Kakání venku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@gloorka takové babizny miluju
moralizují a myslí si, že sežraly moudrost světa
bych ji řekla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak kdyby mi tohle někdo řekl před dítětem a dělal na něj tytyty, tak bych pěkně nahlas dítěti řekla, že paní neříká pravdu, že kakat může, když potřebuje a že paní by si měla hledět svého. A že je to moje šikovná holka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gloorka paní bych poslala někam, ať se stará o sebe. Dcerku máte malou a naopak je fajn, že si hezky řekla. Uklidila jste po dcerce, tak o co jde? To ji má radši bolet bříško a držet to domů? Synek naposled kakal venku letos v zimě, ale to byla spíš nehoda, on potřeboval čůrat, ale zároveň něco zlého snědl, bolelo ho bříško a prostě pustil i bobek, ovšem ten byl řidší a já nebyla připravena, takže to byla slušná spoušť. Vyváleli jsme ho ve sněhu, spoušť zahrabali sněhem a se synem prchali do hotelu provést očistu. Kolem nás šlo dost lidí, ale nikdo se nad tím nepozastavil, viděli malé uplakané dítě, tak jim bylo jasné, která bije. Jsou to malé děti a prostě takové nehody se občas stanou. Pořád lepší, když se dítko venku vykaká a rodiče to uklidí, než pejskaři, kterým je nálož jejich mazlíku šumák a nechají to tam!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj syn(skoro 3r) miluje kakání venku
ho to baví, ale zatím venku vykadil vždy pidi bobek velikosti hrášku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja zrovna chtela hledat jak to delate s curanim chlapecku venku kdyz jsou jeste zvykly jen na nocnik? neumim si predstavit, ze by stal a cural
na zahradu zatim taham nocnik, na prochazky ma plinu.. a taky by me zajimalo jak to delate treba v zoo? davate curat do prirody nebo letite nekam na zachod? ja mam pocit, ze jich tam moc neni aby se to dalo stihnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fashion_victim83 píše:
Me by se to taky nelibilo, je jasne, ze dite to asi nevydrží, ale videt na ulici curat deti je mi docela protivne, natoz kakat.Asi neni od veci nespěchat s odplenkovanim, pak ma dite totiz schopnost vědomě svou potřebu potlačit-tak jak dospěly, taky se nevydělá na chodník jen proto, ze se mu chce.
No ne každé. Obě děti se mi odplenkovaly samy, ani jedno jsem nevysazovala a stejně to měl s tou výdrží každý jinak. Starší neměl problém a dokázal vydržet X hodin a mladší když zavelel čůrat, tak se muselo všeho nechat a stáhnout kalhoty ihned, protože by se zkrátka počůral. Psi močit můžou všude, včetně baráků, ale čůrající dítě někde u stromku už je nevhodné?
Jinak abych přispěla k tématu: moje děti chodí kakat zásadně jen doma, takže s nějakým vyčkáním nemají problém, ale kdyby to tak nebylo, řešila bych to stejně a už jsem to párkrát též viděla. Paní bych stejným stylem odpálkovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Navíc paní absolutně nezná věci kolem… Například kdyby můj syn v tomhle věku chtěl někde kakat, snad bych ho nechala i v divadle v hledišti. Trpěl psychogenní zácpou a jakékoliv kakání bez pláče, krve a easylaxu se rovnalo zázraku. Vlastně jakékoliv dobrovolné kakání. Paní bych řekla, že nemá pravdu, že dcera je ještě malá, ale ona už je dost stará na to, aby věděla, kdy držet hubu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 píše:
Ja zrovna chtela hledat jak to delate s curanim chlapecku venku kdyz jsou jeste zvykly jen na nocnik? neumim si predstavit, ze by stal a curalna zahradu zatim taham nocnik, na prochazky ma plinu.. a taky by me zajimalo jak to delate treba v zoo? davate curat do prirody nebo letite nekam na zachod? ja mam pocit, ze jich tam moc neni aby se to dalo stihnout
Mně kluci doma seděli, venku čůrali ve stoje. Co se toho samotného čůrání týče, to jsem teď psala jako reakci na jednu uživatelku. Starší neměl problém vydržet i X hodin, takže by mohl dojít na záchod, mladší naopak musel čůrat ihned, co vyslovil ono slovo. Vždycky jsem hledala vhodné místo kolem sebe: trávu, stromek, keřík, kout… takže nečůral tam, kde to řekl, ale taky jsme neběželi 200m daleko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jessikka píše:
Navíc paní absolutně nezná věci kolem… Například kdyby můj syn v tomhle věku chtěl někde kakat, snad bych ho nechala i v divadle v hledišti. Trpěl psychogenní zácpou a jakékoliv kakání bez pláče, krve a easylaxu se rovnalo zázraku. Vlastně jakékoliv dobrovolné kakání. Paní bych řekla, že nemá pravdu, že dcera je ještě malá, ale ona už je dost stará na to, aby věděla, kdy držet hubu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Praktikovala jsem to naprosto stejne… kolikrat si vzpomene i ted uz petilety… a co no, pokud je dom daleko, zadrepne za ker, udela co je treba a ja utru a uklidim
nic divnyho v tom nevidim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fashion_victim83 píše:
No promiň, ale v přírodě nemas publikum. A ve městě jsou obchody, restaurace veřejné záchody apod, tam můžeš jit.
a ty mas deti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fashion_victim83 píše:
No promiň, ale v přírodě nemas publikum. A ve městě jsou obchody, restaurace veřejné záchody apod, tam můžeš jit.
Máš děti? Já jen že přesně tenhle názor jsem jako bezdětná měla taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pani bych neco rekla. Dcera je od soboty bez plin. Vcera curala na prehrade, dneska u lidlu. Kdo si co mysli me fakt nezajima. Mam radost, ze ji to jde. Az se vykaka venku uklidim to, strjne jak to uklizim po psech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fashion_victim83 tak u nas nikde nejsou… mame tu jen mali obchody.. hyper mame daleko, to nez bychom dosli… verejne wc nemame… a za me, radsi za strom nez na verejne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fashion_victim83 píše:
@Fima ja nerozporuju, ze je nebo neni sikovna ani to, jestli se to hodí nebo ne, jen me osobne neni příjemné videt, jak matka začne vyslekat dite a da ho curat nebo kakat mezi lidma na zastávce apod.To je cele.
Jezis tak se na to nekoukej kdyz ti to tak vadi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit