Přítel a jeho kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
910
10.6.14 09:26

Mimochodem pokud by mi partner začal o své vůli mazat kontakty z telefonu, udělala bych pěkný dusno a dost by to otřáslo s mojí důvěrou směrem k němu. Nejde o to, jak by ten kontakt byl pro mne (ne)podstatný, ale o fakt, že on rozhoduje o mých věcech. Jsem dopělý jedinec s vlastním mozkem a umím se rozhodovat sama za sebe. To je jako kdybys mu začala diktovat, co má nosit za oblečení každý den do práce, aby se těm kolegyním moc nelíbil :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucisM
10.6.14 09:29
@Anonymní píše:
Ahoj holky, můj přítel byl vždycky takový společenský typ když neměl vztah, hodně si psával na facebooku, měl vždycky víc kamarádek než kamarádů.. ale od tý doby co je se mnou, tak je fakt jen se mnou.. a teď k mému „problému“
můžete mi prosím poradit, proč mě žere přítelův telefonní seznam??:D má tam asi 400 čísel, většinou na holky a napsaný všechny typem Anička, Kristýnka, Sandruška, Mišička… jsou to čísla na holky když bydlel ještě v rodném městě, teď tam už skoro 3 roky nebydlí a krom mě, jeho rodičům a do práce nikomu dalšímu nevolá ani nepíše.. Už jsem se ho asi 2× ptala, proč si tam neudělá pořádek že tam má zbytečně hodně čísel, které už nikdy nepoužije a stejně si pořádek neudělal.. Já vím, že je to hloupost, ale nevím proč ale nějak mě to žere :( Já mám v seznamu svou rodinu, pár čísel do práce a tím to končí… Všechny čísla, které nepoužívám pár let vždycky mažu a tím si dělám pořádky… Asi blbej dotaz, ale vadilo by Vám to taky?? a pokud ne, zkuste mi objasnit proč mě to vadí… Jsme spolu 2 roky a přes rok spolu bydlíme, k žádný nevěře nikdy nedošlo, klape nám to suprově, ale nevím proč mě to tak děsí :( možná to mám zakódované s tím co bylo předemnou nebo já nevím…

Jsi hodně naivní, že k nevěře nikdy nedošlo. Chlapy umí dobře lhát a zatloukat pravdu, když jsou důkazy, že byl nevěrný. Má tolik telefonních čísel kamarádek, protože když dostane chut´ na sex tak některé zavolá a sejde se s ní na sex.To je přece jasné :D

• Citovat
  • Upravit
20767
10.6.14 09:31
@Anonymní píše:
Holky já nechápu, proč se pro mě tak vezete.. že vy považujete soukromí telefonu a soukromí partnera za něco posvátného a že neexistuje že byste jeho soukromí narušili neznamená že to tak máme s přítelem taky.. Nikdy jsem nechodila s někým komu by vadilo že si půjčím jeho telefon a bylo mu fuk jestli na hry nebo na lustrování a mě to taky nevadí, telefony si normálně půjčujem a bez dovolení… že to tak nemáte neznamená že jsem hned stíhačka a histerka… Není mi prostě příjemný že má přítel v telefonu přes 300 kontaktů na holky a ani po rýpnutí proč si v tom neudělá pořádek se nic nezměnilo… uznávám že jsem žárlivá, uznávám že máme super vztah a dělám si zbytečné starosti, ale prostě mi to vadí a nemůžu za to.. já prostě nejsem zvyklá nechávat si několik let čísla které nepotřebuju a nebudu tak to prostě nechápu že on to má naopak…

Protože žárlivá hysterka jsi. Měla by sis uvědomit, že právě chlapi v takovýchto vztazích rádi zahýbají, je to vzrůšo. Dyt si mu do mobilu lez, ale nemáš mu co kecat do toho, na koho číslo má a na koho ne, to je ubohost… není ti do toho absolutně nic. Najdi si panice, který byl do dnes zavřený v kobce a doma si ho přivaž k topení, nedovol mu mobil, ani facebook a budeš spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucisM
10.6.14 09:33
@Blondie66 píše:
Zakladatelko jsem divna ale chapu to! :-) :D :D :D :D :D
  • Citovat
  • Upravit
20767
10.6.14 09:33
@Bethuska píše:
Mimochodem pokud by mi partner začal o své vůli mazat kontakty z telefonu, udělala bych pěkný dusno a dost by to otřáslo s mojí důvěrou směrem k němu. Nejde o to, jak by ten kontakt byl pro mne (ne)podstatný, ale o fakt, že on rozhoduje o mých věcech. Jsem dopělý jedinec s vlastním mozkem a umím se rozhodovat sama za sebe. To je jako kdybys mu začala diktovat, co má nosit za oblečení každý den do práce, aby se těm kolegyním moc nelíbil :mrgreen: :roll:

