Zdravím, 9.2 před dvěma týdny jsem si nechala píchnout do nosu piercing. Chtěla jsem tam kroužek, ale paní, co mi to píchala to nedoporučovala a ani tam žádné neměla. Tak jsem si tam nechala dát jen klasicky takovou tu tečku a zeptala se jí, kdy to můžu vyměnit. Řekla, že minimálně měsíc nebo dva. Hojí se mi to pěkně, nehnisá mi to a vše je v pohodě. Jen ta naušnice mě tam fakt štve. Vypadá to jako černý pupínek a už mě to opravdu nebaví. Máte někdo zkušenost? Myslíte, že bych to mohla vyměnit dříve? Třeba v průbehu příštího týdne?
A ještě mám takový dotaz jak dlouho to musím dezinfikovat. Paní říkala že 3-5 krát denně, ale neřekla po jakou dobu.
Zdravím, 9.2 před dvěma týdny jsem si nechala píchnout do nosu piercing. Chtěla jsem tam kroužek, ale paní, co mi to píchala to nedoporučovala a ani tam žádné neměla. Tak jsem si tam nechala dát jen klasicky takovou tu tečku a zeptala se jí, kdy to můžu vyměnit. Řekla, že minimálně měsíc nebo dva. Hojí se mi to pěkně, nehnisá mi to a vše je v pohodě. Jen ta naušnice mě tam fakt štve.
Vypadá to jako černý pupínek a už mě to opravdu nebaví. Máte někdo zkušenost? Myslíte, že bych to mohla vyměnit dříve? Třeba v průbehu příštího týdne?
A ještě mám takový dotaz jak dlouho to musím dezinfikovat. Paní říkala že 3-5 krát denně, ale neřekla po jakou dobu.