Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ano byla ale nikdy jsem neměla důvod..někdy sama sebe nechápu. mám asi furt z něčeho strach, se ani nedivím, když všude jen čtu jak se lidi podváděj bezdůvodně a pak jak mám být klidná když sem taková plachá povaha…?
i když moc dobře vím, že co se má stát se stane a nezabráním tomu…
a co takhle raději zapracovat na svém sebevědomí ![]()
@WERISKA píše:
a co takhle raději zapracovat na svém sebevědomí
Nevím jak.. už jsem to zkoušela hodněkrát a nejde mi to ![]()
@Anonymní píše:
A ty ji při tom natřásání necháš než abys ji řekla pravdu…?? tohle taky nechápu…
Moje kamarádka to neni, nevim, proč bych jí to měla říkat. Pro mě je to cizí člověk.
@Anonymní píše:
Nevím jak.. už jsem to zkoušela hodněkrát a nejde mi to
To je vidět, ale opravdu bys na tom měla zapracovat, ty sama se pak budeš lépe cítit a partner samozřejmě také, tohle nikdo dlouho nevydrží ![]()
Hele, psala jsi, jak jsi si jistá, že tě nikdy nikdo nepodvedl, a přítel tě také nepodvádí.
Tak se na to prostě vyprdni a nech to plavat.
Děláš si akorát nervy a stejně to nevyřešíš. ![]()
@Bethuska píše:
@radkka Tak jí dej jeden k Vánocům, třeba pochopí
Ale jinak situace smutná, moc ty podvádějící lidi nechápuKazí si karmu a přidávají zbytečně stresové situace do života sobě i druhým.
Ne, on si to vyloženě užívá, jemu jedna ženská nestačí, to je pro něj moc jednoduché
Potřebuje lítat mezi více, s jednou si užívat romantiku, s druhou sado maso… on už takový prostě je, vědí to všichni kolem, jen ona dělá, že nic.
její problém.
EDIT: ještě dodám, že k přítelkyni má minimálně 2 stálé a pak nějaké, za kterými se občas staví… je mu 31 let ![]()
Zakladatelko, ja jsem taky celkem zarliva, ale postupem casu ve vztahu, ci vekove se to u me docela znacne zmirnuje..Je pravda, ze si s pritelem take pujcujem mobily a nic spatneho v tom nevidim..A nedavno jsme hledali jedno cislo a ja listovala pritelovym seznamem, take tam samozrejme mel nejake holky, ktere neznam..No tak jsem se zeptala, kdo jsou..Ze pry uz ani nevi..
Tu samou odpoved bych mu dala i ja, kdyby se zeptal na muj seznam..No a dal to neresim..Zkratka ty si detailista a mas rada poradek a nechapes, ze nekdo to ma jinak..On treba zase nechape, proc ti ten seznam vadi..A je mozny, ze je jen liny to promazavat..
Kapacita to schroupne, tak proc by to delal??? ![]()
Ale pokud te to jooo zere, tak mu zkratka vysvetli co ti vadi a uvidis jeho reakci no..Treba kdyz uvidi, ze te to trapi, tak to smaze a nebo taky ne a bude si myslet neco o hysterce.. ![]()
Kazdopadne to ze si zbytecne zarliva, my nejakyma radama nezmenime, to musis ty sama..
@Anonymní píše:
Tak stejně nic jiného ani dělat nemůžu…jen by mě fakt zajímalo, proč mu na těch kontaktech tolik záleží, že si to nechce smazat… a nebylo by to špatné
přijde mi že je to u nás naopak.. já skáču jak píská, až na to že to dělám dobrovolně, protože jsem taková povaha…
Možná mu až tak nezáleží na těch kontaktech, ale spíš na tom, aby nebylo po tvém. Anebo je pro něj ztráta času sednout k mobilu a probírat, který kontakt je potřebný a který už ne (to je třeba můj případ). Možná jen nechce poslechnout - jako maminku. Anebo mu jen dělá dobře, kolik ženských má v mobilu.
A třeba všechno tohle dohromady. Důležité přece je, že váš vztah je ok. Jak už tu někdo psal, horší by bylo, kdyby ty kontakty měl někde skryté, ne tak okatě.
@radkka Jj, jsou i typy chapů, který se tím vůbec netají, prostě ona přítelkyně (v horším případě manželka)s tím musí počítat. Mno… doma bych to nechtěla. ![]()
@Anonymní píše:
Já nevím, prostě mě to štve že tam ty čísla má…že si je nesmazal když sem to dvakrát naznčila…
nesmazal si je proto, že se sebou nechce nechat manipulovat…
@Maria37 píše:
nesmazal si je proto, že se sebou nechce nechat manipulovat…
Přesně tak, protože ze sebe nechce nechat dělat podpantofláka, který poslouchá tu svojí fúrii ![]()
EDIT: když nad tím tak přemýšlím, já bych si ani chlapa, který by skákal jak já pískám nevážila ![]()
@Bethuska píše:
@radkka Jj, jsou i typy chapů, který se tím vůbec netají, prostě ona přítelkyně (v horším případě manželka)s tím musí počítat. Mno… doma bych to nechtěla.
Já taky ne
On je jinak skvělej kluk, dokonce rozumí ženské duši
fakt je skvělej, tak holt nějakou chybičku mít musí no ![]()
@radkka píše:
Přesně tak, protože ze sebe nechce nechat dělat podpantofláka, který poslouchá tu svojí fúriiEDIT: když nad tím tak přemýšlím, já bych si ani chlapa, který by skákal jak já pískám nevážila
Co to je za kravinu? Snad chlap který se bude snažit udělat všechno co mi na očích vidí, tak je pro mě to největší zlatíčko a chovala bych se k němu tak jak si zaslouží… ale chlap, který nikdy nic neposlechne, má furt svoji hlavu a bude si vše dělat podle sebe tak jak to chce on…takového bych si nevážila já..
@Anonymní píše:
Co to je za kravinu? Snad chlap který se bude snažit udělat všechno co mi na očích vidí, tak je pro mě to největší zlatíčko a chovala bych se k němu tak jak si zaslouží… ale chlap, který nikdy nic neposlechne, má furt svoji hlavu a bude si vše dělat podle sebe tak jak to chce on…takového bych si nevážila já..
Je rozdíl mezi tím snažit se udělat partnerce radost a tím nechat si od ní sr. át na hlavu… to vydrží jen ubožák a těch si opravdu nevážím. Chlap, který si nechá diktovat, jaká čísla v mobilu smí mít a jaká ne je chudák.
Ano byla ale nikdy jsem neměla důvod..
někdy sama sebe nechápu. mám asi furt z něčeho strach, se ani nedivím, když všude jen čtu jak se lidi podváděj bezdůvodně a pak jak mám být klidná když sem taková plachá povaha…?
i když moc dobře vím, že co se má stát se stane a nezabráním tomu…