Ale vždyt na emiminu nevidíš pomalu nic jiného než to, že si ženské partnera pletou s dítětem. Zakazují, nařizují, dovolují… :zed: :zed: pak se diví, když uteče… „dyt jsem byla dokonalá partnerka“ :,( :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.6.14 09:34
@LucisM píše:
Jsi hodně naivní, že k nevěře nikdy nedošlo. Chlapy umí dobře lhát a zatloukat pravdu, když jsou důkazy, že byl nevěrný. Má tolik telefonních čísel kamarádek, protože když dostane chut´ na sex tak některé zavolá a sejde se s ní na sex.To je přece jasné :D

No, tak ted jsi jí hodně pomohla :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
10.6.14 09:35
@radkka píše:
No, tak ted jsi jí hodně pomohla :lol: :mrgreen:

Ted jsem chtěla napsat to samé.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 09:37
@radkka píše:
Ale vždyt na emiminu nevidíš pomalu nic jiného než to, že si ženské partnera pletou s dítětem. Zakazují, nařizují, dovolují… :zed: :zed: pak se diví, když uteče… „dyt jsem byla dokonalá partnerka“ :,( :,( :mrgreen:

Tak s tím si dovolím nesouhlasit… i ženský které nezakazují nenařizují a nedovolují si tak jsou podváděny.. vážně nezáleží na tom jaká holka je… já jsem byla vždycky žárlivka, někdy jsem něco zakázala a div se, ani jeden mě nepodvedl…

• Citovat
  • Upravit
33155
10.6.14 09:38
@Anonymní píše:
Tak s tím si dovolím nesouhlasit… i ženský které nezakazují nenařizují a nedovolují si tak jsou podváděny.. vážně nezáleží na tom jaká holka je… já jsem byla vždycky žárlivka, někdy jsem něco zakázala a div se, ani jeden mě nepodvedl…

A jak to víš tak jistě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
10.6.14 09:39
@WERISKA píše:
Ted jsem chtěla napsat to samé.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak teď buď zakladatelka půjde skočit z mostu, nebo z něj aspoň svrhne ten jeho neřestný telefon :lol:

Ježišmarjá, kdyby ty lidi byli vděčný za to, co doma mají, a nevymýšleli kraviny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucisM
10.6.14 09:39
@WERISKA píše:
Ted jsem chtěla napsat to samé.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já jen napsala svůj názor, tak se omlouvám :D

• Citovat
  • Upravit
15319
10.6.14 09:40
@Anonymní píše:
Holky já nechápu, proč se pro mě tak vezete.. že vy považujete soukromí telefonu a soukromí partnera za něco posvátného a že neexistuje že byste jeho soukromí narušili neznamená že to tak máme s přítelem taky.. Nikdy jsem nechodila s někým komu by vadilo že si půjčím jeho telefon a bylo mu fuk jestli na hry nebo na lustrování a mě to taky nevadí, telefony si normálně půjčujem a bez dovolení… že to tak nemáte neznamená že jsem hned stíhačka a histerka… Není mi prostě příjemný že má přítel v telefonu přes 300 kontaktů na holky a ani po rýpnutí proč si v tom neudělá pořádek se nic nezměnilo… uznávám že jsem žárlivá, uznávám že máme super vztah a dělám si zbytečné starosti, ale prostě mi to vadí a nemůžu za to.. já prostě nejsem zvyklá nechávat si několik let čísla které nepotřebuju a nebudu tak to prostě nechápu že on to má naopak…

Někdo to má s mazáním v telefonu prostě jinak, to je potřeba respektovat.
Našla sis chlapa s určitou povahou a hlavně s určitou minulostí, ono přece nejde ani tak o ty kontakty jako o to, co má za sebou a jestli jsou to holky, co jsou fakt minulostí. :nevim: Jestli je jich fakt tolik, tak bych se obávala, že jsem jen další v pořadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 09:40
@WERISKA píše:
A jak to víš tak jistě. :think:

Protože je to všechno o charakteru.. Člověk který je vyspělí a má charakter, tak podvádět nebude ať už domá má hysterku, stíhačku, nebo normální sebevědomou ženskou.. stačí si přečíst pár diskuzí těch které manžel/přítel podvádí… ;)

• Citovat
  • Upravit
910
10.6.14 09:43
@Nelisa píše:
Někdo to má s mazáním v telefonu prostě jinak, to je potřeba respektovat.
Našla sis chlapa s určitou povahou a hlavně s určitou minulostí, ono přece nejde ani tak o ty kontakty jako o to, co má za sebou a jestli jsou to holky, co jsou fakt minulostí. :nevim: Jestli je jich fakt tolik, tak bych se obávala, že jsem jen další v pořadí…

A zakladatelka psala, že s nimi se všemi něco měl?

Na druhou stranu, to nemůže vědět. Jedině, že by je všechny obvolala a zeptala se, aby věděla, na čem s ním je :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.6.14 09:45
@Bethuska píše:
A zakladatelka psala, že s nimi se všemi něco měl?Na druhou stranu, to nemůže vědět. Jedině, že by je všechny obvolala a zeptala se, aby věděla, na čem s ním je :jazyk:

A já to někde píšu? :lol: Nemyslím všech 300, fakt ne. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria