec chybí a začít to řešit… Teď raději nedělám nic, jsem vzteklá jako pes a ještě bych provedla nějakou hloupost…