Kamarádka mi dluží peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26574
30.8.15 08:40
@Karleon píše:
Zajeďte tam s chlapem a sporák si odvez.

Přesně, vzala bych dva chlapi a jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
30.8.15 08:40

@Meha Momentálně je to pro mě skutečně dost peněz. Víš, kdyby mi aspoň na férovku napsala: Hele omlouvám se, já ted peníze nemám. Počkej prosím do výplaty…Bude to pro mě sice blbý, protože s penězi jsem počítala, ale holt bych e už nějak zařídila. Ona mi ale neustále tvrdí, že ty prachy má. Ale jednou to je zapomentá peněženka, poté nečekaný odjezd…atd.td.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
30.8.15 08:41

@jenny.fields Jeli jsme. Bohužel neotevřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
30.8.15 08:44

@dendule4 a peníze za technika který jí to zapojil a dal razítko měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
30.8.15 08:45
@dendule4 píše:
@Meha Momentálně je to pro mě skutečně dost peněz. Víš, kdyby mi aspoň na férovku napsala: Hele omlouvám se, já ted peníze nemám. Počkej prosím do výplaty…Bude to pro mě sice blbý, protože s penězi jsem počítala, ale holt bych e už nějak zařídila. Ona mi ale neustále tvrdí, že ty prachy má. Ale jednou to je zapomentá peněženka, poté nečekaný odjezd…atd.td.

Tak to je blbý, tyto výmluvy, to Tě chápu.

• Citovat
  • Upravit
4658
30.8.15 08:47
@JaneDoe píše:
@dendule4 a peníze za technika který jí to zapojil a dal razítko měla?

Tak to nevím, ale podle mě jí to dělal nějakej známej, protože mi už i tvrdila, že sporák nechce, že nefunguje. Tak jsem tam šla s mužem i s elektrikářem a sporák normálně fungoval. A zapojený byl…ale kdo jí to dělal??? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
30.8.15 08:50

@dendule4 chodí do práce? Pak byhc zajela brzo ráno, kdy prostě vyjít ven musí a sporák bych odvezla :nevim: S takovou bych udržovat nějaké vztahy dál nechtěla. Pohrozila bych jí trestním oznámením, protože je to sice přestupek, ale i ten se řeší. Nechala bych jí vzkaz na dveřích, nalepený a čitelný, dlužíš mi tak zaplať

• Citovat
  • Upravit
101753
30.8.15 09:16
@JaneDoe píše:
@dendule4 a peníze za technika který jí to zapojil a dal razítko měla?

Tak sporák funguje i bez zapojení technikem a bez razítka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
30.8.15 09:17
@j.a.n.i1 píše:
Tak sporák funguje i bez zapojení technikem a bez razítka…

no to sice jo, ale riskuje… tím bych jí taky pohrozila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
30.8.15 09:20

Mě takhle dluží,,kamaradka" 3000,– už 3 roky…bejvali jsme nejlepší kamarádky, jezdili na dovolené apod. Pak jsem ji půjčila a už ji neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
30.8.15 09:24

No asi to bude už bývalá kamarádka, stejně toto vztahy přetrhaly. Já bych ji také napsala zprávu, že si pro sporák přijedeme v určitý den, protože do teď nezaplatila. Pokud nebude v domluvený den doma, nebo nezaplatí na místě, budeš muset podniknou kroky, které pro ni příjemné nebudou. Že je ti to líto, ale její trapné výmluvy už nebudeš tolerovat, domluvený den je poslední výzva k ještě slušnému jednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101753
30.8.15 09:24
@JaneDoe píše:
no to sice jo, ale riskuje… tím bych jí taky pohrozila

Teď je otázka co riskuje… bude tvrdit, že to žádný nový sporák není, že už tu je x let (nepředpokládám, že by do té doby byla bez sporáku) a tedy žádný papír nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
30.8.15 09:47

Půjčila jsem dobré kamarádce 2000, od té doby jsem ji neviděla, vyhýbá se mi. Ze začátku slibovala tehdy a tehdy, no nedočkala jsem se.
Tak jsem to hodila za hlavu. Je ve špatné situaci, tak jí pomůže, že to nechci zpátky, a já mám poučení pro příště - NEPŮJČOVAT! Řekla jsem jí, ať mi to nedává, že mi třeba jednou nějak pomůže zase ona :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.8.15 09:50

@dendule4, navrhla bych dve moznosti A) penize v nekolika splatkach, B) vratit sporak. Ale faktem je, ze bez smlouvy nezmuzes nic.
Kdybys na ni ale chtela fest nastoupit, muzes ji popotahovat, protoze i ustni dohoda plati jako smlouva (pokud mas svedky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.8.15 09:55
@vertunka píše:
Mě takhle dluží,,kamaradka" 3000,– už 3 roky…bejvali jsme nejlepší kamarádky, jezdili na dovolené apod. Pak jsem ji půjčila a už ji neviděla…

Taky mam jednu takovou byvalou kamaradku. Dluzi mi necele tri tisice deset let, takze uz je to solidne promlcene :mrgreen:

Cele roky jsem o ni neslysela, pred dvema roky jsem ji nahodou nasla. Psala jsem ji email, jestli o tom vi a ona mi odpovedela, ze vi, ze vrati, ze sve zavazky plni sice pozde, ale plni. A dnes? Nemam ani prachy a od te doby uz se zase neozvala :palec: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová