Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Najdi si fb stránky, kde holky prodávají nejčastěji z USA nebo do zahraničního outletu. Tady ty ceny nic moc.
@Vosma29 píše:
Najdi si fb stránky, kde holky prodávají nejčastěji z USA nebo do zahraničního outletu. Tady ty ceny nic moc.
To je pravda ![]()
PO pravdě, ráda bych tam sama . Rakousko, Německo ..
Ale lze to on-line?
Tak on-line max ten FB co tam holky přidávají. Jako třeba ten Pandorf jak kdy někdy měli super věci, že sem tam nechala peněz a někdy sem si tam nekoupila nic ![]()
@Vosma29 píše:
Tak on-line max ten FB co tam holky přidávají. Jako třeba ten Pandorf jak kdy někdy měli super věci, že sem tam nechala peněz a někdy sem si tam nekoupila nic
To je také fakt. Je to různé.
@Vosma29 píše:
Tak on-line max ten FB co tam holky přidávají. Jako třeba ten Pandorf jak kdy někdy měli super věci, že sem tam nechala peněz a někdy sem si tam nekoupila nic
Když já bych raději bez jejich účasti, si vybrala sama, nejlépe on-line. Poradíte? ![]()
Ono asi taky záleží, kolik má člověk v plánu utratit. Sama jsem byla v Itálii v outletu a stejně věci co na fb v různých skupinách byly třeba dam příklad za 1000,– tak v outletu to stejně bylo za 2300,–. Myslím si, ze ty ženský tam mají slevy, protože odebírají pravidelně nebo za velké částky peněz. Takže pokud člověk chce 1-3 věci, nevyplatí se dávat peníze za palivo do auta, jídlo po cestě, pití atd. My jsme se v te Itálii stavili jen ze to bylo po cestě z dovolené, ale jet jen tak do Německa, Rakouska či Itálie a utratit třeba 10-15 tisíc, tak se to ani nevyplatí, protože ony to mají za levnější ceny na fb než to bylo tam ve skutečnosti ![]()
@Aurerie píše:
Když já bych raději bez jejich účasti, si vybrala sama, nejlépe on-line. Poradíte?
Ja teda tomu vubec nerozumim, ale outlety kam chodim (USA) nemaji on-line prodeje. Ty veci nemaji v nejakych sadach, ruzne velikosti. Jde o par kusu, tak se to asi na on-line prodeje nehodi.
![]()
Outlety bývají hodně probrané. Pokud chceš novou kolekci, tak se určitě mrkni na different. Mají tam hodně značek a za normální ceny.