Přítel a jeho kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
985
10.6.14 15:32
@Maria37 píše:
protože s ním manipuluješ, vymíváš mu mozek a citově ho vydíráš… jednoho dne se objeví holka, co je v pohodě a ptáček vyletí z klece…

Presne, zatim zakladatelko dycha jen pro tebe..Ale to hlavne proto, ze je zaslepenej..Ono az to z nej opadne, tak se probere a dojde mu, ze uz dychat nemuze a dusi se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Leniiik185 píše:
@radkka dobrej nápad :palec:

Já vim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
@radkka píše:
Já doufám, že tuhle diskuzi nikdo nesmaže, protože jí dám přečíst příteli, až si bude myslet, že prudim :palec:

Jo, to bude koukat.Taky mu to dám přečíst. Bude si mně cenit ještě víc :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
10.6.14 15:33
@radkka píše:
Ona je ale takový fanatik, že jí asi ani nedojde, že dojela právě na to a pojede si ve svém dál. Mně to přijde smutný, ale nic s tím nenaděláme, každý svého štěstí strůjce.

Nj, doufám jen, že si nepořídí děti, to jsou pak takové ty pi..nky typu, tatínek jde ven, protože nás nemá rád. Jak jsou v tom děti, vidím rudě, dospělí, ať si dělají, co chtějí, když jim není snaha okolí dost dobrá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Leniiik185 píše:
brzy si začnete lézt na nervy a přestane Vás to bavit…a bavit se o mužských záležitostech jen s jedním člověkem? :nevim: :nevim: podle mě si na sebe pleteš pěknej bič

A proč jááá??? on sám nemá žádné kamarády s kterými by někam chodil má jen souseda!! je to snad moje vina??? Jistě za všechno můžu já…

• Citovat
  • Upravit
9757
@IvetJas píše:
Když chodíme ven, zdravíme sousedy přes plot. Tak to už pak asi chlap nemusí večer na pivo, když je potkáme že? :think:

jasná věc… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
10.6.14 15:35
@WERISKA píše:
Jo, to bude koukat.Taky mu to dám přečíst. Bude si mně cenit ještě víc :srdce: :*

z téhle diskuse bude ještě bestseller :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@IvetJas píše:
Nj, doufám jen, že si nepořídí děti, to jsou pak takové ty pi..nky typu, tatínek jde ven, protože nás nemá rád. Jak jsou v tom děti, vidím rudě, dospělí, ať si dělají, co chtějí, když jim není snaha okolí dost dobrá :nevim:

V tomhle případě „tatínek jde k plotu, protože nás nemá rád“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Maria37 píše:
protože s ním manipuluješ, vymíváš mu mozek a citově ho vydíráš… jednoho dne se objeví holka, co je v pohodě a ptáček vyletí z klece…

Co prosím? Jak to ty můžeš vědět..

• Citovat
  • Upravit
1566
@Anonymní píše:
A proč jááá??? on sám nemá žádné kamarády s kterými by někam chodil má jen souseda!! je to snad moje vina??? Jistě za všechno můžu já…

a koho je to vina? komu to vadí i písmeno ve stromu??? můj přítel má dodnes polštářek od své velké lásky, vlastně nemá spím na něm já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
@Anonymní píše:
A proč jááá??? on sám nemá žádné kamarády s kterými by někam chodil má jen souseda!! je to snad moje vina??? Jistě za všechno můžu já…

on si je nemůže dovolit, protože to bys nikdy nerozdýchala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
@Anonymní píše:

Tak kdyz cteme, jaka jses zarlivka, tak nam z toho vyplyne, ze s temito pozadavky jsi prisla ty a pritel na to pristoupil, protoze te prozatim bezmezne miluje.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@WERISKA píše:
Jo, to bude koukat.Taky mu to dám přečíst. Bude si mně cenit ještě víc :srdce: :*

Právě :dance: Možná ale nebude věřit, že je tohle pravda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
10.6.14 15:36
@Leniiik185 píše:
a koho je to vina? komu to vadí i písmeno ve stromu??? můj přítel má dodnes polštářek od své velké lásky, vlastně nemá spím na něm já :mrgreen:

a přidej ještě kamarádky, FB a kontaky v telefonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
10.6.14 15:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat