Jste šťastné? Já ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
30.3.16 08:14
@Anonymní píše:
Taky přemýšlím, že vlastně vůbec nejsem šťastná, ač to tvrdím. Sobě i okolí :zed: Mám 3 zdravé děti, 4,5 holčičku a dvě dospělé a nádherného zdravého vnoučka 3měsíce. I já jsem zdravá, máme všichni kde bydlet, mám práci, s penězma celkem vystačím, ale jsem sama. Mám za sebou rok a půl dlouhý soudní spor s otcem o nejmladší (v září skončen).Nebylo to nic příjemného, nekomunikovali jsme vůbec a cca před měsícem jsme trochu začali. Minulý týden začal maličké povídat, jak jsem hezká, najednou nemá problém pohlídat ji v době nemoci (nepracuje) a dokonce si napsal o sex 8o 8o Neumím popsat co mě k němu táhne, najednou si připadám hrozně sama a stýská se mi po něm :zed: Pokud nekomunikoval, nemyslela jsem na něj a když už, tak spíš v negativním. Nechápu sama sebe, po tom všem, co mi provedl… :zed: :pocitac:

Do stejne reky dvakrat nevstoupis… Budes se jen placat s ex a zivot ti bude utikat mezi prsty. Vcetne moznosti noveho a spokojeneho vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.16 10:23

@Malike však já tohle vím, nehodlám se vracet. Jen si prostě najednou uvědomuju, že být sama není tak fajn, jak jsem do nedávna tvrdila :roll:

• Citovat
  • Upravit
maminka201
30.3.16 12:41
@Anonymní píše:
@Malike však já tohle vím, nehodlám se vracet. Jen si prostě najednou uvědomuju, že být sama není tak fajn, jak jsem do nedávna tvrdila :roll:

nebo bude všechno lepší, krásnější a budete štastní těžko říct..

• Citovat
  • Upravit
14895
30.3.16 12:42
@Anonymní píše:
@Malike však já tohle vím, nehodlám se vracet. Jen si prostě najednou uvědomuju, že být sama není tak fajn, jak jsem do nedávna tvrdila :roll:

Ale ty se musis naucit byt spokojena nejdriv sama..zadny vztah ti dlouho stesti nezaruci.Ja po rozchodu taky nechtela byt sama a jeste k tomu s postizenym ditetem..a ted po roce a pul jsem sice stale sama ale v psychicke pohode kterou mi snad zadny chlap nerozhodi..a to musis i ty umet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.16 13:34

@Malike Jsem sama dva a půl roku a žádný další vztah jsem po tom všem nechtěla, naopak jsem chtěla zůstat sama a byla šťastná. To až teď, poslední dny mě přepadá samota. Možná je to tím, že jsem se konečně srovnala s tím vším ošklivým, co mi provedl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.16 13:51

@maminka201 to se v žádném případě nestane. Jednou to skončilo a dopadlo by to znovu tak :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová