Přítel a jeho kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MarkétkaBeruška
9.6.14 14:36
@Anonymní píše:
Mš je 25 a přítelovi 28.. já vím že je to hloupí a vadí mi kravina, ale nedokážu si to sama vysvětlit proč to tak je..Tak prosím žádné posměšky.. vždycky se najde nějaká blbost která někomu může vadit…

víš co tak teda vážně, myslím že je to žárlivost, já osobně jsem také žárlivec a hroznej, na zabití :mrgreen: ale je to o důvěře, nauč se přítelovi více věřit…

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
9.6.14 14:37
@Fjodorka píše:
8o
Asi mám mezery, vůbec netuším, jaká čísla má v telefonu můj partner. Ježiš to jsou kraviny :lol:
:mrgreen: já taky ne a ani by mě nenapadlo koukat na ně…
  • Citovat
  • Upravit
9994

Jednoduše jsi žárlivá. Nevím, co na tom nechápeš…? Pokud ti to vadí, řeš to s přítelem a ne tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32910

Nevadilo by mi to. Je mi úplně jedno kolik čísel má přítel v mobilu, kolik kontaktů a jaké má na FB..je to jeho soukromí, nic mi do toho není a už vůbec bych mu neříkala ať si je vymaže. Proč jako? :nevim: Pokud vám to klape, tak mu věř. Pokud se má něco stát, stejně tomu nezabráníš a už vůbec ne tímhle. Proč ti to vadí netuším..nevěříš si? žárlíš? Dej mu trochu prostoru, je to dospělý svéprávný člověk a nedus ho zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.14 14:38
@MarkétkaBeruška píše:
víš co tak teda vážně, myslím že je to žárlivost, já osobně jsem také žárlivec a hroznej, na zabití :mrgreen: ale je to o důvěře, nauč se přítelovi více věřit…
Žárlivá jsem, to je pravda, ale ty čísla mě přece neohrožují.. Prostě mi asi vadí, že je nechce smazat a když je nechce smazat tak si to spojuju s tím, že co když je bude někdy potřebovat takže mu na těch číslech záleží neb já nevím jak to říct.. :(
  • Citovat
  • Upravit
985
9.6.14 14:38

Tak jsem si ted projela mobil a mam tam presne 154 kontaktu.. :) Zbezne jsem koukla i na jmena..U nekterych ani nevim, koho presne prezentuji.. :lol: Zkratka ja si ty tve „poradky“ nedelam a tvuj pritel zjevne tez ne..Proste to neresi, vsak neni ani co, tak to zbytecne nehrot… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
9.6.14 14:39
@Anonymní píše: Žárlivá jsem, to je pravda, ale ty čísla mě přece neohrožují.. Prostě mi asi vadí, že je nechce smazat a když je nechce smazat tak si to spojuju s tím, že co když je bude někdy potřebovat takže mu na těch číslech záleží neb já nevím jak to říct.. :(

No tak vidíš, že to víš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
9.6.14 14:40
@MarkétkaBeruška píše: :mrgreen: já taky ne a ani by mě nenapadlo koukat na ně…

Mě také ne, asi jsem divná, onehdá si tu muž nechal telefon a jel do práce, vracel se druhý den a já za tu dobu na ten telefon ani nešáhla, proč taky :lol:

Zakladatelko neřeš to tolik, pokud tě nepodvádí a vztah vám klepe, tak ho nepruď, já osobně mám v telefonu i osoby, na které si ani nevzpomenu, co jsou zač, ale nemažu to, kapacita tam je, tak co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
9.6.14 14:40
@Anonymní píše: Žárlivá jsem, to je pravda, ale ty čísla mě přece neohrožují.. Prostě mi asi vadí, že je nechce smazat a když je nechce smazat tak si to spojuju s tím, že co když je bude někdy potřebovat takže mu na těch číslech záleží neb já nevím jak to říct.. :(

já ti rozumím, i když mi asi nevěříš, ale fakt vím o čem mluvíš…nechce se mi tu psát osobní zkušenosti, ale vím a co jde, pokud jsou to kamarádky z města kde bydlel tak třeba to bere pohledem z dětství že se dříve přátelili, pak to sice nabralo jinou rovinu, ale rozumíš?

