Kakání venku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přesně, v cetru většího města asi nějaká možnost je, ale u nás na sídlišti? Kde přesně tu jsou ty veřejné záchody?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak co se veřejných záchodů týče, u nás též nejsou. Město s necelými 6tis. obyvateli.
EDIT: Jo, vlastně během týdne jsou záchody na autobusáku. Ale běžte tam z druhého konce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako matka 2,5 leťáka na tom nevidím nic špatnýho. Udělala jsi to správně, paní bych poslala někam, ať se stará o sebe.
Můj taky venku chodí čůrat ke stromu, jako když jsme celý odpol.nebo dopol. na hřišti, tak mi nevydrží, zvlášť když k tomu ještě pije a poslední dobou už chodí i sám a ani kolikrát neřekne. S kakáním se nám to už taky párkrát povedlo. Malej se vykadil, já ubrousek s bobkem sebrala do igelitovýho sáčku a hodila do koše, nikdo na hřišti se nepodivoval, myslím, že to většina maminek zná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prave ze jsme z mensiho mestecka, takze verejne zachody tu nejsou.Mala samozdrejme byla v trave u stromu a ne na chodniku.Vsem dekuji za reakce A slova ppochvaly.Me to prislo hlavne lito, ze tu vsude kalej psy a nikdy jsem nevidela nikoho ze by to nekdo uklidil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a to se ještě musím přiznat, že mám kolikrát co dělat i já, když jsme s klukem celý odpol.na hřišti, abych to vydržela až domů, myslím čůrání
Kolikrát se mi chce už po dvou hodinách a v létě, když k tomu ještě hodně piju si říkám, proč u hřišť nejsou toy toy(záchodky)
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fashion_victim83 píše:
@Fima ja nerozporuju, ze je nebo neni sikovna ani to, jestli se to hodí nebo ne, jen me osobne neni příjemné videt, jak matka začne vyslekat dite a da ho curat nebo kakat mezi lidma na zastávce apod.To je cele.
A tak myslíš, že ho tam nechá vyčůrat schválně a proto, že se jí nechce jít někam… třebas půl kilometru na veřejný záchod? Prostě není kam a děti to nevydrží. Psi můžou kajdit na chodnících a nikdo to po nich neuklízí… to je asi OK.
Ale dítko, které se v nouzi vyčůrá nebo vykaká na veřejnosti a máma to po něm ulidí mi přijde jako sice nouzové, ale přijatelné řešení… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 píše:
Ja zrovna chtela hledat jak to delate s curanim chlapecku venku kdyz jsou jeste zvykly jen na nocnik? neumim si predstavit, ze by stal a curalna zahradu zatim taham nocnik, na prochazky ma plinu.. a taky by me zajimalo jak to delate treba v zoo? davate curat do prirody nebo letite nekam na zachod? ja mam pocit, ze jich tam moc neni aby se to dalo stihnout
Můj s tímhle problém neměl. Doma čůral na nočníku a venku ve stoje. teď už ve 2,5 letech ani neřekne a jde se vyčůrat sám i když kolikrát se ještě trefí špatně a má mokrý i kalhoty nebo tenýrky. V zoo čůráme normálně venku u stromu.
Já spíš minulej rok řešila kde bude malej čůrat v centru na vánočních trzích. Holt musel ke sloupu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fashion_victim83 píše:
Me by se to taky nelibilo, je jasne, ze dite to asi nevydrží, ale videt na ulici curat deti je mi docela protivne, natoz kakat.Asi neni od veci nespěchat s odplenkovanim, pak ma dite totiz schopnost vědomě svou potřebu potlačit-tak jak dospěly, taky se nevydělá na chodník jen proto, ze se mu chce.
A vidět na ulici s. rát čokla ti nevadí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, mě zaráží, že je tu ochca. ný o poka. kaný každý rožek od psů a ono se řeší, že dvouleté dítě kaká venku a je po něm uklizeno? To mi přijde šílené. Jinak k otázce-tento týden se mi stalo, že tříleťačka potřebovala venku tak jsem jí nechala, uklidila po ní (máme pejska takže zásoba sáčků je). Starší dcera měla první měsíc problém jít kakat ve školce tak se mi asi čtyřikrát stalo, že na půl cesty nevydržela a šla do křoví a nevidím na tom nic špatného-pořád lepší než bobek v gatích nebo zácpa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U dvouleté, nejspíš krátce odplenkované bych tedy „vyvalit bok“ nenechala - prostě se nedá nic dělat. Paní bych se zeptala, jestli stejně pokřikuje i na majitele psů a jak velký rozdíl je pro ní bobek od vlčáka a od dvouleté holčičky.
Náš malej je bez plen dva roky, ale stejně vydrží tak deset minut? Jak kdy, čůrání ještě udrží, ale bobek maximálně pár minut, pak začne skučet, brečet, kácet se…takže těch pár minut využívám k tomu, abysme se někam uklidili, ale těžko ho budu třeba ještě hodinu tahnout městem, než dorazíme domů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diky holky, ja si prave rikala jak by na nas koukali v zoo kdybych dala malyho curat nekde u stromu.. tak koukam, ze az na vyjimky to bude ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gloorka Pani bych poslala do haje… syn 21m je 2 tydny bez pliny a dnes cural pred Kauflandem. Pochvalila jsem ho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem si ještě vzpomněla, jak se malýmu chtělo ve dvou letech kakat v centru Prahy a teď co honem.Jsem ho popadla a letěly jsme do mekáče a tam fronta až kam
Naštěstí nám zaměstnanec odemknul záchod pro vozíčkáře, ufff, bylo to jen tak tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fashion_victim83 píše:
Me by se to taky nelibilo, je jasne, ze dite to asi nevydrží, ale videt na ulici curat deti je mi docela protivne, natoz kakat.Asi neni od veci nespěchat s odplenkovanim, pak ma dite totiz schopnost vědomě svou potřebu potlačit-tak jak dospěly, taky se nevydělá na chodník jen proto, ze se mu chce.
Takze nechT parit dite v pline je lepsi treba az do 3 let?! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit