Kamarádka na plný úvazek :-) Praha

4328
20.3.12 22:55

Kamarádka na plný úvazek :-)

Jsem úplně normální ženská…teda doufám :D Někdy nervní mamina dvou kluků 7let a 3,5roku s mimčem v bříšku a termínem v říjnu.Hledám kamarádku na plný úvazek!!! Ne známou těch je plno,ale opravdovou kámošku,která by ráda seděla u mě doma a kecela a taky já u ní a kecala :-) Pak taky semnou nebo já sní chodila nakupovat hadříky a blbosti :-) Občas jak nám to doma klapne zajít se pobaviit nebo jen tak na vinko,kafe atd. Taky nějákej ten program s dětma to je jasný,ale já hledám kámošku pro sebe ne jen společnost při procházce s dětma,ale jasně,že to taky :-) Nejlépe Praha - Miškovice,Čakovice,Letňany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
20.3.12 23:07

je, skoda ze nejsi z Usti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
20.3.12 23:09

Hm…škoda,že nejsi z Prahy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
20.3.12 23:34

hledáš kamarádku na plný úvazek.Myslíš,že to jde?Při dětech,při již běžném životě?Jako přeji Ti,abys takovou ve svém okolí našla,ale nějak nevím nevím.Jsem dost společenská,ale hra na nej kamarádky už nefunguje od dob,co jsem začla pracovat.Jako měla jsem takhle kámošku i nyní na rd,ale že bychom spolem byly imrvere,nedá se říct.A hlavně jakmile začla pracovat,tak se to o to víc omezilo.Nyní jsme kamarádky.Dobré kamarádky,ale né nejlepší.Prostě to nejde,člověk míní,život mění.
A především to teda bude chtít notnou dávku štěstí.Protože to jak ty vychováváš své děti,se nemusí zdát kamarádce,bo ta zas vychovává jinak.Toto většinou pak kamarádství dost poznamená......

No jak říkám,hodně štěstí,nechtěla jsem nijak prudit,jen mne Tvůj příspěvek zaujal a měla jsem nutkání Ti napsat :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.3.12 23:55

Kámoška na plný úvazek
zní jako velký závazek.
Se mi právě zanítilo básnické střevo :oops: :lol:
Taky mi to co chceš připadá nereálné, ale držím palce ať najdeš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
21.3.12 08:21

Myslím, že najdeš :) já tady taky našla výbornou kamarádku :palec: :palec: Jsem z MB :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
21.3.12 08:52

Iffka27 a Gina108
Je mi líto holky,že jste asi ani jedna nezažili opravdové přátelství nebo jste si mysleli,že ho prožíváte kdyby jo práce ani nic podobného by nemohlo nejlepšímu přátelství překážet,jelikož z toho co píšete jde vidět,že nevíte o co jde.Já jsem taky matka a taky mám svůj život a taky dobře vím,že to jde a funguje.Jinak trochu smyslu pro humor nebo nadhledu na nadpis " plnej úvazek " by taky nebyl naškodu :-) No nic cením si vašich názorů a přeju vám a´t jednou taky potkáte tu pravou přítelkyni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
21.3.12 08:52

Já myslím,že to reálné je. Obě máme jedno dítě,já jedno v bříšku a to co zakladatelka popisuje opravdu mezi sebou máme.

Držím palce at najdeš. Taková kamarádka je vždycky třeba. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
21.3.12 08:58
Já to holkám vysvětlila,tak snad taky jednou někoho takovýho potkaj :-) Máš štěstí já taky mám,ale 400km daleko :( a pořád jsme nej kamarádky a nic není tabu pořád kdy jen to je možný jsme spolu já tam nebo ona u mě :-) Každý den telefonáty a všechno.Původně jsme byli tři,ale kamarádka nám zemřela :( tak jsme sami a obě hledáme ona tam u sebe a já tady :-)
slunicko100 píše:
Já myslím,že to reálné je. Obě máme jedno dítě,já jedno v bříšku a to co zakladatelka popisuje opravdu mezi sebou máme.Držím palce at najdeš. Taková kamarádka je vždycky třeba. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
21.3.12 09:10

Marguaret, je fakt,že takové kamarádky ve svém životě potřebuju. bohužel jak člověk prochází určitýma etapama života,tak se změní i kamarádka.
já jsem to nikdy nečekala,ale stalo se mi. kamarádka od dětství mě před 3 rokama hodila přes palubu,jen proto,že „jsme každá jinde“ myšleno finančně atd. projevila se těžká závist a neschopnost to zkousnout.
to že „jsme byly každá jinde“ celý život,to bylo málo platné. tenkrát mě to moc mrzelo. protože známých mám hodně,jsem dost společenský člověk,ale kamarádka opravdovou potřebuji jen jednu.
Nakonec to za mě vyřešila dcera,která se ve školce začala hodně kamarádit s novou holčičkou,co tam přišla a následně jsme se seznámili i s maminkou. Moc jsme si sedly,následně jsme seznámili i tatínky a už máme víc jako rok nejlepší přátele,jaké jsme si mohli přát. podnikáme spolu hodně věcí,od dovolených ,výletů přes oslavy narozenin atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
21.3.12 09:24

Taky takovou kamaradku hledam.
Myslim ze se da najit,mela jsem fakovou pres 10 let ale pak si nasla pritele a on ji uplne zmenil.2 roky jsme pak spolu vubec nemluvily a porad me to boli.
ja miluju Zoufale manzelky nebo Sex ve meste,vzdycky si rikam ze bych ani nemusela mit kamaradky 3 ze by mi stacila jedna ale poradna se kterou muzes mluvit o cemkoliv a muzes se na ni spolehnout.
preju Ti abys brzo nasla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
21.3.12 09:26
Děkuji,taky ti přeju určitě nám to jednou výjde :-)
barique píše:
Taky takovou kamaradku hledam.
Myslim ze se da najit,mela jsem fakovou pres 10 let ale pak si nasla pritele a on ji uplne zmenil.2 roky jsme pak spolu vubec nemluvily a porad me to boli.
ja miluju Zoufale manzelky nebo Sex ve meste,vzdycky si rikam ze bych ani nemusela mit kamaradky 3 ze by mi stacila jedna ale poradna se kterou muzes mluvit o cemkoliv a muzes se na ni spolehnout.
preju Ti abys brzo nasla :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
21.3.12 09:28

barique, přesně tak to cítím já. známých mám hodně,scházíme se na kafíčka, s dětma atd,ale to není ono. kamarádka stačí jedna,ale musíš se na ni spolehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
21.3.12 09:32
:palec: :palec: :palec:
slunicko100 píše:
barique, přesně tak to cítím já. známých mám hodně,scházíme se na kafíčka, s dětma atd,ale to není ono. kamarádka stačí jedna,ale musíš se na ni spolehnout.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
21.3.12 09:33

Dodala bych asi tohle a to vypovídá ovšem :-)
**Když Tě navštíví kamarád, chová se jako host, ale opravdový přítel otevře a obslouží se.....

Kamarád Tě nikdy neviděl plakat, ale příteli se chvějí ramena, když vidí Tvé slzy…

Kamarád nezná jména Tvých rodičů, ale přítel má jejich telefonní čísla i adresy ve svém notýsku.....

Kamarád přinese lahvinku vína na Tvé narozeniny, ale přítel přijde dříve a zeptá se, s čím Ti může pomoci a po skončení oslav zůstane, aby Ti pomohl s úklidem…

Kamarád nesnáší, když mu voláš, jestliže už šel spát, ale přítel se ptá, proč jsi mu tak
dlouho nezavolal…

Kamarád si s Tebou rád pokecá, ale přítel Tě vyslechne, když máš romantickou lásku i problémy…

Kamarád si myslí, že přátelství skončilo, jestliže jste se pohádali,ale přítel Ti po hádce zavolá…

Kamarád si myslí, že jsi tady vždy jen pro něho, ale přítel je zde pořád pro Tebe…

Kamarád tě přijde navštívít do vězení. Přítel sedí naproti tobě a řika: kámo tak tohle jsem posrali…**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová