Kamarádka je naštvaná

31
20.6.17 20:18

Kamarádka je naštvaná

Ahoj, mám BFF (nejlepší kamarádky na vždy). Obě jsme si psali s klukem a každá milovala toho svého. Dneska mi řekla ať neco napíšu tomu jejímu klukovi a ona mi vzala mobil a napsala mimu klukovi. Jejímu klukovi jsem napsala tohle: Ahoj, tady kamarádka, Nikola tě má hrozně ráda..
No a ona mému napsala jako že to sem já a ať už mi nikdy nepíše. Ten kluk se na mě naštval a fakt nepíše. Snažila sem se mu to vysvětlit ale bloknul si mě. Ten její kluk je prej nastvanej a vůbec nevím proč. A kamarádka je naštvaná na mě. Co mám dělat?? Už nemám kamarádku ani kluka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
20.6.17 20:21
8o 8o 8o

Kolik ze je vam vsem let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
20.6.17 20:22

Nedospělost

• Citovat
  • Upravit
26270
20.6.17 20:23
@omites píše:
8o 8o 8oKolik ze je vam vsem let?

dohromady 36 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
20.6.17 20:25
@Malaga píše:
dohromady 36 ;)

Možná i míň :think:.

• Citovat
  • Upravit
26270
20.6.17 20:29
@Saatine píše:
A protože je to mladě tak ji to nemůže trápit? Vždyť tím spíše, v tomto věku to jsou ty největší rány.

může jí to samozřejmě trápit, ale aby byly rady adekvátní věku, tak by bylo dobré ho znát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
20.6.17 21:01
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
20.6.17 21:09

Vyprdni se na kamarádku..I na kluka.Za pár let se vaše cesty stejně rozejdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
20.6.17 21:39

Takové kraviny řešte jinde a ne tady!! :pocitac: co my s tím jako máme dělat?? :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
20.6.17 22:23

Zamysli se nad tim, co je to za kamaradku, kdyz za tebe napsala, at uz ti kluk nikdy nepise.Asi je pekne zavistiva a zlomyslna. Zatimco ty jsi ji chtela pomoci a napsala, ze ona ho ma rada. Takovoz kamaradku chces? Pri prvni prilezitosti te treba podrazi nebo kluka prebere. Takhle to pusobi na me. Pokud si te kluk bloknul, tak to musis nechat byt a doufat v jinou prilezitost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.6.17 22:36

Kamarádka je naštvaná? No ty máš štěstí, že ses takové osoby zbavila! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
20.6.17 22:39
@Petruna21 píše:
Takové kraviny řešte jinde a ne tady!! :pocitac: co my s tím jako máme dělat?? :cert: :cert:

To je ideální odpověď na 98% diskuzí na tomto serveru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.6.17 00:28

Přečetla jsi si, že je tohle server emimino.cz? Jakože e MIMINO??? :roll: :roll:
Většinou se tu mimina probírají, ne že se tu mimina baví.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.6.17 06:30
@madička13 píše:
Ahoj, mám BFF (nejlepší kamarádky na vždy). Obě jsme si psali s klukem a každá milovala toho svého. Dneska mi řekla ať neco napíšu tomu jejímu klukovi a ona mi vzala mobil a napsala mimu klukovi. Jejímu klukovi jsem napsala tohle: Ahoj, tady kamarádka, Nikola tě má hrozně ráda..
No a ona mému napsala jako že to sem já a ať už mi nikdy nepíše. Ten kluk se na mě naštval a fakt nepíše. Snažila sem se mu to vysvětlit ale bloknul si mě. Ten její kluk je prej nastvanej a vůbec nevím proč. A kamarádka je naštvaná na mě. Co mám dělat?? Už nemám kamarádku ani kluka :(

Ty na toho kamarada nemas jinej kontakt, nez fcb? Vysvetli mu to normalne usty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12589
21.6.17 08:14
@madička13 píše:
No a ona mému napsala jako že to sem já a ať už mi nikdy nepíše. Ten kluk se na mě naštval a fakt nepíše. Snažila sem se mu to vysvětlit ale bloknul si mě. Ten její kluk je prej nastvanej a vůbec nevím proč. A kamarádka je naštvaná na mě. Co mám dělat?? Už nemám kamarádku ani kluka :(

Do budoucna nepůjčovat mobil kámošce a psát takové kraviny..proč psát jinému klukovi, hlava mi to nebere, ale jsem už starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová