Kam s žádostí na mateřskou..???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
2.1.11 14:15
Morenita píše:
Pettulle píše:
no vzhledem k tomu, že bydlíš s rodiči, tak nebudeš mít žádný nárok ani na příspěvky, protože na sociálce bys musela doložit jejich plat, takže to budeš mít celkem náročný, takže držim palce abys hoooodně dlouho kojila, protože UM fakt dost leze do peněz a kojením dost ušetříš.
příspěvky na co??? jako bydlení??? a co ještě je?? pracuje jenom tatínek, brácha studuje a maminka je také na ÚP

to by me také zajimalo jsem na up,,mmamka pracuje muj přitel také ale nema u me trvaly pobyt bydli zatim u nas je lepši ho udat že bdlime po kupe nebo sama nevite??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
2.1.11 17:27
Morenita píše
Ahojky ale na pracáku mi nic neřekli…už jsem se na to ptala vysvětlila jsem jim že čekám na ty papíry z Uk..paní se semnou domluvila, že až se malej narodí a mě příjdou ty papíry ještě tedka v lednu před porodem at to přinesu a vypočítá se ta PPM pokud ne at si rovnou žádám jen o rod. příspěvěk a stejně tak jsem domluvena na sociálce takže pokud to nestihnu do porodu o PPM příjdu a bohužel budu mít jen ten rod. příspěvěk s tím že půjdu automaticky na 4 lettou…Jinak děkuju a myslela jsi to samé co já nebo mluvíme každá o něče jiném? :-D :mavam:

Tak to pak jo, kamarádce právě na pracáku řekli, že to po ní chtějí, ikdyž na to PPM stejně nemá nárok, když je na UP :-) Asi každému UP stačí něco jiného. Hlavně, že jsi s nima domluvená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí