Přítel a jeho kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9757
10.6.14 13:36
@Anonymní píše:
Co to je za kravinu? Snad chlap který se bude snažit udělat všechno co mi na očích vidí, tak je pro mě to největší zlatíčko a chovala bych se k němu tak jak si zaslouží… ale chlap, který nikdy nic neposlechne, má furt svoji hlavu a bude si vše dělat podle sebe tak jak to chce on…takového bych si nevážila já..

nj :-) já myslím, že chlapi tady nejsou proto, aby ti dělali všechno, co ti vidí na očích :-) :-) člověk nemůže být tvůj majetek nebo věc… i chlap má svůj mozek, názor, vůli… a tady nejde o to, že by měl dotyčný furt svoji hlavu, akorát si nechce vymazat pár čísel, to je vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
10.6.14 13:37
@radkka píše:
Je rozdíl mezi tím snažit se udělat partnerce radost a tím nechat si od ní sr. át na hlavu… to vydrží jen ubožák a těch si opravdu nevážím. Chlap, který si nechá diktovat, jaká čísla v mobilu smí mít a jaká ne je chudák.

přesně… navíc dnes si bude muset vymazat čísla a zítra bůhvíco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.6.14 13:45
@Maria37 píše:
přesně… navíc dnes si bude muset vymazat čísla a zítra bůhvíco…

Zítra mu vymaže paměť, aby si náhodou nehonil nad vzpomínkama na nějakou z těch kočiček :cert: Pak bude řešit, proč má zavřené oči při sexu… na koho přitom jako myslí?!!!… atd. :mrgreen:
Já ale asi nejsem normální, dneska cestou na oběd jsem uviděla pěknou kočku v minisukni (fakt parádní postava :palec: ), přítel si jí asi nevšiml a já mu jí ještě ukázala, aby se pokochal :zed: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
10.6.14 13:56
@radkka píše:
Zítra mu vymaže paměť, aby si náhodou nehonil nad vzpomínkama na nějakou z těch kočiček :cert: Pak bude řešit, proč má zavřené oči při sexu… na koho přitom jako myslí?!!!… atd. :mrgreen:
Já ale asi nejsem normální, dneska cestou na oběd jsem uviděla pěknou kočku v minisukni (fakt parádní postava :palec: ), přítel si jí asi nevšiml a já mu jí ještě ukázala, aby se pokochal :zed: :zed: :mrgreen:
:lol:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.6.14 14:09
@Anonymní píše:
Co to je za kravinu? Snad chlap který se bude snažit udělat všechno co mi na očích vidí, tak je pro mě to největší zlatíčko a chovala bych se k němu tak jak si zaslouží… ale chlap, který nikdy nic neposlechne, má furt svoji hlavu a bude si vše dělat podle sebe tak jak to chce on…takového bych si nevážila já..

Přece je rozdíl být k někomu milý, prokazovat mu laskavosti, pomáhat mu, snažit se občas plnit jeho přání anebo ho poslechnout ve všem bez ohledu na vlastní hlavu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
10.6.14 14:16
@Nelisa píše:
Přece je rozdíl být k někomu milý, prokazovat mu laskavosti, pomáhat mu, snažit se občas plnit jeho přání anebo ho poslechnout ve všem bez ohledu na vlastní hlavu. :nevim:

Přesně!
Když se ti přestane líbit jeho účes nebo styl oblékání, taky to bude muset hned změnit, aby ti dokázal, jaký je milující partner?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 14:31
@Nelisa píše:
Přece je rozdíl být k někomu milý, prokazovat mu laskavosti, pomáhat mu, snažit se občas plnit jeho přání anebo ho poslechnout ve všem bez ohledu na vlastní hlavu. :nevim:

Ale já po něm nechci aby mě poslouchal ve všem, čekám od něj právě tu laskavost že si ty čísla vymaže když ví, že mi to vadí.. teda neví ale už jsem něco takového naznačovala.. Nic víc po něm nechci, prtože mě nic jiného ani neštve… u něj na zahradě bylo vyrité do kmnene jeho první písmeno + písmeno jeho první lásky.. jen jsem se zmínila že by bylo fajn kdyby tam bylo moje písmeno a ne její… Na druhý den vzal motorovku a její písmeno doslova vyřezal… takovou laskavot pro mě udělá a blbí čísla si nesmaže??

• Citovat
  • Upravit
417
10.6.14 14:33

Chudák chlap. máš štěstí, že jsi narazila na takového „vola“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
10.6.14 14:33
@Anonymní píše:
Ale já po něm nechci aby mě poslouchal ve všem, čekám od něj právě tu laskavost že si ty čísla vymaže když ví, že mi to vadí.. teda neví ale už jsem něco takového naznačovala.. Nic víc po něm nechci, prtože mě nic jiného ani neštve… u něj na zahradě bylo vyrité do kmnene jeho první písmeno + písmeno jeho první lásky.. jen jsem se zmínila že by bylo fajn kdyby tam bylo moje písmeno a ne její… Na druhý den vzal motorovku a její písmeno doslova vyřezal… takovou laskavot pro mě udělá a blbí čísla si nesmaže??

přepiš písmeno, vymaž si kontakty… podle mě jsi hustá stíhačka a tím, že po něm jinak nich nechceš nás jenom krmíš…

proč se na to s prominutím nevysereš? proč na tom tak fanaticky lpíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 14:37
@WTFF píše:
Chudák chlap. máš štěstí, že jsi narazila na takového „vola“

Není to vůl ale nejlepší přítel jakého jsem kdy měla.. a ne proto že je podpantoflák nebo že poslouchá každé mé slovo… to si myslíte jen vy…to mě fakt netrápí, jen já vím jaký máme vztah a přesvědčovat nikoho nehodlám… jen jsem chtěla poradit s problémem vidím že neumíte nic jiného než jen komandovat…

• Citovat
  • Upravit
417
10.6.14 14:38

vidím že neumíte nic jiného než jen komandovat… říká ta, co jí vadí písmena na kameni. vtipné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.6.14 14:41
@Anonymní píše:

Dyt říkám, že je to chudák :mrgreen: Někdo by po mě chtěl zničit vzpomínku na mojí jinou lásku a letěl by, že by nevěděl jak. Ubohost… Ale ono mu to dojde a někam tě nakope, jako ti předešlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
10.6.14 14:42
@Anonymní píše:

Hele kolikrat se jeste bude resit, ze chlapum je potreba veci rict naprimo a ne naznacovat??? Uz jsem to zde psala, pokud pres to v tvoji hlave nejede vlak, tak mu zkratka vysvetli proc ti to vadi a uvidis, zda se podle toho zaridi ci ne..Ale jak jsem psala jiz drive, spis je jen LINY neco mazat..
Ale jako jinak, ty budes asi tezkej kalibr, jestlize ti vadi nejaky pismeno ve strome.. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Takze kdyz si pritel tenkrat koupil zavesy s byvalkou, mam mu je strhat?? Jo a taky u nej doma ma krabici a v ni fotky jeste ze skoly a destvi..Ma tam par fotek s holkama, mam je snad spalit? 8o
Ty nepotrebujes, aby pro tebe delal jen nejake laskavosti, ty potrebujes, aby vymazal cely svuj predchozi zivot a mel oci cele jen pro tebe.. :zed:
Rada na zaver: Najdi si panice. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
@Anonymní píše:
Ahoj holky, můj přítel byl vždycky takový společenský typ když neměl vztah, hodně si psával na facebooku, měl vždycky víc kamarádek než kamarádů.. ale od tý doby co je se mnou, tak je fakt jen se mnou.. a teď k mému „problému“
můžete mi prosím poradit, proč mě žere přítelův telefonní seznam??:D má tam asi 400 čísel, většinou na holky a napsaný všechny typem Anička, Kristýnka, Sandruška, Mišička… jsou to čísla na holky když bydlel ještě v rodném městě, teď tam už skoro 3 roky nebydlí a krom mě, jeho rodičům a do práce nikomu dalšímu nevolá ani nepíše.. Už jsem se ho asi 2× ptala, proč si tam neudělá pořádek že tam má zbytečně hodně čísel, které už nikdy nepoužije a stejně si pořádek neudělal.. Já vím, že je to hloupost, ale nevím proč ale nějak mě to žere :( Já mám v seznamu svou rodinu, pár čísel do práce a tím to končí… Všechny čísla, které nepoužívám pár let vždycky mažu a tím si dělám pořádky… Asi blbej dotaz, ale vadilo by Vám to taky?? a pokud ne, zkuste mi objasnit proč mě to vadí… Jsme spolu 2 roky a přes rok spolu bydlíme, k žádný nevěře nikdy nedošlo, klape nám to suprově, ale nevím proč mě to tak děsí :( možná to mám zakódované s tím co bylo předemnou nebo já nevím…

Já teda ani nevím, co za čísla má můj chlap v mobilu, takže mě by to bylo jedno. A proč tě to děsí? Nejsi třeba žárlivější typ? Asi jo, když znáš jeho telefonní seznam, že?

• Citovat
  • Upravit
9757
@Anonymní píše:
Není to vůl ale nejlepší přítel jakého jsem kdy měla.. a ne proto že je podpantoflák nebo že poslouchá každé mé slovo… to si myslíte jen vy…to mě fakt netrápí, jen já vím jaký máme vztah a přesvědčovat nikoho nehodlám… jen jsem chtěla poradit s problémem vidím že neumíte nic jiného než jen komandovat…

to říká ta pravá :-) sama vidíš, jak je to nepříjemný a děláš to svému příteli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria