Jste lovci (slev)?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
20.1.15 19:31
@Cuddy píše:
@martina.se To muj take umi, ale uz nechape, ze kdyz jsem chtela modrou helmu, tak ze ma byt modra. A ze se nespokojim se stejnou znackou, typem, ale cervenou… To mne pak udela akorat problemy, chci modrou, ale nemam vzit tu levnejsi cervenou? :nevim:

tak to můj mi dá i vybrat :mrgreen: :lol: takže bez problémů.. teď loví kočárek. Má 3 druhy, které chci a požadavky na barvu.. tak uvidíme :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
21.1.15 09:48

Dnes plný penál za 29,– :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4398
21.1.15 10:14
@jahuhudka píše:
A já si za boha nemůžu vzpomenout, co jsem kde koupila výhodně :zed: Aspoň, že mě mají doma rádi
:palec: vitej v klubu :lol: Ja jezdim nekdy podle casu a deti, tak nemam.cas au to planovat podle slev.Ale.nahodne se.rada podivam, treba v Lidlu maji casto exclusive kolekci. casto ve vyprodeji anebo tam maj regal. s.extra slevama. s hadrama i jidlem, kde. trvanlivost je normalni, jen se jim.to uz nehodi.Tam.jsem.nakoupila.bio koreni v dozach na ryby, wok atd. myslim,ze.za.dvacku jedno, mozna min,kazdopadne.je dobre, kvalitni, v bio kvalite a staci ho trosku.
Nebo tam. obcas ulovim fusekle ve sleve, puncochace nebo leginy pro.mne.

V tescu jspu velke. slevy na. hadry casto,ale.ja tam skoro nejezdim, tak smula :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
21.1.15 10:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
21.1.15 12:08

Ještě jsem narazila jednou na voňavku adidas za 40kč ze 350kč. Ještě těď tam mám trošku. voní krásně sladce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
24.1.15 14:34

Nikdo další nic?…nevěřím :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
24.1.15 15:47

@Jannnča
Miluju mandlové mléko..normálně je kupuju jen občas, když je v akci, to stoji kolem 55kc, jinak pres 80..Ale naposled jsem to koupila za 30kc a to ani nekončila trvanlivost..asi vyprodavali zásoby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák