Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky.
Hledám někoho, s kým bych si mohla dopisovat o úspěších a neúspěších svého hubnutí.
Začala jsem na váze 94 kg s výškou 159 cm. Zatím jsem zhubla 5 kg za 2 měsíce, jde to pomalu dolů, ale zatím tak nějak konzistentně. Hledám někoho, kdo by se mnou probíral, jak se mi to daří a tak. Našel by se někdo takový? Děkuji
@terez999528 píše: Více
Já bych uvítala spíš hubnoucí skupinku, kdyby se nás přidalo víc. Čekala jsem, že se tu v lednu něco objeví a ono nic ![]()
Jinak cvičím od konce prosince, ale viditelné výsledky zatím asi nemám. Jen se mi zdá, že jsem psychicky odolnější a víc v klidu.
@ka2ka hubnu sama. Beru léky invega, co mi zpomalují metabolizmus a díky kterým jsem právě nabrala 20 kg za půl roku, ale na hubnutí nic neberu..
já nabrala díky hormonům co mě zlobili šílený ale šílený číslo hubnu skoro 6 měsíců a moc to nejde zatím jen asi 7 kg
@ka2ka to mě mrzí. Ono se to určitě rozjede. Hlavně neztrácet naději a víru. To je důležité.
@Anonymní píše: Více
Všichni jsou na FB ve skupině kalorickych tabulek.
nevím hlavně aby to vydrželo, jedu podle kalorických tabulek a občas je to adrenalin nacpat to do zelených koleček
@Cenarius píše: Více
Aha a to myslíš skupinu „Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami“? Popravdě zdejší uzavřené skupiny mi vyhovují více. Ale zase je pravda, že se vždycky nadšeně rozjednou a časem začnou skomírat, až vyhasnou úplně. Každopádně děkuji za info, popřemýšlím o tom.
Ahoj, tedy, já byla do 30ti let hubeňoučká, no a ve 30ti mi nasadili Invegu také a po ní jsem taky hrozně začala přibírat, do té doby jsem nejedla vůbec sladké, ale ta Invega mě úplně rozežrala, nasadili mi ji před Velikonoci a já začala jíst beránka, čokoládová vajíčka…Invegu tedy už roky neberu, protože mi po ní začalo pak téct mléko, ale teď už tak nějak přibírám po všech možných lékách.
Jinak zhubla jsi hezky a udržitelně, říká se 0,5 kg týdně, tak super, když to takhle udržíš. Já hubnu opakovaně, teď od 27.12. Ale i když jím poměrně zdravě a začala jsem 3-krát týdně chodit cvičit, tak se váha nehne. Chodím k nutriční terapeutce, našla jsem si i fitness instruktorku, ale prostě asi jsem s tím hubnutím zakletá.
Jinak ráda budu sdílet zkušenosti a podporovat se, klidně i hubnoucí skupinka. Držím palce.
@Lollitka taky mi teče mléko po tom léku. A hodně se mi zvětšila prsa, asi o 20 cm. Hrůza. Děkuji za pochvalu. Doufám, že to půjde i nadále dolů no, snad se to udrží. Doufám. Ta invega je pěkný svinstvo, koukám. Teď mi ji doktor snížil, uvidím, zda to bude mít nějaký efekt nebo ne. Ale ono jakkákoliv AP tohle může dělat. Zase lepší být v pohodě psychicky a tlustá než teda hubenější a řešit depky…
@Lollitka a jak ti to hubnutí jde? léky a hormony jsou svinstvo já bojuju s každým dekem a když se pak váha měsíc i dva nehne tak jsem zoufalá
@ka2ka mně to za ty dva měsíce jde zatím dobře dolů. Snad to půjde i nadále. Doufám. Kamarádka také hubla z 97 kg a teď je na 82, zhubla to za 5 měsíců. Tak doufám, že i já budu mít úspěch jako ona.
Byla jsem u obezitologa, ale nějak jsem nedostala moc rad. Měření, nabídka nutričního poradenství, to je ale placené, já mám hodně alergií a moc jídel nejím, opakuji dokola to samé a to se moc měnit asi nedá, navíc když mi to jde co půl až kilčo za týden dolů, nechce se mi za to platit zatím. Sestavení jídelníčku za trojku a vstupní pohovor za litřík. Také mi doporučil wegovy, ale čtu o tom, že se nabírá hodně po vysazení a nějak se mi do toho moc zatím nechce, když hubnu jen na změně toho jídelníčku, asi bych k tomu přistoupila v případě, kdy se mi to zastaví a třeba tři měsíce nehýbe, ale říkám si, proč do sebe rvát léky další, když to jde dolů samo…
@terez999528 když to jde dolů samo tak bych do sebe nic necpala, já teda používám kalorický tabulky a i když to jde minimálně tak žádné injekce píchat nebudu o tom jsem rozhodnutá, ptala jsem se na endo že mi to hubnutí moc nejde no a poradí akorát injekce
@ka2ka pokud nebereš žádné léky na epilepsii, nepřemýšlela si o orlistatu, ten zabraňuje vstřebávání všech tuků z potravy, možná by to byla volba pro tebe. Já o tom přemýšlela, ale nemůžu skrz antiepileptika. To snižuje účinek, bohužel. Neříkej mi, že kdybys byla v deficitu kalorickém a cvičila, tak nehubneš. To je fakt divné. Někde musí být chyba. Otázka kde. Přeju ti, abyste ji co nejdřív odhalili s odborníky.