Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka přesně tak a buď odejde, nebo začne zahýbat čeho anonym brzo docílí…
Já doufám, že tuhle diskuzi nikdo nesmaže, protože jí dám přečíst příteli, až si bude myslet, že prudim ![]()
@Anonymní píše:
Prosímtě a můžeš mi říct, co je strašný? že máme jinačí životní styl než ty, neznamená že je se mnou z donucení… kdyby se mnou nechtěl být nebo mu něco nevyhovovalo, určitě by se mnou nebyl, když má tooooolik kamarádek… se mnou by čas vážně neztrácel
tak on přece nemá žádnou kamarádku, jen souseda za plotem
![]()
@Anonymní píše:
Prosímtě a můžeš mi říct, co je strašný? že máme jinačí životní styl než ty, neznamená že je se mnou z donucení… kdyby se mnou nechtěl být nebo mu něco nevyhovovalo, určitě by se mnou nebyl, když má tooooolik kamarádek… se mnou by čas vážně neztrácel
Strašné je to, že si šmírování v mobilu, totální likvidaci minulosti obhajuješ velkou láskou a to se ti vymstí, možná ne teď, ale jednou si na to vzpomeneš. A to, že je s tebou teď, ještě nic neznamená, jste spolu dva roky, to je poměrně krátká doba.
@Leniiik185 píše:
@radkka![]()
a toho Ty chceš docílit, aby ten Váš vztah šel tak rychle do kopru? jen proto, že nemáte žádné přátelé? takhle půjde ten vztah brzy do háje a né jen tenhle, ale i další
Jen proto že nemáme přátele půjde náš vztah do kopru??
@radkka píše:
Já doufám, že tuhle diskuzi nikdo nesmaže, protože jí dám přečíst příteli, až si bude myslet, že prudim
@Anonymní píše:
Jednoduchý, přestane to někomu z nás vyhovota tak půjdem od sebe protože by jsme se jen hádali a nemělo by to cenu… život de dál… na pivo chodíme spolu a kecáme uplně o všem.. o chlapských záležitostech kecá se sousedem…
No dobre, ale clovek chce slyset treba i jine nazory..Vsak se hodne rychle omrzite s timto pristupem a pujdete kazdy svou cestou..Ja jen nechapu, ze ten chlap tohle vsechno dela..Ty asi budes ten dominantni typ a typek takovej ten hodnej noumik, co snese zene modre ze nebe..tak GL no.. ![]()
@Anonymní píše:
protože s ním manipuluješ, vymíváš mu mozek a citově ho vydíráš… jednoho dne se objeví holka, co je v pohodě a ptáček vyletí z klece…
@Anonymní píše:
brzy si začnete lézt na nervy a přestane Vás to bavit…a bavit se o mužských záležitostech jen s jedním člověkem?
podle mě si na sebe pleteš pěknej bič
@IvetJas píše:
Strašné je to, že si šmírování v mobilu, totální likvidaci minulosti obhajuješ velkou láskou a to se ti vymstí, možná ne teď, ale jednou si na to vzpomeneš. A to, že je s tebou teď, ještě nic neznamená, jste spolu dva roky, to je poměrně krátká doba.
Ona je ale takový fanatik, že jí asi ani nedojde, že dojela právě na to a pojede si ve svém dál. Mně to přijde smutný, ale nic s tím nenaděláme, každý svého štěstí strůjce.
@Maria37 píše:
tak on přece nemá žádnou kamarádku, jen souseda za plotem![]()
Když chodíme ven, zdravíme sousedy přes plot. Tak to už pak asi chlap nemusí večer na pivo, když je potkáme že? ![]()
@Maria37 píše:
protože s ním manipuluješ, vymíváš mu mozek a citově ho vydíráš… jednoho dne se objeví holka, co je v pohodě a ptáček vyletí z klece…
Presne, zatim zakladatelko dycha jen pro tebe..Ale to hlavne proto, ze je zaslepenej..Ono az to z nej opadne, tak se probere a dojde mu, ze uz dychat nemuze a dusi se..
@radkka píše:
Já doufám, že tuhle diskuzi nikdo nesmaže, protože jí dám přečíst příteli, až si bude myslet, že prudim
Jo, to bude koukat.Taky mu to dám přečíst. Bude si mně cenit ještě víc
![]()