Kamarádka na cvičení z Brna

625
30.7.12 18:15

Kamaradka na cviceni z Brna

Pro zacatek, neumim na pc interpunkci, takze se omlouvam za psani. Jsem z Brna, pred tydnem jsem porodila a dnes jsem si stoupla na vahu a s hruzou v ocich ocekavala ortel :),ktery prisel. Se svymi 162cm, vazim 56kg. Copak s vahou jsem spokojena, mozna tak 2 nebo 3 kila bych zhubnout chtela, ale abych e dostala k tomu hlavnimu, to bricho ted po druhem porodu vypada strasne, pokud pominu vznikle strie, je povolene a kyve se :) nechutne. Hledam idealne maminku z Brna, se kterou bychom chodily cvicit, vzajemne se podrzely, pokud by nas prepadla nechut, se kterou bychom chodily na prochazky s kocarkem a se kterou bych nasla i spolecnou rec.Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
179
30.7.12 18:43

Sice nejsem maminka, ale mimino plánujeme :) a taky si říkám, že bych měla začít něco dělat :oops: ne proto, že bych na tom s váhou byla špatně (měřím 185cm a vážím 62kg), ale proto, abych získala nějakou kondici (mám zdravotní problémy). Chápu, že jsi v jiné situaci, ale snad to tak moc nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.2.13 12:52

Společné procházky cvičení , plavání

Ahoj jsem z centra a hledám nějakou maminku (nejlépe prostorově výraznější jako jsem já) na společné procházky cvičení, plavání. Sama se k tomu asi neodhodlám, ale ve dvou by to snad šlo ne. Výmluva na porod už asi není aktuální když mimi má 9 měsíců :nevim: Pokud by se někdo našel budu moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
6.2.13 13:39

@Buterrfly0 Ahoj a není to podmínka, že musí být prostorově výraznější, protože já bych se k Tobě ráda přidala. E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
6.2.13 15:41

:-)
Podminka to určitě není pokud to teda nebude vadit tobě že je vážně jsem.
V pátek chci jít cvičit i s dcerou do SPORTBALKAN nechceš se přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
6.2.13 15:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.2.13 15:27

Cvičeni bylo moc fajn, užili jsme si obě já i dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.15 19:08

Ahoj,
taky hledám nějakou mamču na cvičení, mám volno v dopoledních hodinách a nejlépe z Bohunic, St. Lískovec. Najde se někdo takový? :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová