Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já ho k ničemu nenutím! jen jsem chtěla poradit proč mi to vadí a proč ho nenapadlo si to promazat, když jsem se mu o tom zmínla.. vy ste z toho hend udělali že já mu všechno zakazuji nařizuju, kontroluju, stíhám..
A vzpomínky mu fakt nemažu.. že jsem mu řekla svou prosbu, že by bylo hezký kdyby místo toho P bylo S a nemůžu za to že to na druhý den vyřezal abych se na to nemusela koukat…
Nikdo z tebe nic nedělá, vše jsi tady napsala sama.
Jako a dost!!! chápete, že né zakldatelka, ale my děláme všechno špatně?
protože naši chlapi mají kamarádky? ![]()
@Leniiik185 píše:
Jako a dost!!! chápete, že né zakldatelka, ale my děláme všechno špatně?protože naši chlapi mají kamarádky?
@Anonymní píše:
Já ho k ničemu nenutím! jen jsem chtěla poradit proč mi to vadí a proč ho nenapadlo si to promazat, když jsem se mu o tom zmínla.. vy ste z toho hend udělali že já mu všechno zakazuji nařizuju, kontroluju, stíhám..
A vzpomínky mu fakt nemažu.. že jsem mu řekla svou prosbu, že by bylo hezký kdyby místo toho P bylo S a nemůžu za to že to na druhý den vyřezal abych se na to nemusela koukat…
přesně manipulace… ty po něm chceš, aby ořezal strom a potom napíšeš, že ty za to nemůžeš, samozřejmě, že můžeš sám od sebe by to neudělal…
@Anonymní píše:
Já ti napsala už x stránek zpět, že je to tvoje žárlivost. Promazávání mobilu je tak otravná a zbytečná činnost. Dělala jsem to několikrát, protože ho používám i k práci a je to na palici, radši to tam už nechávám, kapacitu na to má ne? Druhá věc je to, že do toho mobilu vůbec lezeš. A ta prosba, jít toto udělat můj chlap, tak ho sama upřímně zarazím ať to nedělá, že je to škoda, ale on by takovou pytlovinu nedělal, máme své nové rituály a památky, nepotřebujeme ničit ty staré.
@WERISKA @willandraify Jsem ráda, že vás bavím
Mně ta diskuze taky zpříjemnila den ![]()
Mám nápad- ![]()
Dej svému příteli přečíst tuto diskusi. On pochopí, jak ho miluješ. Jak se trápíš. A pozná tě tak nějak celkově.
A třeba si vymaže ty čísla.
Nebo tvoje, ale to by záleželo na něm.
@WERISKA myslím, že mu stačí 3 stránky a bude mít tak rychle zbaleno:D a ještě se mu k tomu budou hodit Ty čísla ![]()
@WERISKA píše:
Mám nápad-
Dej svému příteli přečíst tuto diskusi. On pochopí, jak ho miluješ. Jak se trápíš. A pozná tě tak nějak celkově.
Hmm, a to je nápad. To se mi líbí ![]()
@WERISKA píše:
Mám nápad-
dobrej nápad!!!
@Leniiik185 píše:
Jako a dost!!! chápete, že né zakldatelka, ale my děláme všechno špatně?protože naši chlapi mají kamarádky?
No jo vlastně
Začínám být při pohledu na přítele nervozní, drží v ruce mobil, něco datluje a usmívá se
Moment děvčata, jdu ho zmidlit, takhle se ke mě chovat nebude, přece miluje MĚ! ![]()
@radkka píše:
No jo vlastněZačínám být při pohledu na přítele nervozní, drží v ruce mobil, něco datluje a usmívá se
![]()
![]()
![]()
![]()
Moment děvčata, jdu ho zmidlit, takhle se ke mě chovat nebude, přece miluje MĚ!
No podle me to zakladatelce nevysvetlime…Vetsina zde pise porad dokola to same, jen jinymi slovy a zakladatelka to stejne porad nechape a nase rady bere jako urazky a shazovani..To se potom tezko radi no.. ![]()
Anonymni a tobe nechybi kamaradky? Treba z toho rodneho mesta? Proste jen tak si pokecat…Jako jeste nejak dokazu pochopit, ze nemas kamarady, jestlize pratelstvi mezi dvema pohlavimi neuznavas, ale nechapu, ze nemas ani ty kamaradky..Proste mit takovou tu vrbu, co se ji muzes se vsim sverit..
Ja se taky dokazu s pritelem bavit o vsem, ale rada se obcas sverim a vyslechnu si nazory a rady kamaradek..
Příspěvek upraven 10.06.14 v 15:56
Mě teď napadlo. Já když jdu na WC, tak strašně ráda pařím solitaire. No jak já musím před tím mým chlapem vypadat, když si pokaždé beru na záchod mobil ![]()