Jste lovci (slev)?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jahuhudka
20.1.15 16:35
@Blackova.K píše:
ano :mrgreen: https://www.youtube.com/watch?…

koukám na to :lol: brala bych ikeackou tašku a byla bych vítěz :pankac:
:oops:

Příspěvek upraven 20.01.15 v 16:44

• Citovat
  • Upravit
4132
20.1.15 16:36

:-D Nechápu, že to někomu stojí za to. :-D Mně stačí v Lidlu rvačky o oblečení. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
20.1.15 16:40

Já tedka docela hodně výhodně nakoupila v Intersparu. Zbavují se těch jejich značek, protože ho budou předělávat na Albert. Tak jsem nakoupila bodýnka po dvou kusech za 48,–, bodýnka za 18,–dudlíky MAAM za 48,– spací pytel ze 300,– na 68,–. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
20.1.15 16:41

@LLenule111 @Blackova.K Já ji „potkala“ a nekoupila :oops: (měla jsem doma čerstvě koupenou Etu, a přeci je to veliký „krám“ na to ji mít někde do zásoby v bytě 2+1 :mrgreen: ), ale zase mám jejich parní hrnec za 274,– Kč :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.1.15 16:42

Tak mě se minulej týden podařilo koupit v Brně v Tescu ve výprodeji dětské inline brusle za 85, Ktč. Slevněný skoro z 900,– Kč, to nešlo nevzit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
20.1.15 16:43
@jahuhudka píše:
koukám na to :lol: brala bych ikeackou tažku a byla bych vítěz :pankac:
:think: tak že bych přeci jen....... :think: i s manžou a na každý rameno jednu, když už tak ať to stojí za to :think:
@beckie píše: :-D Nechápu, že to někomu stojí za to. :-D Mně stačí v Lidlu rvačky o oblečení. :-D

to jsem zažila 2×, jednou omylem. A jednou jsem chtěla pro prcka softhel bundu, no hrozný, hrozný některý matky by tam měly mít červenou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
20.1.15 16:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
20.1.15 16:45

A já si za boha nemůžu vzpomenout, co jsem kde koupila výhodně :zed: Aspoň, že mě mají doma rádi

• Citovat
  • Upravit
5473
20.1.15 16:45
@krtek7489 píše:
malé jsem koupila krásnou kombinézu sleva z 800 kč na 350 kč. Ne tebe sice nemám, ale i tak jsem byla spokojená :mrgreen:

Náhodou taky super, já bych v tu chvíli brala cokoli do těch 400,– (proto, že je ještě na letošek a příští rok už bude nejspíš malá, tak abych nevyplázla litr za 5 nošení :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
20.1.15 16:51

Můj poslední úlovek je z Tesca, ale nebylo to ve slevách, na cedulce normálně cena 189,–kč a přes pokladnu to jelo 24,–kč.
Byla to sada pro dceru na karneval /prstýnek, náušnice a náhrdelník/ Elsa z Ledového království. Měli tam ještě 2 jiné druhy, tak jsem letěla zkusit, jestli taky jedou za tuhle super cenu, že bych vzala, ale bohužel ty už jely 189,–kč.
Ve slevách jsem jí tedy koupila pyžamo s krtečkem ze 450,–kč na 68,–kč :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
20.1.15 16:52

@HeyJude Já zase příruční spotrovní brašničku přes rameno za 69,– - nová. Jsem si říkala, jak má vychytané kapsičky apod…že jde o TOPGAL jsem si všimla až letos…máme ji cca 5 let :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
Na netu jsem ji nikde nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
20.1.15 16:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
20.1.15 16:54
@jahuhudka píše:
A já si za boha nemůžu vzpomenout, co jsem kde koupila výhodně :zed: Aspoň, že mě mají doma rádi

a víš to jistě? :think:

@BAZÁREK ANGIE takhle jsem v Tescu koupila takovou sadu s vystřelováním aut, původní cena 389 a já ji mám za 68. Myslím že omylem, protože jako ty jsem hned letěla zpátky, skoupila bych je a prodala :mrgreen: a ty už byli za tu původní cenu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
20.1.15 16:56

@Blackova.K Jsem ti musela kouknout na profil, jestli náhodou vaše modrá noc nebude i naší modrou nocí (nevím, proč jsem si myslela, že jsi Plzeňačka) a prd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
20.1.15 16:57

@Blackova.K :,( JAsně že mě mají rádi, jinak by se mnou nebyli :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat