Kam na první tetování?

Anonymní
24.2.19 14:45

Kam první tetování?

Ahoj, už dlouho uvažuji o tetování, dávno mám vybraný vzor (vlastně mám tři). Není to nic složitého, ani velkého, ale nemůžu se rozhodnout, kam jej umístit. Zatím se mi v hlavě stále dokola motají tyto části těla: pokud opravdu malinké, tak buď za ucho, na vnitřní stranu zápěstí, nebo na krk. Nebo nad kotník/na nárt/záda-páteř/z boku, přes žebra, to už by mohlo být trochu větší, ale pořád tak do cca 10×4 cm. A ne a ne se rozhodnout :mrgreen:. Moc se mi líbí, když má někdo celý rukáv, nebo třeba celá záda nebo nohu od kyčle a z po kotník :palec:, ale na to nemám odvahu, navíc to pro mě bude premiéra, takže ani nevím jakou čekat bolest :oops:. Navíc uvažuji o tom, že by asi bylo lepší, aby se tetování dalo snadno zakrýt, když to situace bude vyžadovat, ale na druhou stranu chci mít možnost jej ukázat když budu chtít :). Je mi jasné, že konečně rozhodnutí je na mně, ale uvítám jakoukoli radu, zkušenost a samozřejmě i foto vašich tetování, pokud budete chtít :).
Předem díky za reakce a hezkou neděli všem ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
63
24.2.19 14:50

Já mám první tetování nad kotníkem, velký asi 12 cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
24.2.19 14:57

Mám malé tetovani za uchem. wishbone. Nelituji že ho mám, je na místě, kde ho nevidím, takže se mi neokouká, rozpustím vlasy a není vidět. Všichni říkali jak to bude bolet. Ze je to hned na kosti a málo tuku a nic. Byl to prima oddech. Další mám na krku, několik hvězd… cca 7 a taky pohoda. Ale jak píšeš je to jen na tobě. Jo a velký tetovani se mi nelíbí a barevný už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
24.2.19 15:00

Miluju velký a barevný tetování, plánuju být ideálně zkérovaná celá. Musí to být ale kvalitní tatér/ka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.2.19 15:01

První mam na páteři mezi lopatkama, druhé taky na páteři ale hodně dole. Bolest mi nepřišla nijak hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.2.19 15:05

Já mám první tetování na břiše 🙂 pak už to jelo a mám jich 5 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
24.2.19 15:07

Já plánuju první na predlokti/ zápěstí, hned jak přestanu kojit :D ale zas nechci jenom nějakou blechu :mrgreen: něco malinkýho bych dala na kotník nebo to zápěstí, zas mít to někde za uchem tak si na to ani neuvidím a nebude to vidět přes vlasy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
24.2.19 15:13
@Kriss Tina píše:
Já plánuju první na predlokti/ zápěstí, hned jak přestanu kojit :D ale zas nechci jenom nějakou blechu :mrgreen: něco malinkýho bych dala na kotník nebo to zápěstí, zas mít to někde za uchem tak si na to ani neuvidím a nebude to vidět přes vlasy :think:

Mě by taky štvalo, že to skoro vůbec nevidím :) na co půjdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
24.2.19 15:16

@radka.ce já sem velkej fanoušek pana prstenů a chci ty znaky z toho prstýnku kolem predlokti :mrgreen: už sem byla objednana na podzim, ale chvíli předtím jsem zjistila, že jsem těhotná tak šel nakonec místo mě chlap a já teda pudu příští rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
24.2.19 15:17

Začala jsem první na krku druhé bylo na záda a pak už to jelo ruka, klíční kost a teď chci tu ruku protáhnout až na ty záda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
24.2.19 15:17

Mam ctyri na zadech. Jsou k jednomu tematu a nevadi mi, ze nejsou videt. Maji pro me vyznam. Ale je to navykovy, uvazuji o patem.
Kazdy snasi bolest jinak, ale na prvni bych si urcite netroufla na zebra.

• Citovat
  • Upravit
5837
24.2.19 15:31

…mám tetování (první) na krku, přímo na linii krku a jsou to květy.
Za deset let s tím nemám problém, vidět to jde jen když chci, protože nosím dlouhé vlasy na ramena, vyčesané nosím vyjímečně nebo na sport(a tam tetování nevadí.
Jinak si můžu oblíknout cokoli od večerních šatů po kratasy s tílkem a nikdo o to neví. Proto jsem si nevybrala ruce a záda-ráda nosím tílka, ani kotník či lýtko, abych mohla mít i společenské boty, krátké šaty bez tetování. Předloktí, zápěstí-to jde vidět hned a ve společnosti je pořád hodně předsudků, nerada bych kvůli tetování udělala špatný dojem při hledání práce apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.19 15:49

Děkuji za odpovědi. Já mám pořád tak nějak strach, že třeba v budoucnu přijde nějaký super motiv, ale místo, an kterém by se hezky vyjímal, už bude obsazeno :mrgreen: . Asi to zní hloupě, ale pořád tak uvažuji :lol: .

• Citovat
  • Upravit
65
24.2.19 15:56

@Yorkmut já mám i zebra a přiznám se že 100× radši zebra než kotník :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
24.2.19 16:07

Já jsem chtěla první tetování „do plavek“, takže mám cca 6cm kytičku kousek od pánevní kosti. Jsem s ním i po 3letech pořád spokojená. Další šlo loni nad kotník, to už je asi 10×5 cm. Nic většího nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová