Ráda bych brigádu jako přivýdělek k MD

351
8.12.10 23:50

ráda bych brigádu jako přivýdělek k MD

Zdravim,

hledam nejakou brigadu, jako privydelek k MD, ale nemam zajem o prace typu „pyramida“, „letadlo“… atp.. nechci nikomu nic nutit, prodavat a nabizet, neverim na to, ze to muze fungovat…
Internet je zahlceny takovymi nabidkami.. myslim, ze kdyby to bylo tak super, tak tech nabidek nebude tolik a pozice budou obsazeny… ani nechi delat brigady typu: poslete nam 250kc a my vam posleme katalog…blabla…

Zkratka nevite nekdo o nejake brigade, ktera se da delat z domu a funguje? Nejidealneji neco u pc nebo klidne navlekani koralek :D kompletovani neceho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5463
8.12.10 23:59

Taky bych něco potřebovala,když mi stáhnou mateřskou o 4 tisíce měsíčně,ale co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
9.12.10 07:20

Bohužel brigády schánějí špatně,natož něco z domu.Mylím,že to jsou opravdu jen výjimky.Kamarádky sestra doma váže provázky-ale tím že má invalisní důchod,tak je to přes svaz invalidů.Jinak bych nevěřila,že se dá něco sehnat.Ev. výjimky,přes známé-šití oblečků…Také jsme na tom byli finančně špatně,když jsem byla s dětma na mateřský,tak jsem šla dělat finančního poradce.Neříkám že to bylo lehké,jednoduché…ale peníze jsem vydělala.Musela jsem se „překonat“ a nabízet,to je pravda.Ač nejsem extrovert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.12.10 07:24

Asi před osmi lety jsem psal otázky pro televizní „AZ-kvíz“. Česká televize tehdy, ve snaze ušetřit peníze, najímala externí autory. Myslím, že dneska už je to zase jinak.
Zajímavou věc jsem objevil na stránkách www.turistika.cz Tam vložíte popis zajímavé turistické trasy, kterou jste někdy absolvovali a pokud na ni někdo klikne a přečte si váš text, přičítá se vám na váš „účet“ několik halířů. Pokud částka na vašem „účtu“ dosáhne určité hodnoty, obdržíte slevu na nákup turistického vybavení. A to se může hodit - stan, oblečení atd…
Jinak daleko nejlepší nabídka brigád je na stránkách brigady.prace.cz a taky brigady.jobs.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
9.12.10 08:03

řekla bych že takových je nás tu spousta co by chtěla něco takového. nejlepší je ptát se tam kde jsi pracovala. Mě to teda nevyšlo tak sháním po známých. Chvíli jsem dělala něco pro manžela. Ale je to boj. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
9.12.10 08:21

S brigádama je to fakt těžký, taky bych ráda něco našla, ale ono prostě nic není. Je to hrůza a to mi mama vyprávěla jak na md si kdysi přivydělávala páráním lemů. Dneska mi příjde, že žádný brigády neexistujou. :-(

• Citovat
  • Upravit
2670
9.12.10 08:35

Je hodně brigát s internetem klikat na reklamní emailingy apod.ale někde záleží na tom zda se do různých anket hodíte je to ,ale max. 0 tis. ročně. Pokud budete chtít vědět kde tak písněte SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.12.10 09:03

Já při dnešním kolotoči hledání práce našla toto: http://www.prace-chat.com/
Zajímavé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.12.10 10:46

Zalezi na profesi, ja pri studiu, kdyz jsem si chtela privydelat, doucovala - to se da sehnat vzdycky. Studenti, kteri nestihaji a potrebuji pomoc se zkouskami jsou stale :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
9.12.10 11:15
PetiteFillette píše:
Já při dnešním kolotoči hledání práce našla toto: http://www.prace-chat.com/
Zajímavé…

Pokud se uchytíte v sekci „astrologie“, tak dobrý. Pokud vás dají do sekce „sex“, tak nevím :wink:
 http://www.super.cz/divka-dne/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.12.10 20:42

Jakmile je to na žl tak je to o hubu :-?
Nevíte někdo zda je opravdu taková bomba tato práce???Tak odkaz není vidět :lol: P:B tak jestli někdo má zájem pošlu v sz.Prý je to bomba a kamarádka mi tvrdí že vydělá 100 dolaru měsíčně :-? ,ale odzkoušené nemám.
Pokud někdo víte,znáte tak poprosim o sz já :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
9.12.10 22:49

Holky jak to je,když jsem na RD a chci si přivydělat a tam je potřeba ŽL musím si platit soc. a zdrav.když budu stále na mateřské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
13.12.10 16:21

skoda ze zde jiz nikdo neodpovedel, take me to zajimalo… a dale, zda lze takto brigadnicit na manzeluv ŽL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
14.12.10 20:26

Taky čekám na odpověď.Záleží co má on za živnost a co budeš dělat ty,ale musela by si tvrdit,že to dělá manžel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
14.12.10 22:09
Kamča.dalmatinka píše:
Jakmile je to na žl tak je to o hubu :-?
Nevíte někdo zda je opravdu taková bomba tato práce???Tak odkaz není vidět :lol: P:B tak jestli někdo má zájem pošlu v sz.Prý je to bomba a kamarádka mi tvrdí že vydělá 100 dolaru měsíčně :-? ,ale odzkoušené nemám.
Pokud někdo víte,znáte tak poprosim o sz já :mavam:

Tak to už jsem někde viděl… To nabízejí různé agentury i tady v Česku, myslím na českých diskusních fórech a v češtině. Diskutujete a jdou vám za to peníze… Já jsem to nezkoušel. V inzerátu se nejčastěji objeví „nabízíme pozici diskutéra…“ a následuje konkrétnější popis, o co jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí