Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám BFF (nejlepší kamarádky na vždy). Obě jsme si psali s klukem a každá milovala toho svého. Dneska mi řekla ať neco napíšu tomu jejímu klukovi a ona mi vzala mobil a napsala mimu klukovi. Jejímu klukovi jsem napsala tohle: Ahoj, tady kamarádka, Nikola tě má hrozně ráda..
No a ona mému napsala jako že to sem já a ať už mi nikdy nepíše. Ten kluk se na mě naštval a fakt nepíše. Snažila sem se mu to vysvětlit ale bloknul si mě. Ten její kluk je prej nastvanej a vůbec nevím proč. A kamarádka je naštvaná na mě. Co mám dělat?? Už nemám kamarádku ani kluka ![]()
@Saatine píše:
A protože je to mladě tak ji to nemůže trápit? Vždyť tím spíše, v tomto věku to jsou ty největší rány.
může jí to samozřejmě trápit, ale aby byly rady adekvátní věku, tak by bylo dobré ho znát ![]()
Vyprdni se na kamarádku..I na kluka.Za pár let se vaše cesty stejně rozejdou
Takové kraviny řešte jinde a ne tady!!
co my s tím jako máme dělat??
![]()
Zamysli se nad tim, co je to za kamaradku, kdyz za tebe napsala, at uz ti kluk nikdy nepise.Asi je pekne zavistiva a zlomyslna. Zatimco ty jsi ji chtela pomoci a napsala, ze ona ho ma rada. Takovoz kamaradku chces? Pri prvni prilezitosti te treba podrazi nebo kluka prebere. Takhle to pusobi na me. Pokud si te kluk bloknul, tak to musis nechat byt a doufat v jinou prilezitost
Kamarádka je naštvaná? No ty máš štěstí, že ses takové osoby zbavila! ![]()
@Petruna21 píše:
Takové kraviny řešte jinde a ne tady!!co my s tím jako máme dělat??
![]()
To je ideální odpověď na 98% diskuzí na tomto serveru.
Přečetla jsi si, že je tohle server emimino.cz? Jakože e MIMINO???
![]()
Většinou se tu mimina probírají, ne že se tu mimina baví.. ![]()
@madička13 píše:
Ahoj, mám BFF (nejlepší kamarádky na vždy). Obě jsme si psali s klukem a každá milovala toho svého. Dneska mi řekla ať neco napíšu tomu jejímu klukovi a ona mi vzala mobil a napsala mimu klukovi. Jejímu klukovi jsem napsala tohle: Ahoj, tady kamarádka, Nikola tě má hrozně ráda..
No a ona mému napsala jako že to sem já a ať už mi nikdy nepíše. Ten kluk se na mě naštval a fakt nepíše. Snažila sem se mu to vysvětlit ale bloknul si mě. Ten její kluk je prej nastvanej a vůbec nevím proč. A kamarádka je naštvaná na mě. Co mám dělat?? Už nemám kamarádku ani kluka
Ty na toho kamarada nemas jinej kontakt, nez fcb? Vysvetli mu to normalne usty ![]()
@madička13 píše:
No a ona mému napsala jako že to sem já a ať už mi nikdy nepíše. Ten kluk se na mě naštval a fakt nepíše. Snažila sem se mu to vysvětlit ale bloknul si mě. Ten její kluk je prej nastvanej a vůbec nevím proč. A kamarádka je naštvaná na mě. Co mám dělat?? Už nemám kamarádku ani kluka
Do budoucna nepůjčovat mobil kámošce a psát takové kraviny..proč psát jinému klukovi, hlava mi to nebere, ale jsem už starší.