K zamyšlení se...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
9.3.11 09:45
Lena F. píše:
dada1511 píše:
Nic ve zlém,ale nad tímto a ostatním podobným vědčinou hloubá ten,kdo má moc času a málo práce.
Myslím si že není od věci k takovym názorum přidavat „myslim si“ :kytka: Bud' rada že neviš o čem zakladatelka mluví :kytka:

jako nic proti ničemu,ale já total nepochopila o čem zakladatelka mluvila. A tvůj dlouuuhý komentář byl taky na mě moc složitý. Asi jsem holt uplně blbá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
9.3.11 09:59
lemaz píše: ????
Co tím chtěl básník říct?
Jestli nechceš mluvit, tak nemluv, jestli nechceš vidět, tak se nedívej.
Jestli lžeš sama sobě - tvůj problém.Co jako chceš slyšet?

od tebe vůbec nic :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
9.3.11 10:03

nemůž spát, protože na to nechci brát žádný prášku, tohle jsem psala před rokem a třičtrtě a když jsem si to znovu přečetla po tý době jen jsem se nad tím zamyslela, a říkala si, jakým směrem se můj život posunul.. vy co tomu nerozumíte tak na to ani nereagujte :-) jen jsem měla takový splín no…

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
9.3.11 10:05
dada1511 píše:
Nic ve zlém,ale nad tímto a ostatním podobným vědčinou hloubá ten,kdo má moc času a málo práce.

To víš, nejsem zaměstnaná matka s dvěma dětma, hold si užívám toho luxusu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1666
9.3.11 10:21
Michaelakkk píše:
nemůž spát, protože na to nechci brát žádný prášku, tohle jsem psala před rokem a třičtrtě a když jsem si to znovu přečetla po tý době jen jsem se nad tím zamyslela, a říkala si, jakým směrem se můj život posunul.. vy co tomu nerozumíte tak na to ani nereagujte :-) jen jsem měla takový splín no…

Ahaaaaa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
9.3.11 11:32
Michaelakkk píše:

No, to je dobře, protože na schizoidní výlevy opravdu nemám co říct. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
9.3.11 11:33
lemaz píše:
Michaelakkk píše:
No, to je dobře, protože na schizoidní výlevy opravdu nemám co říct. :mrgreen:

protože ty nikd ynemůžeš pochopit mě, a ani to radši nechci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3040
9.3.11 11:38
Michaelakkk píše:
lemaz píše:
Michaelakkk píše:
No, to je dobře, protože na schizoidní výlevy opravdu nemám co říct. :mrgreen:
protože ty nikd ynemůžeš pochopit mě, a ani to radši nechci :mrgreen:

No, to já taky nechci. Byla by to ztráta času. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
9.3.11 12:14
Michaelakkk píše:
Nevidím, nemluvím! A nechci slyšet a vědět co vidí a říkají ostatní, protože skutečnou pravdu si musí každý přiznat sám pro sebe, protože lhát sám sobě je slabost na kterou doplatí všichni, když se octnou ve válce proti vlastnímu svědomí na jehož existenci přijde člověk v okamžik prohry nad vlastní lží. V tento okamžik je ale pozdě nad čímkoliv přemýšlet v tom slova smyslu : ,,Kdybych to udělala jinak a podle sebe nemusela bych zjistit, že všichni okolo mě lžou!,, To pak zabolí a na srdci se objeví další jizva......

Mě to nepříjde jako splín, jen jsi byla moc smutná a přitom jsi v sobě měla spoustu moudrosti. Tak to působí na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
9.3.11 12:23
Michaelakkk píše:
dada1511 píše:
To víš, nejsem zaměstnaná matka s dvěma dětma, hold si užívám toho luxusu :mrgreen:

No,že jo,to jsem si myslela :lol:
Tak snad tě to aspoň pobavilo :hug:

• Citovat
  • Upravit
1610
11.3.11 21:17

No tak možná by bylo lepší napsat. Je mi zle,jsem smutná … tomu bychom všichni porozuměli a pochopili. Pak by ty reakce byly také jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
11.3.11 22:06
denca29 píše:
No tak možná by bylo lepší napsat. Je mi zle,jsem smutná … tomu bychom všichni porozuměli a pochopili. Pak by ty reakce byly také jiné.

mě ale nešlo o reakce, reakce mamin navětu jem smutná a blablabla si můžu domyslet a vycucat z prstu furt jedno a to samí… Našli se tu tací co mě pochopili a napsali svůj názor to mi stačí :-)

• Citovat
  • Upravit
1610
11.3.11 22:26
jo jo , já bych tě třeba taky mohla pochopit,ale nerozuměla jsem tomu. nechtěla jsem se tě nějak dotknout. Promiň :kytka:
Michaelakkk píše:
denca29 píše:
No tak možná by bylo lepší napsat. Je mi zle,jsem smutná … tomu bychom všichni porozuměli a pochopili. Pak by ty reakce byly také jiné.
mě ale nešlo o reakce, reakce mamin navětu jem smutná a blablabla si můžu domyslet a vycucat z prstu furt jedno a to samí… Našli se tu tací co mě pochopili a napsali svůj názor to mi stačí :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
15.10.11 11:51
motika píše:
je 7 hod ráno. Na mě moc složitý :D
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek