Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@jahuhudka píše:
Nééé to mi nedělej, to bolí
Za 2 roky znovu, ale dostala jsem se už jen z 15000 kč na 3000 kč, ale pořád super ![]()
@Cuddy to znám ![]()
No ted jsou pěkné slevy na oblečení v obchodech, v new yorkeru jsem koupila podprdu za 29kč z 350, na svojí postavu kalhoty ze 600 za 200 mikinu z 800 na 300 v HM, jsem spokojená
Já jsem koupila v Tescu zahradní nábytek z 2500 na 600. Stůl, 4 skládací židle a slunečník.
už je máme čtvrtým rokem a bezva ![]()
Jééé holky
jsem si vzpoměla na příhodu že u nás v Tesku před 3 lety měli akci na bonboniery a ted nevim jesli Milka nebo Modré z nebe. Každopádně to byla akce na to že jednu koupíš a druhou dostaneš zdarma
No a co se nepovedlo technikum z teska? Blbě udělali program a místo toho aby se odečetla jedna bomboška ze dvou, tak se odečetla od té první
Seběhly jsme se tam s holkama z ostatních krámků, prodavačky nevěřily vlastním očím a když viděly paragony na 0 korun tak si šly taky nakoupit..měla jsem na rok dárky k svátkům ![]()
Tak já mám spoustu úlovků ze soboty a na další se chystám tuhle sobotu
Hodně jsem nakoupila dětem, ale i pro nás s manželem. Jinak nakupování popravdě nesnáším, ale kvůli těm cenám se přemáhám, jelikož nepatříme k těm co mají konto s šesti nulama, tak každá kačka ušetřená je dobrá ![]()
Já jednou natrefila v Tescu na velký stojanový větrák na dálkové ovládání za 80 kč
a dnes v Rossmannu granulovaný čaj Hipp za 8 kč
( dochází mu spotřeba ) a bylo toho víc, ale ted si nevzpomínám ![]()
Jo a minulý týden zase v Tescu sadu tří bodýček s kr. rukávem za 25 kč
Příspěvek upraven 20.01.15 v 17:54
@jahuhudka píše:
Ještě by mi to NĚKDO vyfoukl
koho asi myslis
![]()
@dituleska Jde vidět, že prodavačky svého zaměstnavatele milují
.
@Jannnča jooo
měla jsi vidět přímo zaměstnankyně Teska jak se domluvaly, a pospojovaly ![]()
Jezdim pravidelne do Brna na slevy kazdy rok, v lednu, dubnu, v srpnu a vzdy skvele nakoupim ![]()
Treba jako vcera dvoje dvoje holcici zimni. botky, elefanten pc byla za 1299,– a druhe za 349,– a kazde meli ve sleve za 99,– a jeste jejich akce a dohromady staly 148,– ![]()
@Samamama píše:
@Blackova.K jako na hulváta mezi regálama?![]()
i mezi mrazákama, když už tak ať to stojí za to ne? ![]()
Ted jsou dobre slevy i v takku. Koupila jsem si tam docela hezkou mikinu ze čtyř stovek na 99.a jednou jsem si v kiku koupila svetr za 25 s tim, že to nebudu ani zkoušet a nechám si ho na doma.no nakonec je mi hrozne velkej a nebyla jsem v nem ani jednou
![]()