• Citovat
  • Upravit
207
9.6.14 14:41

Me by to vadilo dokonce naky vypisovani i na Fb a vzajemny zarleni pak tak jsme si zrusili i Fb oba dva a jsme spokojenejsi teda:) Ale cisla vymazal hned teda nejakou chvili po seznameni sam jinak bych mu je smazala ja! :cert: sme oba dva zarlivci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
9.6.14 14:41

O něm to vypovídá maximálně tak to, že je líný to promazat, jako naprostá většina lidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
9.6.14 14:42

@Fjodorka přesně, také jsem měla jednou možnost nahlédnou chlapovi do telefonu, ale proč bych to dělala? Nyní máme samozřejmě oba telefony zamknuté, ale ne kvůli sobě, zrovna nedávno jsem chtěla po příteli aby mě vyyfotil a vzal můj telefon, zamčený a tak jsem na něj houkla heslo…proč by ne, není důvod nic tajit a hlavně, je to o důvěře

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.14 14:44
@MarkétkaBeruška píše:
já ti rozumím, i když mi asi nevěříš, ale fakt vím o čem mluvíš…nechce se mi tu psát osobní zkušenosti, ale vím a co jde, pokud jsou to kamarádky z města kde bydlel tak třeba to bere pohledem z dětství že se dříve přátelili, pak to sice nabralo jinou rovinu, ale rozumíš?

Jj věřím a rozumím… :( když já vím jakej ten můj byl :( vím že měl rád akce, každý víkend diskotéky a troufám si říct, že tam většinou ty čísla posbíral, holka na jednu noc, úlety nebo různě po seznamkách, kde rád trávil čas.. prostě nějak si to spojuju s těma číslama, není možné aby měl cca 350 kamarádek z dětství… já mu věřím, že by mě nepodvedl, jak jsem řekla máme krásný vztah, tady tohle je jen v mé hlavě a taky to tam zůstane, nerada bych aby začal o mě pochybovat…

• Citovat
  • Upravit
985
9.6.14 14:50
@Anonymní píše:
Jj věřím a rozumím… :( když já vím jakej ten můj byl :( vím že měl rád akce, každý víkend diskotéky a troufám si říct, že tam většinou ty čísla posbíral, holka na jednu noc, úlety nebo různě po seznamkách, kde rád trávil čas.. prostě nějak si to spojuju s těma číslama, není možné aby měl cca 350 kamarádek z dětství… já mu věřím, že by mě nepodvedl, jak jsem řekla máme krásný vztah, tady tohle je jen v mé hlavě a taky to tam zůstane, nerada bych aby začal o mě pochybovat…

Tak na nej hlavne netlac at si neco maze..Cim vic budes tlacit na pilu, tim vic ho budes tocit..Jinak ja jsem taky byla celkem kvitko, co se tyce party a chlapu…Sice ne na jednu noc, ale vice jich bylo…A ted mam pres 3 roky vztah, dostatecne jsem se vyradila a absolutne nemam potrebu se vracet ke stylu zivota, ktery jsem zila pred lety..
Jestlize pritel ma tebe a je spokojeny, tak si nevytvarej stresy, ktery jsou naprosto zbytecny.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.14 14:53
@willandraify píše:
Tak na nej hlavne netlac at si neco maze..Cim vic budes tlacit na pilu, tim vic ho budes tocit..Jinak ja jsem taky byla celkem kvitko, co se tyce party a chlapu…Sice ne na jednu noc, ale vice jich bylo…A ted mam pres 3 roky vztah, dostatecne jsem se vyradila a absolutne nemam potrebu se vracet ke stylu zivota, ktery jsem zila pred lety..
Jestlize pritel ma tebe a je spokojeny, tak si nevytvarej stresy, ktery jsou naprosto zbytecny.. :kytka:

To je samozřejmě moje teorie a znám dnešní mládež, jak pro ně není problém se vyspat s cizím na diskotéce.. jinak už se taky vybouřil dokonce už plánujeme miminko :) ale ty čísla mi prostě nedají spát, ty stresy si dělám já… když by je smazal budu skákat radostí do stropu… jak tu bylo psáno, stejně co se stane má se stát a já ničemu nezabráním, tak nechápu sebe, že mám takoví splín nebo jak to říct…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky