Přítel a jeho kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
10.6.14 18:04

Zakladatelko a nemyslíš, že by ti právě pomohlo najít si kamarádky a nežít jen tím vztahem? Věř mi, že tohle není dobře, musíš mít i jiný smysl života než jeho, nemusí tu být věčně, může se mu něco stát, může odejít a co potom? Bude to pro tebe mnohem těžší, protože mimo něj nemáš nic. Já to nemyslím zle, zkus se nad tím zamyslet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 18:06
@radkka píše:
Zakladatelko a nemyslíš, že by ti právě pomohlo najít si kamarádky a nežít jen tím vztahem? Věř mi, že tohle není dobře, musíš mít i jiný smysl života než jeho, nemusí tu být věčně, může se mu něco stát, může odejít a co potom? Bude to pro tebe mnohem těžší, protože mimo něj nemáš nic. Já to nemyslím zle, zkus se nad tím zamyslet :kytka:

Ja bych rada, ale uz sem tak dlouho nemela normalni kamaradku ze ani nevim jaky to je a jak se chovat. Navic mam problem se seznamovanim, jsem spis stydlin a sama nevymyslim nejake tema.. proste jsem vysla ze cviku… :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.14 18:09

Uz 4 roky se takhle stranim..

• Citovat
  • Upravit
20767
10.6.14 18:14
@Anonymní píše:
Ja bych rada, ale uz sem tak dlouho nemela normalni kamaradku ze ani nevim jaky to je a jak se chovat. Navic mam problem se seznamovanim, jsem spis stydlin a sama nevymyslim nejake tema.. proste jsem vysla ze cviku… :,(

Také jsem taková byla, ale čím víc jsem chodila ven, tím to bylo lepší, až jsem si našla spousty přátel (asi až moc). Já nechci, aby ses zase urazila, ale třeba by ti pomohl psycholog, poradil by ti, co dělat, aby sis zvedla sebevědomí, jak na sobě pracovat, kdyby ses tam zkusila objednat, budeš koukat, kolik lidí tam chodí, není se za co stydět. Takhle to ale nejde, trápíš se ty a ničíš tak hezký vztah. Lidé potřebují volnost, nemůžeš se na někoho upnout a žít jen a jen pro něj. Zkoušej to po malých krůčkách, časem uvidíš, že se vám lépe dýchá, když máte trochu volnosti. Věř mi, že partner tě bude milovat víc, když bude vědět, že mu věříš, než když bude mít pocit, že o něm pořád pochybuješ a nejradši by sis ho zamkla doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
10.6.14 18:16
@Anonymní píše:
Uz 4 roky se takhle stranim..

to je ale špatně, víš co, já jsem také stydlín, ale jednoho dnes jsem našla tu odvahu a díky té odvaze mám teď svojí lásku. :hug:

• Citovat
  • Upravit
20767
10.6.14 18:22

Fakt se neboj nechat si od někoho pomoct, dyt se musíš strašně trápit. Ted si představ, že by tvůj přítel musel odjet třeba za rodinou daleko od tebe a ty bys neměla přehled s kým se baví apod. zbytečné trápení. Musíš mu věřit a on ti jistě také pomůže na tom zapracovat. Musíš mít jiné zájmy než jen jeho, pak se možná i přistihneš, že na něj zapomeneš 8) :D Upřímně, asi by ti přítel na dotaz s kým si píše zalhal, kdyby to byla nějaká z těch holek… mně řekne ten můj pravdu a toho si právě cením, to mi přijde jako to hezké, že k sobě máme důvěru, že mě neužírá, že si psal s nějakou holkou. Neber to prosim tě zle, fakt se nad tím zkus zamyslet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
10.6.14 18:22

A co to zkusit i s tím FB? Najít lidi v okolí, pokecat a pak se můžeš s nějakou sejít, dát kafčo a hlavně vyvětrat hlavu a přijít na jiné myšlenky. :nevim:

Já sama jsem hrozná, když bych měla jít někam sama. Mě v tomhle dost pomohl pes.
To se člověk seznámí dost rychle. Zjistit, kam chodí lidí z okolí venčit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.6.14 18:27

Jo a nechci teda píchat do vosího hnízda, ale možná by ti také pomohlo přestat od sebe separovat kamarády - kluky, kolikrát to jsou mnohem lepší přátelé než holky, nejsou zákeřní a závistiví, popovídá si s nimi člověk o všem, zjistí mužský pohled na věc. Možná i právě to, že mám většinu kamarádů kluků mě naučilo s nimi jednat a porozumět jim. Prostě bych to nedělila, s kým se seznámím, s tím se seznámím a neřeší, jestli je to kluk nebo holka. Rozumíme si a to stačí, když nebudeš vysílat žádné signály a zmíníš se o příteli, bude to v cajku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
10.6.14 18:28
@Anonymní píše:
Ja bych rada, ale uz sem tak dlouho nemela normalni kamaradku ze ani nevim jaky to je a jak se chovat. Navic mam problem se seznamovanim, jsem spis stydlin a sama nevymyslim nejake tema.. proste jsem vysla ze cviku… :,(

Ja byla drive tezce asocialni..Neustale hlava sklopena, mela jsem dohromady 2 kamosky a tim to haslo..Kdykoliv me jedna nebo druha vzaly do spolecnosti, byla jsem zticha, s nikym se nebavila, stydela se.. :oops:
Kdyz jsem se prestehovala na kolej, rozhodla jsem se to zmenit a seznamit se s celou koleji.. :mrgreen: :lol: Prekonala jsem se a pomalu budovala jak sve sebevedomi tak i zaroven kamaradske vztahy..Musis ty sama chtit a ono se to casem podda.. :)
Ale ver, ze ti kamaradi v zivote maji mit misto.. :kytka:
Co treba v praci? Nebo ve skole? Nevim presne, jestli studujes ci pracujes..Ale v tehle sferach se prece s nekym seznamit muzes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
10.6.14 19:55
@radkka píše:
Ale vždyt na emiminu nevidíš pomalu nic jiného než to, že si ženské partnera pletou s dítětem. Zakazují, nařizují, dovolují… :zed: :zed: pak se diví, když uteče… „dyt jsem byla dokonalá partnerka“ :,( :,( :mrgreen:

Já ti budu oponovat, na emimi je spousta ženských, kteří jsou tolerantní až na půdu a přesto je partner opustil. V tom to určitě není. Ale to, co vadí zakladatelce je už moc uznávám. :)

• Citovat
  • Upravit
20767
10.6.14 19:58
@smoulinka71 píše:
Já ti budu oponovat, na emimi je spousta ženských, kteří jsou tolerantní až na půdu a přesto je partner opustil. V tom to určitě není. Ale to, co vadí zakladatelce je už moc uznávám. :)

Ale dyt já neříkám, že pokud jsou lidé tolerantní, tak ve vztahu nemůže být problém. Aspon, že jsme se shodly, že tohle je moc. Ale všechno jde řešit, jen se musí chtít. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
10.6.14 21:00
@Anonymní píše:
Jen proto že nemáme přátele půjde náš vztah do kopru??

Doufám, že né.. Ale dost častoto tak je.. Bohužel.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
10.6.14 21:09
@willandraify píše:
Tak kdyz cteme, jaka jses zarlivka, tak nam z toho vyplyne, ze s temito pozadavky jsi prisla ty a pritel na to pristoupil, protoze te prozatim bezmezne miluje.. :nevim:

Ale to jsou jen spekulace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
10.6.14 21:17
@Anonymní píše:
Já ho k ničemu nenutím! jen jsem chtěla poradit proč mi to vadí a proč ho nenapadlo si to promazat, když jsem se mu o tom zmínla.. vy ste z toho hend udělali že já mu všechno zakazuji nařizuju, kontroluju, stíhám..
A vzpomínky mu fakt nemažu.. že jsem mu řekla svou prosbu, že by bylo hezký kdyby místo toho P bylo S a nemůžu za to že to na druhý den vyřezal abych se na to nemusela koukat…

To je jednoduchý.. To by nenapadlo nikoho běžnýho… Já nechápu.. Že by to mohlo jakékoliv partnerce vadit. A holt když už ti ti to pro mě z neznámého důvodu vadí.. Tak mu to musíš jasně a zřetelně říct.. Jak by ho to proboha mělo napadnout? Mě taky nikdy nenapadlo, si mazat stará čísla lásek kamarádů a kamarádek a lidí, na který mám číslo, ale už si dávno nepamatuju kdo to byl.. Natož to chtít po partnerce.. Doufám, že mě rozumíš.. ale koukám, že se holky tady do tebe fest pustili… To víš. Kdo takhle zvláštně a nepochopitelně vybočuje.. Bývá snadnej terč.. Ale většinou proto, né aby ho zdeptaly, ale aby otevřel oči a začal přemýšlet o sobě.. Protože.. Když není chyba u něj.. Že tam ty čísla má.. Tak se ti každej bude snažit vnutit.. To, že je blbost aby ti to vadilo.. Víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.6.14 21:18
@Honza 12 píše:
To je jednoduchý.. To by nenapadlo nikoho běžnýho… Já nechápu.. Že by to mohlo jakékoliv partnerce vadit. A holt když už ti ti to pro mě z neznámého důvodu vadí.. Tak mu to musíš jasně a zřetelně říct.. Jak by ho to proboha mělo napadnout? Mě taky nikdy nenapadlo, si mazat stará čísla lásek kamarádů a kamarádek a lidí, na který mám číslo, ale už si dávno nepamatuju kdo to byl.. Natož to chtít po partnerce.. Doufám, že mě rozumíš.. ale koukám, že se holky tady do tebe fest pustili… To víš. Kdo takhle zvláštně a nepochopitelně vybočuje.. Bývá snadnej terč.. Ale většinou proto, né aby ho zdeptaly, ale aby otevřel oči a začal přemýšlet o sobě.. Protože.. Když není chyba u něj.. Že tam ty čísla má.. Tak se ti každej bude snažit vnutit.. To, že je blbost aby ti to vadilo.. Víš?

Přesně tak… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria