Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Taky přemýšlím, že vlastně vůbec nejsem šťastná, ač to tvrdím. Sobě i okolíMám 3 zdravé děti, 4,5 holčičku a dvě dospělé a nádherného zdravého vnoučka 3měsíce. I já jsem zdravá, máme všichni kde bydlet, mám práci, s penězma celkem vystačím, ale jsem sama. Mám za sebou rok a půl dlouhý soudní spor s otcem o nejmladší (v září skončen).Nebylo to nic příjemného, nekomunikovali jsme vůbec a cca před měsícem jsme trochu začali. Minulý týden začal maličké povídat, jak jsem hezká, najednou nemá problém pohlídat ji v době nemoci (nepracuje) a dokonce si napsal o sex
![]()
Neumím popsat co mě k němu táhne, najednou si připadám hrozně sama a stýská se mi po něm
Pokud nekomunikoval, nemyslela jsem na něj a když už, tak spíš v negativním. Nechápu sama sebe, po tom všem, co mi provedl…
![]()
Do stejne reky dvakrat nevstoupis… Budes se jen placat s ex a zivot ti bude utikat mezi prsty. Vcetne moznosti noveho a spokojeneho vztahu.
@Malike však já tohle vím, nehodlám se vracet. Jen si prostě najednou uvědomuju, že být sama není tak fajn, jak jsem do nedávna tvrdila ![]()
@Anonymní píše:
@Malike však já tohle vím, nehodlám se vracet. Jen si prostě najednou uvědomuju, že být sama není tak fajn, jak jsem do nedávna tvrdila
nebo bude všechno lepší, krásnější a budete štastní těžko říct..
@Anonymní píše:
@Malike však já tohle vím, nehodlám se vracet. Jen si prostě najednou uvědomuju, že být sama není tak fajn, jak jsem do nedávna tvrdila
Ale ty se musis naucit byt spokojena nejdriv sama..zadny vztah ti dlouho stesti nezaruci.Ja po rozchodu taky nechtela byt sama a jeste k tomu s postizenym ditetem..a ted po roce a pul jsem sice stale sama ale v psychicke pohode kterou mi snad zadny chlap nerozhodi..a to musis i ty umet.
@Malike Jsem sama dva a půl roku a žádný další vztah jsem po tom všem nechtěla, naopak jsem chtěla zůstat sama a byla šťastná. To až teď, poslední dny mě přepadá samota. Možná je to tím, že jsem se konečně srovnala s tím vším ošklivým, co mi provedl ![]()
@maminka201 to se v žádném případě nestane. Jednou to skončilo a dopadlo by to znovu tak ![]()