Kakání venku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9023
24.5.16 14:47

Zajímalo by mě, kdyby paní viděla dospělého chlapa jak močí na strom, jestli by mu taky řekla tytyty.
Nenechám dítě rozervat. Prostě si uleví a uklidím, já jo, pejskaři na to prdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
24.5.16 15:01

@lucenka Promin šel lesem tak mohl kdykoliv a myslím že tu minutu by ještě vydržel. Než vykonávat potřebu před takovou spoustou lidí. Jako lidi tam seděli na druhé straně cestičky a jedli a museli na něj koukat. Jak říkám 2-3 lété dítě se dá pochopit ale takhle velké by to ještě mohlo chviličku vydržet dělal to přímo u cedule s nápisem WC a u těch schodů které stačilo seběhnout dolů aby byl na WC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.5.16 15:09
@fashion_victim83 píše:
No promiň, ale v přírodě nemas publikum. A ve městě jsou obchody, restaurace veřejné záchody apod, tam můžeš jit.

asi nemáš dítko, že.. navíc ani praxi - většina podniků Tě vyžene, když tam půjdeš jen na wc a např wc u nás ve městě, je hudba daleké budoucnosti.. když dítě musí, tak musí.. jasně, že přímo na zastávce je to nevhodný, ale když jsi v centru a nikde nic, co uděláš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.5.16 15:19
@fashion_victim83 píše:
Mam dite.

pak asi tušíš, že obzvlášť u těch malých je to otázka chvilky, že nevydrží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
24.5.16 17:30

@fashion_victim83
mohla si mu nabídnout, že se může vyčůrat u vás doma :lol: :lol: :lol:

Né, vážně, já chápu, že to kolikrát není zrovna košer (viz občůrávání zábradlí), pokud to jde, tak se asi každá z nás poohlíží po záchodě, mě když malej začne skučet v centru, kde vím, že za rohem je mekáč nebo jiná restaurace, tak ho tam taky dotáhnu, ale občas prostě není zbytí ;)

Mmch, nám takhle občůrávají dospělí chlapi vrata od úřadu, mmáme je takové „zapuštěné“, takže si asi myslí, že nejsou vidět. Co na tom, že v okolí 3 minut chůze jsou dvoje veřejné záchody a asi tak osm restaurací…a to je teprv eklhaft. TUhle jsem tamodsud jednoho vyfackovávala :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.5.16 07:20
@fashion_victim83 píše:
@martina.se ty malý maji plenku ne? Ja nechapu módu zacit odplenkovavat v osmi měsících, sotva dite sedi. Pominu-li fakt, ze vysazovat dvakrát do hodiny dite na nočník mi připadá od veci a jsem pro to, zacit to zkoušet az kdyz nejakou dobu vydrží suché a umí si říct, zr chce, tak jsem treba byla v zimě svědkem toho, jak matka ve sněhu začala vyslikat asi roční dite, sněžilo, byla zima jak blázen a ona mu stahovala overal, puncochace, no byl polonahý jen aby se mohl vycurat, ona mu pak nadala, ze to nestihl a bude mokrý hodinu nez se dostanou domu.Ale každy ať si to dela po svém, můj závěr je, ze se mi opravdu dobre na tohle nekouka, nicméně narozdíl od babky z úvodu bych byla zticha a nijak to nekomentovala.

jasný, ale jestli myslíš, že dvouleťák vydrží 20 minut domu, tak fakt ne.. A zakladatelka mluvila o dvouletém dítěti, proč tu pleteš ročáky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
25.5.16 09:40
@fashion_victim83 píše:
Tak ho snad drzis stejne jako se drží decka venku ne?

ja drzis treba 5ti lety dite nad zachodem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
25.5.16 22:34

Upřímně dám teda radši svýho 2,5 letýho syna vyčůrat venku u stromu, než na veřejným záchodku :poblion: štítím se posadit ho na prkýnko :poblion:,ale už jsme čůrali i tak, že jsem ho držela a mířila, aby se nedotýkal, bohužel mi vadí i to, když se o mísu otře i jeho oblečení(boxerky, tepláčky) :zed: takže radši venku. Párkrát jsem už viděla vožralu, kterej ho vystrčil kdekoli na ulici a obchcával kde co, jednou dokonce dědek v trávě i sr…l :poblion: na veřejnosti, ani tu pr…l si neschoval do křoví - to mě pohoršuje, malý dítě ne, to mi přijde jako matce úplně normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
26.5.16 08:32
@fashion_victim83 píše:
@a12 mluvím o malých, u mluvícího pětiletého bych predpokladala, ze dokáže dojit do obchodu nebo mesta aniž by potřeboval kakat, stejne tak pro nej neni problem zajit s matkou na záchod poblíž. Predskolni dite určitě dokáže svou potřebu vydržet, jelikoz jsem neslysela o posranych prvnaccich.

ale vzdyt ja psala, ze jsem se synovcem byla na verejnych a bylo mu kolem 5ti let a nechtel toaletak na prkynko.. a posazovat dite na verejny zachod mi prijde dost nechutny.. a drzet peti lety dite nad zachodem nez se vykaka to fakt nevim jak bych dala :think: ale samozrejme v tomhle veku uz chodi na zachod sam, to uz me ani sebou nechtel a chtel jit sam na pansky.. jenze vime jak ty zachody vypadaj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
26.5.16 09:06
@fashion_victim83 píše:
@a12 mluvím o malých, u mluvícího pětiletého bych predpokladala, ze dokáže dojit do obchodu nebo mesta aniž by potřeboval kakat, stejne tak pro nej neni problem zajit s matkou na záchod poblíž. Predskolni dite určitě dokáže svou potřebu vydržet, jelikoz jsem neslysela o posranych prvnaccich.

Máš problém se čtením psaného textu? Mluvíme tu o dvouleťákovi! Taky ti tu už bylo vysvětleno, že ne všude jsou veřejné záchody. V centru velkého města asi jo, u našich v 5 tisícovém ani náhodou. A i kdybych ho hnala do hospody, kde fakt záchody nemají pro kolemjdoucí, tak mi ukaž otevřenou hospodu v devet ráno. Já bydlím v krajském městě a na sídlišti tu taky opravdu jediný veřejný záchod nemáme.
Ale jestli chceš, tak mi veřejný záchod znova doporuč, napíšu ti pak zase to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.5.16 09:40

@Mar__tanka1983 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak leda na ty vrata umístit ceduli s nápisem „Srovnejte si přirození, snímá vás kamera.“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
26.5.16 10:12
@fashion_victim83 píše:
Ne, nemam problem s pochopením, ale jednou se tu mluví o dvouletem, podruhé jiná zimní petilete.Me je úplně jedno, kam nechavas vydělávat své dite, neni povinné, aby se to každému líbilo, ne? No a me se to proste nelibi a je mi jedno jak moc je to lidské a prirozene, nevylučuji ani, ze me to potká s mým ditetem, ale nadšena z toho nebudu a budu se vzdy snažit takove situace minimalizovat.To je cely.

Jak se to dělá? Ať dělám co dělám, měchýři nebo střevu neporučím. Vždy když odcházíme tak se dítko vyprázdní, ale i tak tomuhle snad nejde poručit.
Ani dospělák to někdy neudrží, když musíš, tak musíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
26.5.16 12:25

@fashion_victim83 me by zajimalo jak mas stary dite? Mam dvouletacku od soboty bez plin a cura kde se da. Proste si rekne a letime na travu, za ker. Vcera jsem mzsela zastavit na odpocivadle a dat ji vycurat. Fakt by me zajimalo jak to delas ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
26.5.16 12:45
@fashion_victim83 píše:
@bublinek děláš si srandu? V životě jsem se jako dospěla nepocurala, ani jako těhotná, kdy se běhá na záchod porad. A minimalizovat curani venku jde v mem meste snadno, takze se nebojím, ze bych musela nechat dite curat na náměstí, v lese mi to bude fuk.

tak snad se tu řeší stolice, ne?
Pokud máš tak vytrenované sřevo, že pokud sníš něco špatného a ono se tomu chce ven a Ty si řekneš a nepůjdu, nejsem doma, tak to potom klobouk dolů.
Děti jsou děti, jednou jsem já, bláhová hledala WC, skončilo to nehodou. Od té doby i kdybych měla nechat dítě vykadit na nevhodném místě. Je mi to buřt. Prostě se to uklidí.
Ještě pořád jsi nezmínila jak máš staré dítko. Nebo špatně čtu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
26.5.16 20:15
@fashion_victim83 píše:
@bublinek takze si se jako dospěla potentovala, ze se ti chtělo nebo jak to mam chápat? Nemusim mít vytrenane střevo, ale ani nebýt doma, přece u doktora, v odchodech, meste, praci atd jsou zachody, tak nechapu, kde je problem? A dite mam čerstvé dvouleté a ma plínky a na nocnik ji ani neucim, šokující co?

Stále se tu mluví o dítěti. Já jsem to myslela, že měchýři i střevu dítěte neporučím.
Nebuď tak nepříjemná. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka