Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, můj přítel byl vždycky takový společenský typ když neměl vztah, hodně si psával na facebooku, měl vždycky víc kamarádek než kamarádů.. ale od tý doby co je se mnou, tak je fakt jen se mnou.. a teď k mému „problému“
můžete mi prosím poradit, proč mě žere přítelův telefonní seznam??:D má tam asi 400 čísel, většinou na holky a napsaný všechny typem Anička, Kristýnka, Sandruška, Mišička… jsou to čísla na holky když bydlel ještě v rodném městě, teď tam už skoro 3 roky nebydlí a krom mě, jeho rodičům a do práce nikomu dalšímu nevolá ani nepíše.. Už jsem se ho asi 2× ptala, proč si tam neudělá pořádek že tam má zbytečně hodně čísel, které už nikdy nepoužije a stejně si pořádek neudělal.. Já vím, že je to hloupost, ale nevím proč ale nějak mě to žereJá mám v seznamu svou rodinu, pár čísel do práce a tím to končí… Všechny čísla, které nepoužívám pár let vždycky mažu a tím si dělám pořádky… Asi blbej dotaz, ale vadilo by Vám to taky?? a pokud ne, zkuste mi objasnit proč mě to vadí… Jsme spolu 2 roky a přes rok spolu bydlíme, k žádný nevěře nikdy nedošlo, klape nám to suprově, ale nevím proč mě to tak děsí
možná to mám zakódované s tím co bylo předemnou nebo já nevím…
proč mu lezeš do mobilu do seznamu? Je to jeho věc, jak má baby pojmenované. Já mám ve svém mobilu taky Honzíka, Zdendu a pod. A nikomu do toho nic není. Nelez mu do mobilu a máš klid.
@Anonymní píše:
Mě by to teda opačně nevadilo..Proč by mi to mělo vadit, když ty čísla nepotřebuju?? Já jsem trochu jiná než asi ostatní, nikdy jsem si nehrála na to „soukromí“ ve vztahu, nějak mi je jedno jestli přítelovi půjčím telefon jestli hraje hry nebo lustruje smssky.. Já nic nezkrývám, netajím, mám čisté svědomí, tak proč bych měla nadávat, když by mi smazal nepotřebný čísla, nebo se koukal do zpráv?? nikdy jsem tohle s bývalými neřešila a nikdo z nich to svoje soukromí kde je zakázano lustrovat neměl…
Co je to ta blbost? Co má co mazat čísla v cizím telefonu a rozhodovat, které číslo je nepotřebné? Přítel k ní důvěru má, protože jí telefon půjčuje. Kdyby věděl, co to vyvolá v její hlavě, asi by už takovou blbost neudělal.
![]()
Jsou lidé, kteří nedokáží být šťastní. Když není problém, tak se nějaký vymyslí, Tak si smaže kontakty, co přijde příště? Proč bys chodil do fitka nebo na fotbal, když si můžeme udělat hezký večer?
![]()
@Ford Prefect píše:
Co je to ta blbost? Co má co mazat čísla v cizím telefonu a rozhodovat, které číslo je nepotřebné? Přítel k ní důvěru má, protože jí telefon půjčuje. Kdyby věděl, co to vyvolá v její hlavě, asi by už takovou blbost neudělal.![]()
![]()
Jsou lidé, kteří nedokáží být šťastní. Když není problém, tak se nějaký vymyslí, Tak si smaže kontakty, co přijde příště? Proč bys chodil do fitka nebo na fotbal, když si můžeme udělat hezký večer?![]()
![]()
přesně, je to JEHO MOBIL a ON JE DOSPĚLÝ a má SÁM PRÁVO ROZHODNOUT, CO SMAŽE A CO NE…
@Ford Prefect píše:
Co je to ta blbost? Co má co mazat čísla v cizím telefonu a rozhodovat, které číslo je nepotřebné? Přítel k ní důvěru má, protože jí telefon půjčuje. Kdyby věděl, co to vyvolá v její hlavě, asi by už takovou blbost neudělal.![]()
![]()
Jsou lidé, kteří nedokáží být šťastní. Když není problém, tak se nějaký vymyslí, Tak si smaže kontakty, co přijde příště? Proč bys chodil do fitka nebo na fotbal, když si můžeme udělat hezký večer?![]()
![]()
Cizí telefon? on je můj přítel někdo cizí?? Je to pouze jeho telefon, nikoli cizí..
@Anonymní píše:
Mě by to teda opačně nevadilo..Proč by mi to mělo vadit, když ty čísla nepotřebuju?? Já jsem trochu jiná než asi ostatní, nikdy jsem si nehrála na to „soukromí“ ve vztahu, nějak mi je jedno jestli přítelovi půjčím telefon jestli hraje hry nebo lustruje smssky.. Já nic nezkrývám, netajím, mám čisté svědomí, tak proč bych měla nadávat, když by mi smazal nepotřebný čísla, nebo se koukal do zpráv?? nikdy jsem tohle s bývalými neřešila a nikdo z nich to svoje soukromí kde je zakázano lustrovat neměl…
A jak poznas, ktera cisla jsou nepotrebna?
Pises, ze si pujcujete mobily, nemate pred sebou co skryvat, mate spokojeny vztah a presto mas vitr z nejakych starych cisel jen proto, ze jsou psana prostrednictvim zdrobnelin? Neprijde ti to trochu postaveny na hlavu? Pochop, ze i kdyby si smazal vse co chces, stejne jednou muze potkat nejakou kocku, co mu zamota hlavu a pak uz to bude jen na nem, jestli zahne nebo ne…Tohle nemuzes nijak ovlinit..
@Anonymní píše:
Cizí telefon? on je můj přítel někdo cizí?? Je to pouze jeho telefon, nikoli cizí..
Ale také ten telefon není v žádném případě tvůj.
@willandraify píše:
A jak poznas, ktera cisla jsou nepotrebna?Pises, ze si pujcujete mobily, nemate pred sebou co skryvat, mate spokojeny vztah a presto mas vitr z nejakych starych cisel jen proto, ze jsou psana prostrednictvim zdrobnelin? Neprijde ti to trochu postaveny na hlavu? Pochop, ze i kdyby si smazal vse co chces, stejne jednou muze potkat nejakou kocku, co mu zamota hlavu a pak uz to bude jen na nem, jestli zahne nebo ne…Tohle nemuzes nijak ovlinit..
Přesně tak. S takovou stíhačkou otravnou spíš zahne, než když jeho partnerka bude mít k němu důvěru.
Nějak nerozumím tomu, proč jsi „listovala“ seznamem v JEHO mobilu, když jsi chtěla volat jen jeho matce?! Ale to není důležité, to mě jen tak napadlo při čtení této diskuze. Jsem šťastně vdaná 18 let, ale rozhodně si nemyslím, že když je „MŮJ“ chlap, je můj i jeho mobil. V žádném případě bych mu z jeho seznamu nic nemazala - myslím, že vidíš problém tam, kde není, takže se tím ve vlastním zájmu netrap a zbytečně to nepitvej.
@Anonymní píše:
ok tak je to JEHO telefon… promiň, ale mě tohle uvažování, přijde nemocné… mít pocit, že mám právo někomu druhému vlézt do mobilu a dělat mu tam pořádky, je extrémní žárlivost, to není normální
Pokud ti to tak vadí, tak mu prostě normálně řekni. Ale určitě bych nic nemazala. Já bych tedy chlapa zabila, kdyby mi z telefonu vymazal kontakty, jenom proto, že by to mohli být potencionální milenci. ![]()
@Maria37 píše:
ok tak je to JEHO telefon… promiň, ale mě tohle uvažování, přijde nemocné… mít pocit, že mám právo někomu druhému vlézt do mobilu a dělat mu tam pořádky, je extrémní žárlivost, to není normální
Co je na tom uplne nevic nemocny je to, ze pritom maji spokojeny vztah a ona nema zadne podezreni, ze by ji byl neverny, nema zadny duvod mu neverit a stejne si konstruuje takove blbosti…Zakladatelko, ty si ten vztah normalne sama sabotujes.. ![]()
Holka, tak už jen proto, že by po mě hysterický partner chtěl smazat čísla bych to neudělala
A at s nimi měl cokoli, tobě to může být jedno, taky bych nikdy nevymazala čísla na lidi, se kterými se sice už nevídám, protože bydlí daleko, ale patřili do kusu mého života. Do toho ti opravdu nic není, koukej se vzpamatovat nebo na tu žárlivost dojedeš.
KAŽDÝ má právo na svoje soukromí a to i partner. Já nevim, proč si pořád partnerský vztah lidi pletou s vlastnickým právem ![]()
EDIT: A nic ve zlém, ale doporučovala bych ti najít si přátele, podle toho, na koho máš v mobilu čísla jich asi moc nemáš.
Příspěvek upraven 09.06.14 v 16:37
@willandraify píše:
Co je na tom uplne nevic nemocny je to, ze pritom maji spokojeny vztah a ona nema zadne podezreni, ze by ji byl neverny, nema zadny duvod mu neverit a stejne si konstruuje takove blbosti…Zakladatelko, ty si ten vztah normalne sama sabotujes..
Přesně tak. Vůbec někomu prolézat mobil, je strašný… dokážu pochopit ženskou, která si tam jde potvrdit nevěru (i když i to mi přijde prostě přes čáru), ale tohle fakt ne
Kolikrát jsem měla v ruce partnerům mobil, prohlížela si fotky, psala za něj někomu esemesku, ale nikdy mě nenapadlo si to tam prohlížet ![]()
@WERISKA Už mu to říkala dvakrát, jak jsem pochopil. Kdyby ji měl opravdu rád, tak to spolu projdou a nechá si tam jenom schválené kontakty
![]()
@willandraify píše:
Zakladatelko, ty si ten vztah normalne sama sabotujes..
Asi tak ![]()
@radkka píše:
Holka, tak už jen proto, že by po mě hysterický partner chtěl smazat čísla bych to neudělala
Presne..:
Na truc proste.. ![]()
@willandraify píše:
Presne..:Na truc proste..
Ne na truc, z principu!
Do toho prostě nikomu nic není. Zrovna si ale říkám, že včera se mi ozvala moje dávná láska, se kterou jsem dlouho nemluvila, doufám, že to můj přítel nezjistí a nešlehne to s ním
A já ho utěšovala
Vidim to na rozchod… asi jdu smazat esemesky.
![]()