Podivný kamarád

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
10.5.12 14:54
@wildcherry píše:
kdyz nechal schvalne i vlas a jiny pruhledny veci na ktery mela prijit,proc by je nenechal i v telefonu?toto je pouze hra kdo z koho.

A nenechal je tam ten jeho „kamarád“ a né on?? Také si myslím, že v telefonu nic nenajde… A to má být důkaz jeho věrnosti?? :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
10.5.12 14:58
@Anonymní píše:
Tak mobil je čistý… :oops: Jen nevinné sms. Začíná mi to lézt na hlavu, nechápu, co se děje… Řekla jsem mu , že mě tlačí do toho, abych mu dala nůž na krk, volba mezi mnou a kamarádem. Prý se s ním schází jen kvůli tomu autu a jak bude mít kontakt na prodejce, změní si číslo, aby ho už neotravoval. Na to konto jsem mu řekla, že za takovou cenu auto mít nechci, navíc se uvázat splátkama, nejistota jestli není kradené, ne děkuji. Vztekle to odsouhlasil, tak prý nic pořizovat nebudeme. A večer dotaz, jestli za ním může jet, že prý kamarád zase potřebuje něco probrat. To už je normálně na psychiatra…

Hele, kdybys byla chlap, tak ti porádím, rozbij mu normálně hubu, von není normální… :pocitac:

PS: Omlouvám se za duplicitní příspěvky, dočítám, ehm… :oops:

• Citovat
  • Upravit
26653
10.5.12 18:32

ja bych se z něho už zblaznila.a vymluva,že je to rom.no pardon,to je do oči řvoucí :zed: přesně,jak píšou holky,ja bych trvala,že ho chci vidět.jo a on je rom,je divnej,auto muže byt kradeny a on s takovym člověkem chce dotahnout auto.tak na to by zkočila snad jen školačka. :cert: :cert:
držim ti palce,je to sila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
10.5.12 20:06

s tím romem, tak to byla mýtománská fraška, jako býk (vygoogluj si, co je to mýtománie). Dělá z Tebe blba, vymýšlí si vše možné, viz rom, aby mohl jít z domu a Ty, aby jsi do toho nezasahovala.

Mmch, říkala jsi, že si žijete nadstandartně. Chlap v těchto nadstandartních kruzích se ale v kšeftování s cikánama nepohybuje, to přeci musíš vědět sama. Už to je nápadné.

Neponižuj se, sbal mu věci do kufru, či igelitových pytlí a pošli mu je spolu s ním za oným kamarádem, bez kterého nemůže být.

Také mě napadlo, jestli si někde neudělal levobočka a levoboček se teď třebas narodil a strká do nich peníze, které vám tak divně mizí z úspor. To mě napadlo jen bokem, jako jedna varianta, která může v životě lehko nastat a stává se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
15.5.12 16:56

zakladatelko, tak jak se to jeví dál? Už se něco vyjasnilo ? No jo, baba zvědavá, já vím… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.12 18:39

Omlouvám se, že jsem tak dlouho nenapsala, ale střídavě se vztekám a rezignuju a každý máte svých starostí určitě dost, na to abych vás zahlcovala svými. S Karlem se po pár divokých hádkách doma „rozešel“ (Ať jako s kamarádem nebo partnerem), telefony mu nezvedá, přestal za ním jezdit. Audina se samozřejmě nekonala, ale to jsme tu zřejmě věděli všichni. Doma je dusno, nepříjemno, no lepší už to být nemůže :roll:

• Citovat
  • Upravit
853
16.5.12 09:33

…to chce čas…hlavně aby mu „kamarád“ nedělal nějaké problémy. Kdo ví, jak to vlastně všechno bylo ? :nevim: Třeba mu došlo, co má a že o to nechce přijít..Teď se z toho musí vyhrabat sám :roll: když si to tak pěkně zavařil!
Moc ti sice nepomůžeme,viď, ale piš dál…člověku se alespoň trošku uleví, když se může „vykecat“ ;) Přeju pevné nervy :hug:… budou potřeba !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
16.5.12 09:45
@Anonymní píše:
Omlouvám se, že jsem tak dlouho nenapsala, ale střídavě se vztekám a rezignuju a každý máte svých starostí určitě dost, na to abych vás zahlcovala svými. S Karlem se po pár divokých hádkách doma „rozešel“ (Ať jako s kamarádem nebo partnerem), telefony mu nezvedá, přestal za ním jezdit. Audina se samozřejmě nekonala, ale to jsme tu zřejmě věděli všichni. Doma je dusno, nepříjemno, no lepší už to být nemůže :roll:

No pokud se rozešli, tak tím v podstatě potvrdil charaktekter jejich „vztahu“… Osobně nevím, jestli bych něco takového skousla, ale pokud ho miluješ a chcete být dál spolu, dej tomu čas a můžete na tom zapracovat. Jistě není nic ztraceno. Hlavní je, že už „nekamarádí“ s Karlem. Přeju hodně štěstí a pevné nervy.

• Citovat
  • Upravit
1937
16.5.12 10:35

Tak snad se to bude i nadále vyvíjet vcelku dobře pro tebe.
Jen doufám, že „kamarádovi“ své chování při nejbližší příležitosti nepoběží vysvětlit a že nebude mít potřebu si s ním pár věcí dořešit. Nedej bože, aby se s ním začal scházet natajňačku.
Snad tedy dostal rozum :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.12 08:12

@K-a-č-i-k By sis měla otevřít věštírnu Kačíku :roll: Týden byl relativní klid, káva s Karlem jen jedna, to aby se vše dořešilo. Do toho jsem dělala státnice, nevěděla jsem, kde mi hlava stojí. A najednou zjišťuji, že jsme tam, kde jsme byli, jen jsem za ještě většího osla. Taky tak nenávidíte, když si někdo ztlumí vyzvánění a nechá puštěné vibrace? Už jsem na ten zvuk alergická. Opět standart, hovory na tajňáka, v osm ráno jede místo práce vysát auto, protože tam máme drobečky. A mně už to vážně vůbec, ale vůbec nebaví :think: Navíc už Karel není „kretén“, ale pomohl mu opravit auto a stoupl tím v jeho očích tak, že se s ním asi zase kamarádit bude. No nepatříme my spíš do školky? :lol: Kdyby to nebyla celkem vážná situace a nerozhodovalo se o životě nás všech, tak bych se tomu musela smát… Přeji vám všem příjemný den. M.

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
25.5.12 08:20
@Anonymní píše:
@K-a-č-i-k By sis měla otevřít věštírnu Kačíku :roll: Týden byl relativní klid, káva s Karlem jen jedna, to aby se vše dořešilo. Do toho jsem dělala státnice, nevěděla jsem, kde mi hlava stojí. A najednou zjišťuji, že jsme tam, kde jsme byli, jen jsem za ještě většího osla. Taky tak nenávidíte, když si někdo ztlumí vyzvánění a nechá puštěné vibrace? Už jsem na ten zvuk alergická. Opět standart, hovory na tajňáka, v osm ráno jede místo práce vysát auto, protože tam máme drobečky. A mně už to vážně vůbec, ale vůbec nebaví :think: Navíc už Karel není „kretén“, ale pomohl mu opravit auto a stoupl tím v jeho očích tak, že se s ním asi zase kamarádit bude. No nepatříme my spíš do školky? :lol: Kdyby to nebyla celkem vážná situace a nerozhodovalo se o životě nás všech, tak bych se tomu musela smát… Přeji vám všem příjemný den. M.

Poslat ho, ať si táhne za Karlíčkem! Já bych mu dala kafíčko a smsky. Asi nepochopil nebo tě má fakt za úplnou … :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
6726
25.5.12 08:26

jede vysát drobečky?? :roll: hmm…tak to Karla navštiv, on to totiž asi dle všeho není ten ale TA.. :roll: kterej chlap by kvůli jinýmu chlapovi vysával drobečky v autě :roll: to je na pytel :| :|
akorát ten tvůj chytrátk si myslel, že na to vyzraje,když z milenky udělá „kamaráda Karla“, to byl fakt výkon! nenech se už dál oblbovat a navštiv Karla nebo sleduj toho svýho a pak mu normálně zatni tipec!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
25.5.12 08:37
@zolycka píše:
jede vysát drobečky?? :roll: hmm…tak to Karla navštiv, on to totiž asi dle všeho není ten ale TA.. :roll: kterej chlap by kvůli jinýmu chlapovi vysával drobečky v autě :roll: to je na pytel :| :|
akorát ten tvůj chytrátk si myslel, že na to vyzraje,když z milenky udělá „kamaráda Karla“, to byl fakt výkon! nenech se už dál oblbovat a navštiv Karla nebo sleduj toho svýho a pak mu normálně zatni tipec!!! :cert:

Já bych ho pustila na kafe a pak se nenápadně stavila za Kájou. :lol: A máš důkaz. Jinak já nevidím důvod, proč by to opravdu nemohl být ten Karel, hold jsou mezi náma i takoví… Ale ať tak nebo tak, do kamarádění to má zřejmě hodně daleko. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.12 08:49

Karel je určitě Karel, v tom mám jistotu :lol: A neschází se u nás ve městě ale u něj, cca 20km odsud. A já nemám auto. I když, už by se mi asi pátrat ani nechtělo. Udělám si finanční rezervu, protřídím si byt i život, udělám plán a :mavam: Nějak toho mám plný kecky, i kdyby náhodou byl Karel jen kamarád a chystali mi překvapení k narozeninám. Přemýšlím nad tím, na co by mi ten důkaz byl? Přesvědčit se, že si to ten můj opět rozdává s chlapem? Děkuji, nechci :roll:

• Citovat
  • Upravit
6726
25.5.12 08:58

tak pokud si Karla osobně viděla a byl to ten onen KArel, tak pak jo, no. Jen si myslím, že chlapi jsou schopný vymyslet různé kličky a intriky, aby se jim ta pracně vystavěná lež nezřítila jak domeček z karet..Já bych asi důkaz potřebovala, abych odhalila, kde je zakopaný pes…ale tobě držim pěsti, abys vše zvládla, tak jak ty chceš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí