Podivný kamarád

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15108
4.6.12 16:11

Když, mně se to s tou dřevařskou společností prostě nezdá.Sice by se mi taky nelíbilo,kdyby se pokoušel naše peníze zhodnotit takovým způsobem,protože,nikdo ti dnes zadarmo nic nedá,i kdyby to existovalo,nicméně,nemyslím,si,že by nějaká společnost postupovala takto.Alespon solidní ne.bud je to na něj bouda,nebo na tebe.Ještě bych se zkusila co je to za společnost,že si to prostě ověřím. :think: Chtěla bych vědět,jestli mi sprostě lže,anebo dělá boty,protože nedomýšlí následky,vidinou,že vydělá.NIcméně,nějakých dvanáct procent z deseti litrů,je prd,takže je to prostě divný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.12 16:33

Taky se mi to nezdá, ale naopak mi přijde to zhodnocení neuvěřitelně velké. Když si spočteš roční zhodnocení tak už je to 312%. A to Ti nedá nikdo, banky nabízí max 3,5%. Je to jen zase další story, peníze už nikdy neuvidíme, tak jako už několikrát předtím… Radši mu ani neodepisuju na smsky, mám kotel na bouchnutí a asi bych mu místo hraní si s malým začala balit věci… Stačilo mi přečíst si tu první alla nic se nestalo, představím si ten jeho tupý úsměv a zas to ve mně vře…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.12 16:36

A jen tak pro pobavení, zjistila jsem(respektive mi bylo řečeno), že mu zřejmě ty jeho skvělé investice sabotuju, když o nějaké vím, tak spolehlivě krachne… Takže bacha na mně holky, umím nemožné a to i na dálku :lol: Tsss, asi nějaká silná karma bo co :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1800
4.6.12 16:51
@Anonymní píše:
A jen tak pro pobavení, zjistila jsem(respektive mi bylo řečeno), že mu zřejmě ty jeho skvělé investice sabotuju, když o nějaké vím, tak spolehlivě krachne… Takže bacha na mně holky, umím nemožné a to i na dálku :lol: Tsss, asi nějaká silná karma bo co :mrgreen:

Humor tě nepřechází a to je dobře !!
Zajímalo by mě odkud jsi..Bych tě brala za kamarádku :kytka:
Vypadá to, že máš něco v hlavě a jen tak něco tě nepoloží. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.12 17:03

Díky @Yamyna :) Humor mě naštěstí moc často nepřechází, i když je občas dost sarkastický a pokřivený :) Raději třísknu nádobím a postěžuju si tady vám, než abych někde plakala v koutku nebo si vybíjela vztek na malém…

• Citovat
  • Upravit
1800
4.6.12 17:26
@Anonymní píše:
Díky @Yamyna :) Humor mě naštěstí moc často nepřechází, i když je občas dost sarkastický a pokřivený :) Raději třísknu nádobím a postěžuju si tady vám, než abych někde plakala v koutku nebo si vybíjela vztek na malém…

Sarkasmus je mi taky blízký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
4.6.12 19:30

ty jo ,to je fakt na palici.ten ma v sobě drzosti.a ja si řikam,že nepíšeš tak je klid.
a ono houbele,pry zhodnoceni v dřevařskym podniku ,to je faaaakt nesmysl.
a teda zamysly se nad sebou,takto mu to sabotovat :mrgreen: :mrgreen: maš opravdu supr smysl pro humor.tema pomalu na pláč a směju se.jsi dost statečna a přesně je vidět,že to maš v hlavě srovnany.
tak to faaakt jsem zvědava ,jak toto dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.12 19:37

@mucinka2 Mucinko, já vím, jsem hrozná, vůbec nám ty úžasné zisky nepřeju :) Ale na druhou stranu, vyrostla jsem jako dítě „naivních“ rodičů, kteří mi vštípili do mysli, že peníze se dají vydělat legálně a prací a pořekadlo rychle nabyl, rychle pozbyl, se prý zakládá na pravdě. A výchova se prý velkým dílem podílí na osobnosti člověka, jsem tím pádem jen oběť :mrgreen: No, moc do smíchu mi sice není, ale zvedli jste mi tu krásně náladu :)

• Citovat
  • Upravit
12978
4.6.12 20:24

No zvláštní humor má spíš on, když ti to takhle podal..
Já jen nechápu tebe, proč v moment, kdy slyšíš blábol o dřevařském zisku, nechceš vědět přesně firmu, vidět papír, znát tel. číslo , kontakt..přesvědčit se..
Jako on je blbej jak necky, ale ty ho v tom podporuješ - nikdy nepátráš a on může ty hovadiny vršit jednu na druhou..kdybys to rozsekla a udělala z něj blbce hned jak něco takového vypustí, tak by se to nedělo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.12 20:27

@Lizbeth Mnohokrát jsem mu vmetla, že lže, předložila fakta, uznal, omluvil se a provedl něco dalšího. Víš, já už jsem spíš rezignovala, kolikrát se člověk potřebuje přesvědčit o tom, že z něj ten druhý dělá debi.a?

• Citovat
  • Upravit
15108
4.6.12 20:27

Mužu tě ukildnit,s tím čarováním jsme na tom stejně.Chlap si nikdy nepřizná,že něco pohnojil. :mrgreen: Příklad.Můj muž má firmu na počítače.Přišel mu email od chlápka,že je ředitelem nějaké nadace.A že potřebují notebook,ale na fakturu.Když jsem to četla,měla jsem chut to vymazat,aby se k tomu nedostal,nicméně jsem to neudělala. :,( Povídám mu,táto,to je nějaký podvodník,kdyby ne,koupí si to u nich a nepohrabe se sem takovou dálku.Dostala jsem vynadáno,at se do toho nepletu,že prodává na faktury pořád.Říkám,ano,ale firmám které znáš a máš už s nimy zkušenosti.Nestarej se.Jak jsem řekla tak se stalo,chlap si zboží odvezl,a samozřejmě nezaplatil.Muž se dovolal na výbor kde by měl mít údajně firmu,tam mu řekli,že sice něco by tam mělo takového být,ale naživo ho nikdo nezná.Dal to exekutorům,kteří chlapíka dodnes nenašli,táhne se to dva roky.A doma jsem se dozvěděla,že kdybych furt nečarovala a nevysílala samé negativismy do světa,určitě by se to nestalo,že to vždycky přivolám :) A takových věcí je víc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
4.6.12 20:45

holky ja teda taky odbočim.manžel ma stavebni firmu.dnešním trendem je neplatit a ja mam odhad na lidi.tak mu řikam,mě se ten člověk nezda,ja bych tam nedělaa atd.on tam jde chlapek mu nezaplatí.ja mu řikam,jsem to řikala a muž na to nooo joo,ty maš vždycky pravdu,kdyby jsi to neřikala tak by to tak nebylo,příště raději nic neřikej :mrgreen: :mrgreen: ,že by tu byla skupina nějakych čarodejnic

a zakladatelko ani se ti nedivim,že se už nepidíš,taky bych už to vzdala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
4.6.12 20:48

Ahoj nečetla jsem si všechny příspěvky, tak snad neopakuju po někom, ale není to jen tak…něco v tom musí být!!!!!!!!!!! Pokud k tobě není upřímný nezbývá ti nic, než bohužel udělat něco, co se nedělá........v takové nouzi bych já asi koukla do toho mobilu (nepřiznávám to ráda) pokud tam najdeš důkaz, můžeš na něj přitlačit, ale neříkej mu, žes šmejdila v mobilu, to budeš ty ta špatná. Nebo americká verze…pošli za ním špeha :-D :-D zoufalé situace si žádají zoufalé činy… :-(

• Citovat
  • Upravit
15108
4.6.12 20:57

:mrgreen: když tak si můžeme domluvit nějaký slet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.12 21:00
@boball píše: :mrgreen: když tak si můžeme domluvit nějaký slet :palec:

Jsme nepřející, ovládáme kouzla a zaklínáme jim kšefty, jsme my to ale mrchy. Tak o úplňku holky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky