Přítel a jeho kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
9.6.14 16:59

Tvl asi se přeorientuju na chlapy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
9.6.14 17:03
@radkka píše:
Ne na truc, z principu! :mrgreen: Do toho prostě nikomu nic není. Zrovna si ale říkám, že včera se mi ozvala moje dávná láska, se kterou jsem dlouho nemluvila, doufám, že to můj přítel nezjistí a nešlehne to s ním :think: A já ho utěšovala 8o Vidim to na rozchod… asi jdu smazat esemesky. :| :D

Ja myslim ze muzes byt v klidu..Teda pokud ho nemas ulozeneho pod zrobnelinou! :cert: To si jeste radsi prekontroluj.. ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26251
9.6.14 17:14

Ze zásady nemažu z telefonu žádné kontakty (třeba by se mi mohly hodit, co já vím?) a kdyby mi manžel prolézal telefon a chtěl, ať se starých kontaktů zbavím, dlouho by mým manželem nebyl. Můj telefon, mé soukromí. Jeho telefon, jeho soukromí. Nevím, co v tom telefonu má uložené manžel - a je mi to srdečně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.6.14 17:54
@willandraify píše:
Ja myslim ze muzes byt v klidu..Teda pokud ho nemas ulozeneho pod zrobnelinou! :cert: To si jeste radsi prekontroluj.. ;) :lol:

No právě, že ho mám jako Honzíka, protože on mě nikdy jinak než zdrobnělinou neoslovil 8o :mrgreen: Divný na tom bude asi hlavně to, že nikoho jinýho tam zdrobněle nemám… ale přepisovat to teda nebudu :cert: Chudák je v nemocnici, tak si chtěl popovídat s milou dušičkou no :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
9.6.14 18:43
@WERISKA píše:
Můžu se zeptat kolik vám je let :?:

No mě by také vadilo, kdyby můj muž měl v telefonu Sandrušku, Mišičku, Kočićku, Kristýnku a nevím koho ještě. A to je mi 40. Myslím, že o věku to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.6.14 18:45
@krtek7489 píše:
No mě by také vadilo, kdyby můj muž měl v telefonu Sandrušku, Mišičku, Kočićku, Kristýnku a nevím koho ještě. A to je mi 40. Myslím, že o věku to není.

Máš pravdu, to je o vyspělosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
9.6.14 18:50

@krtek7489 Já jsem také nikde nepsala, že je to o věku.
Chtěla jsem vědět kolik jim je let :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.6.14 20:01
@radkka píše:
No právě, že ho mám jako Honzíka, protože on mě nikdy jinak než zdrobnělinou neoslovil 8o :mrgreen: Divný na tom bude asi hlavně to, že nikoho jinýho tam zdrobněle nemám… ale přepisovat to teda nebudu :cert: Chudák je v nemocnici, tak si chtěl popovídat s milou dušičkou no :nevim: :D

Honzík je v pohodě. Pokud nemá příjmení Samec. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.6.14 20:05
@Ford Prefect píše:
Honzík je v pohodě. Pokud nemá příjmení Samec. :mrgreen:

Nebo Láska :mrgreen: Nemá, škoda, mohla být sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.6.14 20:21
@Anonymní píše:
Mě by to teda opačně nevadilo.. :nevim: Proč by mi to mělo vadit, když ty čísla nepotřebuju?? Já jsem trochu jiná než asi ostatní, nikdy jsem si nehrála na to „soukromí“ ve vztahu, nějak mi je jedno jestli přítelovi půjčím telefon jestli hraje hry nebo lustruje smssky.. Já nic nezkrývám, netajím, mám čisté svědomí, tak proč bych měla nadávat, když by mi smazal nepotřebný čísla, nebo se koukal do zpráv?? nikdy jsem tohle s bývalými neřešila a nikdo z nich to svoje soukromí kde je zakázano lustrovat neměl… :nevim:

Tak ono je to o potřebě kontroly druhého, někdo ji má, někdo ne, resp. někdo víc, někdo míň. Já takhle kontroluju své děti, ne svého chlapa. Nestřežíme si své mobily, neskrýváme ani netajíme, o tom to přece není. ;)
A už se tady mezitím ptalo víc lidí na totéž, zajímá mě to taky - jak zjistíš v mobilu člověka, kterého znáš jen pár let, který kontakt lze smazat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
9.6.14 20:37

Zakladatelko chci se jeste zeptat, zda po nem budes dale chtit, aby si ty kontakty promazal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.6.14 20:42
@Nelisa píše:
Tak ono je to o potřebě kontroly druhého, někdo ji má, někdo ne, resp. někdo víc, někdo míň. Já takhle kontroluju své děti, ne svého chlapa. Nestřežíme si své mobily, neskrýváme ani netajíme, o tom to přece není. ;)
A už se tady mezitím ptalo víc lidí na totéž, zajímá mě to taky - jak zjistíš v mobilu člověka, kterého znáš jen pár let, který kontakt lze smazat? :think:

Asi mu nedopřává žádné soukromí a ví o každém jeho kroku, stejně jako jeho poště, takže přeci ví, s kým se baví a s kým ne :zed: Jiný důvod nevidim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
9.6.14 23:10

Zakladatelko jsem divna ale chapu to! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 08:11

Holky já nechápu, proč se pro mě tak vezete.. že vy považujete soukromí telefonu a soukromí partnera za něco posvátného a že neexistuje že byste jeho soukromí narušili neznamená že to tak máme s přítelem taky.. Nikdy jsem nechodila s někým komu by vadilo že si půjčím jeho telefon a bylo mu fuk jestli na hry nebo na lustrování a mě to taky nevadí, telefony si normálně půjčujem a bez dovolení… že to tak nemáte neznamená že jsem hned stíhačka a histerka… Není mi prostě příjemný že má přítel v telefonu přes 300 kontaktů na holky a ani po rýpnutí proč si v tom neudělá pořádek se nic nezměnilo… uznávám že jsem žárlivá, uznávám že máme super vztah a dělám si zbytečné starosti, ale prostě mi to vadí a nemůžu za to.. já prostě nejsem zvyklá nechávat si několik let čísla které nepotřebuju a nebudu tak to prostě nechápu že on to má naopak…

• Citovat
  • Upravit
910
10.6.14 09:14
@Anonymní píše:
uznávám že jsem žárlivá, uznávám že máme super vztah a dělám si zbytečné starosti, ale prostě mi to vadí a nemůžu za to.. já prostě nejsem zvyklá nechávat si několik let čísla které nepotřebuju a nebudu tak to prostě nechápu že on to má naopak…

Přesně, ty si ten vztah kazíš sama, sama v něm vytváříš problém 8o

A to, že nechápeš, že někdo není tak „pořádkumilovný“ jako ty, je opět pouze tvůj problém. Všichni nejsme stejní (díky bohu za to) a pochopení pro partnerovi odlišnosti :palec: se říká TOLERANCE. Poměrně důležitá věc ve vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí