Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bethuska Kde si to našla, můžeš dát odkaz? Chci to poslat kamarádovi, ale ne s touhle diskuzí, to by to mohlo trefit ![]()
@Anonymní píše:
Protože je to všechno o charakteru.. Člověk který je vyspělí a má charakter, tak podvádět nebude ať už domá má hysterku, stíhačku, nebo normální sebevědomou ženskou.. stačí si přečíst pár diskuzí těch které manžel/přítel podvádí…
Je to trochu složitější. Vztah se nějakým způsobem utváří. Málokdo jde do vztahu s tím, že bude partnerovi nevěrný.
Pokud chceš svůj život řídit podle diskuzí na emiminu, okamžitě se na toho hajzla vykašli a s žádným dalším si nic nezačínej
![]()
Základní problém není, jestli tě podvede, ale jestli s tebou bude chtít být a jestli vám spolu je dobře. Podstatou sdělení, které se ti tady snažíme vyslat, že to vůbec nesouvisí s tím, kolik a jakých čísel v telefonu má. Vymazání čísel ničemu neprospěje ani ničemu nezabrání, lásku ani věrnost ti to nedokáže.
Ale nevím, co tady vlastně řešíš, když v tom máš jasno.
@radkka píše:
@Bethuska Kde si to našla, můžeš dát odkaz? Chci to poslat kamarádovi, ale ne s touhle diskuzí, to by to mohlo trefit
Stačí zadat „pás cudnosti pro muže“ do google obrázků ![]()
Našla jsem i „výživný“ článek, hodně jsem se nasmála ![]()
http://www.prozeny.cz/…pas-cudnosti
@radkka píše:
Já jsem nepsala, že jen ty jsou podváděny, ale že je to u takových případů časté.Ale utekli, viď?
![]()
![]()
@Bethuska píše:
Stačí zadat „pás cudnosti pro muže“ do google obrázků
Našla jsem i „výživný“ článek, hodně jsem se nasmála
http://www.prozeny.cz/…pas-cudnosti
Děkuju, bude mít radost
…blb podvádí svojí přítelkyni a ona se pořád natřásá, jak ho zkrotila a že by jí nikdy nezahnul
![]()
@Ford Prefect píše:
Je to trochu složitější. Vztah se nějakým způsobem utváří. Málokdo jde do vztahu s tím, že bude partnerovi nevěrný.
Pokud chceš svůj život řídit podle diskuzí na emiminu, okamžitě se na toho hajzla vykašli a s žádným dalším si nic nezačínej![]()
![]()
Základní problém není, jestli tě podvede, ale jestli s tebou bude chtít být a jestli vám spolu je dobře. Podstatou sdělení, které se ti tady snažíme vyslat, že to vůbec nesouvisí s tím, kolik a jakých čísel v telefonu má. Vymazání čísel ničemu neprospěje ani ničemu nezabrání, lásku ani věrnost ti to nedokáže.
Ale nevím, co tady vlastně řešíš, když v tom máš jasno.
No tak předpokládám že pokud se mnou nebude chtít být, ať už on nebo kdokoli jiný, tak se mnou prostě nebude, stejně tak jako já když nebudu s někým chtít být.. nebo to tak není?
@radkka píše:
Děkuju, bude mít radost…blb podvádí svojí přítelkyni a ona se pořád natřásá, jak ho zkrotila a že by jí nikdy nezahnul
![]()
A ty ji při tom natřásání necháš než abys ji řekla pravdu…?? tohle taky nechápu… ![]()
@Anonymní píše:
No tak předpokládám že pokud se mnou nebude chtít být, ať už on nebo kdokoli jiný, tak se mnou prostě nebude, stejně tak jako já když nebudu s někým chtít být.. nebo to tak není?
tak proč jsi tak žárlivá
![]()
s tebou jsou jen ti charakterní, nikdy tě nepodvedli. tak o co tedy jde?
@radkka Tak jí dej jeden k Vánocům, třeba pochopí ![]()
Ale jinak situace smutná, moc ty podvádějící lidi nechápu
Kazí si karmu a přidávají zbytečně stresové situace do života sobě i druhým.
@WERISKA píše:
tak proč jsi tak žárlivá![]()
s tebou jsou jen ti charakterní, nikdy tě nepodvedli. tak o co tedy jde?
Já nevím, prostě mě to štve že tam ty čísla má…
že si je nesmazal když sem to dvakrát naznčila…
@Anonymní píše:
Já nevím, prostě mě to štve že tam ty čísla má…že si je nesmazal když sem to dvakrát naznčila…
ty jo jestli nemáte žádné opravdové problémy, tak se na tohle vykašli a nech ho žít…
@Anonymní píše:
Já nevím, prostě mě to štve že tam ty čísla má…že si je nesmazal když sem to dvakrát naznčila…
A opravdu bys chtěla mít doma chlapa, který skáče, jak pískáš?
Ono to s sebou nese zas jiné nevýhody.
Pokud ti vadí fakt jen čísla v mobilu, tak už mu nesahej na mobil, neživ to v sobě, snaž se hodit to za hlavu, i když to půjde ztuha.
@Sluka píše:
Tak mu je všechny vymaž. Jestli to byly jen dávné, nic neříkající kontakty, ani si toho nevšimne. Pokud to jsou „kamarádky“ (jako, že někde mezi námi ti kurevníci existovat musí), tak způsobí neuvěřitelný vyrvál a možná tě to bude stát vztah.
Ano, jsem prudička a extrémistka. Bývalému jsem spálila krabici fotografií jeho bývalky (ovšem až poté, co jsem ho dvakrát upozornila na to, že tu krabici má uklidit z běžného dosahu). A vůbec se za to nestydím a udělala bych to znovu. I když škoda těch kamen, která se tím ucpala.
Tebe bych teda nechtěl. To bych tě poslal do háje.. To bys mě vytočila.. Dokonce se mě z tvého příspěvku zvedl tlak.. A to jen tak někdo nedokáže… A to jsem prosím až moc věrnej.. Teda ještě když bylo komu.. To je na kopanec do zadele.. Pardon
@Nelisa píše:
A opravdu bys chtěla mít doma chlapa, který skáče, jak pískáš?Ono to s sebou nese zas jiné nevýhody.
Pokud ti vadí fakt jen čísla v mobilu, tak už mu nesahej na mobil, neživ to v sobě, snaž se hodit to za hlavu, i když to půjde ztuha.
Tak stejně nic jiného ani dělat nemůžu…
jen by mě fakt zajímalo, proč mu na těch kontaktech tolik záleží, že si to nechce smazat… a nebylo by to špatné
přijde mi že je to u nás naopak.. já skáču jak píská, až na to že to dělám dobrovolně, protože jsem taková povaha… ![]()
@Anonymní píše:
a v tvých předch. vztazích jsi byla taky takto žárlivá ![]()