Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maria37 píše:
protože s ním manipuluješ, vymíváš mu mozek a citově ho vydíráš… jednoho dne se objeví holka, co je v pohodě a ptáček vyletí z klece…
Presne, zatim zakladatelko dycha jen pro tebe..Ale to hlavne proto, ze je zaslepenej..Ono az to z nej opadne, tak se probere a dojde mu, ze uz dychat nemuze a dusi se..
@radkka píše:
Já doufám, že tuhle diskuzi nikdo nesmaže, protože jí dám přečíst příteli, až si bude myslet, že prudim
Jo, to bude koukat.Taky mu to dám přečíst. Bude si mně cenit ještě víc
![]()
@radkka píše:
Ona je ale takový fanatik, že jí asi ani nedojde, že dojela právě na to a pojede si ve svém dál. Mně to přijde smutný, ale nic s tím nenaděláme, každý svého štěstí strůjce.
Nj, doufám jen, že si nepořídí děti, to jsou pak takové ty pi..nky typu, tatínek jde ven, protože nás nemá rád. Jak jsou v tom děti, vidím rudě, dospělí, ať si dělají, co chtějí, když jim není snaha okolí dost dobrá ![]()
@Leniiik185 píše:
brzy si začnete lézt na nervy a přestane Vás to bavit…a bavit se o mužských záležitostech jen s jedním člověkem?![]()
podle mě si na sebe pleteš pěknej bič
A proč jááá??? on sám nemá žádné kamarády s kterými by někam chodil má jen souseda!! je to snad moje vina??? Jistě za všechno můžu já…
@IvetJas píše:
Když chodíme ven, zdravíme sousedy přes plot. Tak to už pak asi chlap nemusí večer na pivo, když je potkáme že?
jasná věc… ![]()
@WERISKA píše:
Jo, to bude koukat.Taky mu to dám přečíst. Bude si mně cenit ještě víc![]()
z téhle diskuse bude ještě bestseller ![]()
@IvetJas píše:
Nj, doufám jen, že si nepořídí děti, to jsou pak takové ty pi..nky typu, tatínek jde ven, protože nás nemá rád. Jak jsou v tom děti, vidím rudě, dospělí, ať si dělají, co chtějí, když jim není snaha okolí dost dobrá
V tomhle případě „tatínek jde k plotu, protože nás nemá rád“…
@Maria37 píše:
protože s ním manipuluješ, vymíváš mu mozek a citově ho vydíráš… jednoho dne se objeví holka, co je v pohodě a ptáček vyletí z klece…
Co prosím? Jak to ty můžeš vědět..
@Anonymní píše:
A proč jááá??? on sám nemá žádné kamarády s kterými by někam chodil má jen souseda!! je to snad moje vina??? Jistě za všechno můžu já…
a koho je to vina? komu to vadí i písmeno ve stromu??? můj přítel má dodnes polštářek od své velké lásky, vlastně nemá spím na něm já ![]()
@Anonymní píše:
on si je nemůže dovolit, protože to bys nikdy nerozdýchala…
@Anonymní píše:
Tak kdyz cteme, jaka jses zarlivka, tak nam z toho vyplyne, ze s temito pozadavky jsi prisla ty a pritel na to pristoupil, protoze te prozatim bezmezne miluje.. ![]()
@WERISKA píše:
Jo, to bude koukat.Taky mu to dám přečíst. Bude si mně cenit ještě víc![]()
Právě
Možná ale nebude věřit, že je tohle pravda ![]()
@Leniiik185 píše:
a koho je to vina? komu to vadí i písmeno ve stromu??? můj přítel má dodnes polštářek od své velké lásky, vlastně nemá spím na něm já
a přidej ještě kamarádky, FB a kontaky v telefonu…