Přítel a jeho kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
IvetJas
10.6.14 15:08
@Honza 12 píše:
Bez urážky.. Tento model nerozumím mu.. Nehodnotím a neurážím.. Ale taky mě zajímá jak se to technicky provede.. Všem kamoškám zavolám, že už nejsou kamarádky? A ty mu řekneš já taky svím nejlepším kamarádům dám vědět že už nejsou kamarádi??

Já taky ne, proto mě zajímá, jak se na tom domluvili. Jestli jí chlap řekl, že už chce žít jen s ní a ona si to vydedukovala takto nebo já nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30147
10.6.14 15:09
@Maria37 píše:
přesně… jakože zavolám kamarádovi, se kterým se stýkám od 8 let a řeknu mu, hele já se ti teď pár let neozvu, protože mám konečně kluka? :-) :-)

No právě… O tolik kamarádek bych přišel… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.6.14 15:09
@WERISKA píše:
Vyhovuje nám to oboum..
Vztah založený bez kamarádek a kamarádu-to určitě navrhla ty, vid? :lol:
Otravuje s miminem, tak tedy, to jsi nám to nandala. :mrgreen: :mrgreen:

Nééé, to jistě navrhnul on 8) :mrgreen: By mě zajímalo, co dělá, když třeba nějakou ze svých kamarádek potká, to jí jako ignoruje a nepozdraví? :think: Doufám, že nikdo z mých kamarádů si nenajde takovou semetriku, nerada bych přišla o naše společná kafíčka, vínečka a vykecávání se na facebooku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
10.6.14 15:10
@Anonymní píše:
Jistě že můžu, ale já nechci a to je rozdíl… my totiž na čisté kamarádství mezi mužem a ženou nevěříme ani jeden a podle toho si taky žijeme… to je taky nějakej problém?

Ty nechceš. A co chce on? Taky nechce nebo jsi ho přemluvila, ať nechce? To je totiž dost rozdíl a druhá varianta se ti stoprocentně vymstí.

• Citovat
  • Upravit
9757
10.6.14 15:10
@Anonymní píše:
Protože co bude se mnou tak ty čísla určitě potřebovat nebude… máme vztah založený on bez kamarádek a já bez kamarádů a vyhovuje nám to tak oboum. tak se zas můžete navážet jak jsme nenormální nebo mě urážejte že je to určitě moje práce a on chudáček se se mnou neumí rozejít… jo a to už začíná otravovat s miminem kdyby to někoho zajímalo, takže tak neschopná asi nebudu, kdo by si se mnou kazil život… jednou má člověk nějakej problém který se většině nelíbí a problém v tom nevidí a je hned za nejhoršího co může být…

asi by se podivil, že o něm říkáš „otravuje s miminem“ a není třeba to, že si nechce vymazat ty kontakty signál, že on ty kamarádky na rozdíl od tebe vlastně nezavrhuje, na tvoji hru „vztah bez kamarádů“ přistoupil, protože chce mít klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 15:11
@Maria37 píše:
přesně… jakože zavolám kamarádovi, se kterým se stýkám od 8 let a řeknu mu, hele já se ti teď pár let neozvu, protože mám konečně kluka? :-) :-)

Ne.. ani jeden z nás neměl kamarády se kterýma se stýkal, protože oba máme jinde rodné město a co pracujem nebyl čas tvořit nové známosti… kamarádky měl akorád na fb ale co jsme si ho oba zrušili tak si nepíšem s nikým… ani s kamarádama a já ani s kamarádkama.. vím že to taky není upůne nejlepší, ale zatím to vyhovuje, dýcháme jen pro sebe…

• Citovat
  • Upravit
9757
10.6.14 15:12
@WERISKA píše:
Vyhovuje nám to oboum..
Vztah založený bez kamarádek a kamarádu-to určitě navrhla ty, vid? :lol:
Otravuje s miminem, tak tedy, to jsi nám to nandala. :mrgreen: :mrgreen:
:lol:
@IvetJas píše:
Jo ták, tak si uvař kafíčko a čti :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Maria37 píše:
asi by se podivil, že o něm říkáš „otravuje s miminem“ a není třeba to, že si nechce vymazat ty kontakty signál, že on ty kamarádky na rozdíl od tebe vlastně nezavrhuje, na tvoji hru „vztah bez kamarádů“ přistoupil, protože chce mít klid

:pankac: :pankac: Lépe bych to neřekla. Nebo jak píše, že s ní ta čísla potřebovat nebude… už možná kluk začíná vidět to štastně období „PO NÍ“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
@willandraify píše:
To ze nemate ani jeden kamarady bych neresila..Jestli jste asocialni, tak budiz, kazdy jsme nejakej..Nekdo spolecensky a kamaradsky, nekdo ne..Ovsem pokud jste si je tedy vzajemne nezakazali? To by byla jina a v tom pripade bych si uz zacinala myslet, ze misto mozku mate oba piliny, bez urazky.. :roll:
Pokud se ti jedna o tu RADU…Tak jak se ti jiz snazi rict @Honza 12, je potreba rict PRESNE, co ti vadi a hlavne PROC ti to vadi..
Ale jako do budoucna ti chci jen rict, ze bys mela zamakat na tom sebevedomi a uvedomit si, ze kazdy z nas zije nejake vztahove etapy, ktere pro nej neco znamenaji a clovek si z nich chce zachovat vzpominky..Prece nemuzes byt tak zla, abys nekoho nutila mazat sve vzpominky no ne??? :think:
To, ze ty vsechno spalis po rozchode je tvoje vec, nemuzes to same chtit po vsech..NEJSME VSICHNI STEJNI..

Milá zakladatelko.. Ti jsi mu řekl proč má tolik zbytečnejch čísel v telefonu.. To neznamená!!! Že to to vadí!!! A taky on nemůže vědět proč!!! A když dloubl motorovkou do živýho stromu, kvůli pro mě nepochopitelnému přání.. Tak když mu dáš jasnou informaci, co a proč ti vadí.. Tak to jistě rád udělá.. Neboj.. Samotnýho ho to nenapadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
10.6.14 15:13
@Anonymní píše:
Ne.. ani jeden z nás neměl kamarády se kterýma se stýkal, protože oba máme jinde rodné město a co pracujem nebyl čas tvořit nové známosti… kamarádky měl akorád na fb ale co jsme si ho oba zrušili tak si nepíšem s nikým… ani s kamarádama a já ani s kamarádkama.. vím že to taky není upůne nejlepší, ale zatím to vyhovuje, dýcháme jen pro sebe…

jen tak mimochodem já si nedokážu představit, že bych se vídala jen s přítelem a rodinou… ráda si zajdu za kamrády a pokecám o jiných věci než o rodině a tak nebo kde jsme spolu byli…ráda zavzpomínám s kamarády na staré dobré časy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
10.6.14 15:13

@radkka :D
Já si myslím, že zakladatelka je nemocná. :nevim: A hodně moc by potřebovala terapii.
Já si vůbec nedokážu představit, kdyby si během sexu uvědomila, že ten její líbal někdy jinou. 8o Že se mu to líbilo, že měl sex s jinou a těšil se na ni. :nevim: Co by dělala 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
10.6.14 15:14
@Anonymní píše:
Ne.. ani jeden z nás neměl kamarády se kterýma se stýkal, protože oba máme jinde rodné město a co pracujem nebyl čas tvořit nové známosti… kamarádky měl akorád na fb ale co jsme si ho oba zrušili tak si nepíšem s nikým… ani s kamarádama a já ani s kamarádkama.. vím že to taky není upůne nejlepší, ale zatím to vyhovuje, dýcháme jen pro sebe…

aha takže během vztahu s tebou si zrušil FB, ukončil všechny kamarádské vztahy, ořezal strom, ale ne a ne si vymazat ty čísla, asi tuší, že se budou hodit, až ho to ve „vězení“ přestane bavit… být tebou, tak hodím zpátečku, s takovou o něho brzo přijdeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
10.6.14 15:15

@WERISKA neměla jsi to ziňovat teď ho bude kontrolovat i při sexu na koho myslí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
10.6.14 15:16
@radkka píše: :pankac: :pankac: Lépe bych to neřekla. Nebo jak píše, že s ní ta čísla potřebovat nebude… už možná kluk začíná vidět to štastně období „PO NÍ“ :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
10.6.14 15:17
@Anonymní píše:

Ok zatim vam to tak vyhovuje…Ale takhle to nebude vecne…Ty si mozna umis predstavit cely zivot se bavit jen se svym pritelem..Ale myslim, ze tomu chlapovi to stejne jednou zacne chybet…Zajit si na to pivko s kamosem a pokecat a „chlapskych zalezitostech“ :mrgreen: Stejne tak jako me by chybelo chodit s holkama na vina..Precti si diskuzi https://www.emimino.cz/…pise-192495/ Tam taky chlap nemel kamarady a po 6ti letech (partnerka v 6.mesici) si nasel „kamosku“ na netu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí