Podivný kamarád

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35792
7.5.12 11:45

Tak se muzete sejit treba venku na kafe, ne? Kde se schazeji oni? Promin, ale jestli je to zenska, tak tvuj pritel se chova jako idiot.. proste bych trvala na seznameni, je jedno kde, muzete se potkat na parkovisti, nemusi ho hned tahat domu. Jak dlouho to trva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
7.5.12 11:46

@pikola naprosto souhlasím… jen kdyby to bylo opačně… tak by byl oheň na střeše… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
7.5.12 11:50

Takže toho „podivného“ přítele neznáš osobně :?: První, co mě napadlo, že je třeba přítel Gay :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.12 11:51

Zase upřímně, jestli je to nějaký magor, tak se mi s ním moc scházet nechce. No ale pokud si chci zachovat čest a nehrabat se mu v telefonu, tak mi asi nic jiného nezbyde. Cítím se strašně potupená, ať je to jakkoliv. Před hodinou mu píše smsku, co má koupit k obědu. Odpověděl, že to koupí, pak jsem mu dvakrát volala, nezvedal to, před chvílí se ozval, že si u něj přece vždycky nechává kabelu v autě (má v ní peníze, doklady, telefony, techničák), takže zuřím… Scházejí se u kamaráda doma, začalo to tak před dvěma měsíci, poslední dny s větší intenzitou, hovory a sms permanentně po celou dobu, v mé přítomnosti je moc nebere, prý co ten kretén zase chce, raději mizí na balkón nebo vynést koš…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.12 11:52
@Katrinka píše:
Takže toho „podivného“ přítele neznáš osobně :?: První, co mě napadlo, že je třeba přítel Gay :oops:

Katrinko, má za sebou zrušenou registraci :? , prý to byl životní omyl. Takže jsi trochu trefila hřebíček na hlavičku…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.12 11:53

tedy zrušené registrované partnerství, pro úplnost…

• Citovat
  • Upravit
47759
7.5.12 11:54
@Anonymní píše:

Tak timhle vysvetlenim je to bohuzel asi jasne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.5.12 11:54

No nwm, tohle na kamaráda nevypadá. Třeba ten můj má kámošů hafo, ale nemá problém my je představit, bez problémů si s nimi volá nebo píše předemnou a pod. a pokud je to baba, bo má i hodně kámošek, tak to samé, s většinou se i znam, kolikrát na mě volá, že mě ta a ta pozdravuje… prostě nikoho nezatajuje, to by mi vrtalo…Pokud nemá co skrývat, tak by neměl potřebu nic tajit. Jak to tak čtu, je to jak z příručky, jak se změní chlap, když je nevěrný… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.5.12 11:55
@Anonymní píše:

Jéje, tak to by mohl být i kámoš, ale kapánek jiný.. šmajra, to je situace.. nezávidim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
@Anonymní píše:
Katrinko, má za sebou zrušenou registraci :? , prý to byl životní omyl. Takže jsi trochu trefila hřebíček na hlavičku…

Tak, že by volání starých časů a chuť na návrat :nevim: :think:
Jen ty peníze mi tam nějak nesedí, že by si ho tak nákladně vydržoval :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
@Anonymní píše:

Ježiš,to mě taky napadlo jako první,gay..Každopádně věta typu „co ten kretén zase chce“je lež jak věž :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
7.5.12 11:58

Tyjo, takze i kdyby to byl fakt chlap, tak to muze byt milenec? To by me osobne asi nenapadlo, ale kdyz je to tak jak rikas…
Kazdopadne neco tady smrdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12932
7.5.12 12:02

Co bys dělala, kdyby se potvrdilo, že má milence a ten má třeba nějaké dluhy, tudíž si od něj půjčuje peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.12 12:06

To si taky říkám. Nahrává mi do toho i dost signálů, ale na všechny má vysvětlení. Opakovaně přední sedačka u spolujezdce až vzadu, doma černý vlas ve vaně( jsme všichni blonďáci), který byl vyloženě schovaný tak, abych ho našla až při úklidu, vyplýtvaný můj drahý šampón (každý máme svůj), postel zastlaná stejně jako když jsem odjížděla - bývá občas sám doma přes noc, když jsme u rodičů… A mně vsugerovává, že jsem paranoidní a vidím signály tam kde nejsou… Přitom nejsem nijak žárlivá, tohle by udeřilo do očí snad i slepce… A že by to byl milenec, na to nechci ani pomyslet. I když se snažím nemít předsudky, tak bych se děsila, že něco chytnu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.12 12:07
@Sany80s píše:
Co bys dělala, kdyby se potvrdilo, že má milence a ten má třeba nějaké dluhy, tudíž si od něj půjčuje peníze?

Asi bych ho vyhodila, ať si jde, kam ho srdce táhne, dokážu malého zajistit, pracuji z domova, nemám dluhy, bydlet mám kde…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky