Kamarád fackuje svoje dítě na veřejnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
9.2.13 18:00
@AmyLee píše:
nojo, ale omezuješ jeho rozvoj a jak je zvykem v dnešní době - tak raději dítěti vysvětlovat xy hodin, že dělá něco špatně, než jedna dobře mířena.. Dneska se to označuje za týrání.. :roll: :roll:

to je fakt, ale zas můžu jít s dítětem kamkoliv a nedělá ostudu, izolepa je fakt dobrá :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1469
9.2.13 18:00

@AmyLee Já to viděla v liberecký tramvaji, ještě na škole a můžu ti říct, že maminka chtěla zvednout ruku a najednou by fyzicky trestala toho chlapa, co jí to udělal. Ale pak jsem to i někde četla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
9.2.13 18:04

@K.Black mě to nepoznamenalo, tak nevím proč by to mělo poznamenat mého syna.. A jestli by mi někdo řekl, že biju své dítě - tak ho pošlu tam kde slunce nikdy nezasvítí a moc příjemná nebudu.. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
9.2.13 18:05

@MartinaVALL lidi by se měli starat o sebe a ne o ostatní.. :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1469
9.2.13 18:06

@AmyLee Viď? Ale hlavně svobodně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
9.2.13 18:25
  • Citovat
  • Upravit
K.Black
9.2.13 18:35

Vychovávat se má s rozumem, ne podle knihy. Každé dítě je jiné, na některé stačí hpouknou, některému se musí jedna seknout, některému stačí vysvětlit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1265
9.2.13 18:46

Taky bych se styděla. Dítě bych na veřejnosti neuhodila. Když už by to s malou bylo hodně nesnesitelný, tak maximálně dala přes zadeček. Nikdy ne do obličeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.2.13 21:28

Možné taky je, že tatínek - od zakladatelky známý, moc dramatizuje situaci..
Znám lidi, kteří vidí problém, kde neni.. Třeba i s kamarádkou chodíme na hřiště a vidím ty rozdíly, kdy maminky plkají a nechají děti dělat kde co a pak jsou mámy, které jenom - nelez tam, pozor, ať se nezašpiníš, neber mu to.. atd..
Mě kluk udělal jednou takovou scénu za celou dobu-4 roky a to dokonce v odpolesní školce, kde bylo 15 mamin, takže to byl prvotní šok a docela mě to ten den položilo.. Protože 15 mamin hledělo, co bude a hned měl nálepku- nevychovanec, a přitom to byla jeho první vzteklá reakce a nakonec jsem zjistila, že se jenom styděl a nechtěl tam tancovat a neni zvyklý na děti.. Ale v té chvili byl jak spratek - musím to tak napsat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
20.2.13 13:16

Existuje kniha za své dítě si můžeme sami.Co do nich nalejeme to v nich bude.Jsou přesně takové jaké jsme je udělali, tak proč je řezat. Stačí dát mantinely, určit pravidla a oboustraně je dodržovat. Se scénama od dětí se musí počítat oni jenom zkouší co si můžou dovolit.
Měli bychom mít oči otevřené a né je jenom zavírat, aby se neřeklo nebo nerozhádalo.
Plácnout přes zadek je normální, ale fackovat dítě ještě ke všemu tak malé je trestuhodné. Proč to nejprve dítěti nevysvětlit a zabavit ho? Všechny děti co se nudí tak zlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí