Přítel a jeho kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.6.14 11:17
@WERISKA píše:
a v tvých předch. vztazích jsi byla taky takto žárlivá :?:

Ano byla ale nikdy jsem neměla důvod.. :nevim: někdy sama sebe nechápu. mám asi furt z něčeho strach, se ani nedivím, když všude jen čtu jak se lidi podváděj bezdůvodně a pak jak mám být klidná když sem taková plachá povaha…? :( i když moc dobře vím, že co se má stát se stane a nezabráním tomu… :zed:

• Citovat
  • Upravit
33155
10.6.14 11:19
@Anonymní píše:
Ano byla ale nikdy jsem neměla důvod.. :nevim: někdy sama sebe nechápu. mám asi furt z něčeho strach, se ani nedivím, když všude jen čtu jak se lidi podváděj bezdůvodně a pak jak mám být klidná když sem taková plachá povaha…? :( i když moc dobře vím, že co se má stát se stane a nezabráním tomu… :zed:

a co takhle raději zapracovat na svém sebevědomí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 11:22
@WERISKA píše:
a co takhle raději zapracovat na svém sebevědomí :think:

Nevím jak.. už jsem to zkoušela hodněkrát a nejde mi to :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
20767
10.6.14 11:40
@Anonymní píše:
A ty ji při tom natřásání necháš než abys ji řekla pravdu…?? tohle taky nechápu… :zed:

Moje kamarádka to neni, nevim, proč bych jí to měla říkat. Pro mě je to cizí člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.6.14 11:41
@Anonymní píše:
Nevím jak.. už jsem to zkoušela hodněkrát a nejde mi to :pocitac:

To je vidět, ale opravdu bys na tom měla zapracovat, ty sama se pak budeš lépe cítit a partner samozřejmě také, tohle nikdo dlouho nevydrží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
10.6.14 11:42

Hele, psala jsi, jak jsi si jistá, že tě nikdy nikdo nepodvedl, a přítel tě také nepodvádí.
Tak se na to prostě vyprdni a nech to plavat.
Děláš si akorát nervy a stejně to nevyřešíš. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.6.14 11:43
@Bethuska píše:
@radkka Tak jí dej jeden k Vánocům, třeba pochopí :lol:
Ale jinak situace smutná, moc ty podvádějící lidi nechápu :roll: Kazí si karmu a přidávají zbytečně stresové situace do života sobě i druhým.

Ne, on si to vyloženě užívá, jemu jedna ženská nestačí, to je pro něj moc jednoduché ;) Potřebuje lítat mezi více, s jednou si užívat romantiku, s druhou sado maso… on už takový prostě je, vědí to všichni kolem, jen ona dělá, že nic. :nevim: její problém.

EDIT: ještě dodám, že k přítelkyni má minimálně 2 stálé a pak nějaké, za kterými se občas staví… je mu 31 let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
10.6.14 11:58

Zakladatelko, ja jsem taky celkem zarliva, ale postupem casu ve vztahu, ci vekove se to u me docela znacne zmirnuje..Je pravda, ze si s pritelem take pujcujem mobily a nic spatneho v tom nevidim..A nedavno jsme hledali jedno cislo a ja listovala pritelovym seznamem, take tam samozrejme mel nejake holky, ktere neznam..No tak jsem se zeptala, kdo jsou..Ze pry uz ani nevi.. :mrgreen: Tu samou odpoved bych mu dala i ja, kdyby se zeptal na muj seznam..No a dal to neresim..Zkratka ty si detailista a mas rada poradek a nechapes, ze nekdo to ma jinak..On treba zase nechape, proc ti ten seznam vadi..A je mozny, ze je jen liny to promazavat.. :lol: Kapacita to schroupne, tak proc by to delal??? :nevim:
Ale pokud te to jooo zere, tak mu zkratka vysvetli co ti vadi a uvidis jeho reakci no..Treba kdyz uvidi, ze te to trapi, tak to smaze a nebo taky ne a bude si myslet neco o hysterce.. :mrgreen:
Kazdopadne to ze si zbytecne zarliva, my nejakyma radama nezmenime, to musis ty sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.6.14 12:16
@Anonymní píše:
Tak stejně nic jiného ani dělat nemůžu… :? jen by mě fakt zajímalo, proč mu na těch kontaktech tolik záleží, že si to nechce smazat… a nebylo by to špatné :D přijde mi že je to u nás naopak.. já skáču jak píská, až na to že to dělám dobrovolně, protože jsem taková povaha… :(

Možná mu až tak nezáleží na těch kontaktech, ale spíš na tom, aby nebylo po tvém. Anebo je pro něj ztráta času sednout k mobilu a probírat, který kontakt je potřebný a který už ne (to je třeba můj případ). Možná jen nechce poslechnout - jako maminku. Anebo mu jen dělá dobře, kolik ženských má v mobilu.
A třeba všechno tohle dohromady. Důležité přece je, že váš vztah je ok. Jak už tu někdo psal, horší by bylo, kdyby ty kontakty měl někde skryté, ne tak okatě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
10.6.14 12:45

@radkka Jj, jsou i typy chapů, který se tím vůbec netají, prostě ona přítelkyně (v horším případě manželka)s tím musí počítat. Mno… doma bych to nechtěla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
10.6.14 13:07
@Anonymní píše:
Já nevím, prostě mě to štve že tam ty čísla má… :zed: že si je nesmazal když sem to dvakrát naznčila…

nesmazal si je proto, že se sebou nechce nechat manipulovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.6.14 13:09
@Maria37 píše:
nesmazal si je proto, že se sebou nechce nechat manipulovat…

Přesně tak, protože ze sebe nechce nechat dělat podpantofláka, který poslouchá tu svojí fúrii :nevim:

EDIT: když nad tím tak přemýšlím, já bych si ani chlapa, který by skákal jak já pískám nevážila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.6.14 13:12
@Bethuska píše:
@radkka Jj, jsou i typy chapů, který se tím vůbec netají, prostě ona přítelkyně (v horším případě manželka)s tím musí počítat. Mno… doma bych to nechtěla. :mrgreen:

Já taky ne :D On je jinak skvělej kluk, dokonce rozumí ženské duši :mrgreen: fakt je skvělej, tak holt nějakou chybičku mít musí no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 13:18
@radkka píše:
Přesně tak, protože ze sebe nechce nechat dělat podpantofláka, který poslouchá tu svojí fúrii :nevim:EDIT: když nad tím tak přemýšlím, já bych si ani chlapa, který by skákal jak já pískám nevážila :nevim:

Co to je za kravinu? Snad chlap který se bude snažit udělat všechno co mi na očích vidí, tak je pro mě to největší zlatíčko a chovala bych se k němu tak jak si zaslouží… ale chlap, který nikdy nic neposlechne, má furt svoji hlavu a bude si vše dělat podle sebe tak jak to chce on…takového bych si nevážila já..

• Citovat
  • Upravit
20767
10.6.14 13:22
@Anonymní píše:
Co to je za kravinu? Snad chlap který se bude snažit udělat všechno co mi na očích vidí, tak je pro mě to největší zlatíčko a chovala bych se k němu tak jak si zaslouží… ale chlap, který nikdy nic neposlechne, má furt svoji hlavu a bude si vše dělat podle sebe tak jak to chce on…takového bych si nevážila já..

Je rozdíl mezi tím snažit se udělat partnerce radost a tím nechat si od ní sr. át na hlavu… to vydrží jen ubožák a těch si opravdu nevážím. Chlap, který si nechá diktovat, jaká čísla v mobilu smí mít a jaká ne je chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí