Přítel a jeho kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9935
22.7.16 10:53

@Lily22 možná kolegyně má větší zájem než je přátelství, ale protože tvůj přítel má v hlavě jasno, že jenom kamarádi nevidí v tom nic špatného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
22.7.16 11:19
@Lily22 píše:
Ahoj holky. Taky mám takový podobný problém. Konkrétně se chci zeptat na Váš názor.Můj přítel má kamarádku, kolegyni z práce a já jsem zjistila, že si psali a ona ho v těch zprávách sváděla. Zprávy co psal on jsem neviděla. No když jsem mu na to přišla on mi tvrdil, že s ní nic nemá a že jí píše, že je zadaný. Tak jsem mu řekla ať si to s ní teda vyřeší. Prý se tak stalo a ona to pochopila a prý jsou tedy jen kamarádi. Jenže ona se na něj v práci neustále lepí, chodí spolu na obědy v práci a mě to vůbec není příjemné. On jí vykládá, že máme problémy ve vztahu a ona toho jen zneužívá. Když mu řeknu, že mi to vadí, tak se akorát naštve, že dělám hysterku a že jsou jen kamarádi, ale problém je, že já nevěřím té holce. Myslím si že čeká na příležitost až se rozejdeme. Neni mi to vůbec příjemné že se s ní dál stýká jako by se nic nestalo. Co si o tom myslíte? Děkuji za rady. :nevim:

Zdravý vztah je založený na vzájemné důvěře, úctě a respektu. Chlap, který by se okatě nechal balit každou nadrženou kolegyní, a měl hodně „kamarádek“, by
u mě neuspěl. Navíc chlap, který by s takovou nánou ještě rozebíral naše intimní a soukromé problémy, by u mě v tu ránu skončil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.16 11:34

Mám podobnou zkušenost a radím na rovinu říct, co mi vadí. Pak záleží na reakci partnera. Můj přítel zareagoval úplně jinak, než ten tvůj. Přestal se s „kamarádkou“ stýkat, protože mu nestála za to, aby si kvůli ní nechal narušovat náš vztah. :nevim: Tvůj přítel o tebe zjevně tolik nestojí, což ostatně dokládá i snaha tvé konkurentky…Ta očividně cítí zájem i ze strany tvého přítele. Co dělat? Pokud jsi hrdá a nezávislá, tak se na něj vykašli a najdi si jiného. Pokud s ním chceš za každou cenu být, tak zkus zabojovat a hrát tolerantní a doufat, že ho ta druhá omrzí.
Já bych ho poslala někam, nestál by mi za to.

• Citovat
  • Upravit
1912
22.7.16 12:10
@Lily22 píše:
@allluck Zajímavá rada…možná to zkusim. Takže už to s ním nemám více řešit a prosit ho ať s ní neřeší náš vztah?

jo, přesně bych mu to tak nějak řekla a že už to nebudu řešit a pak bych se ho čas od času nějak takhle na ní zeptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymin
8.8.19 14:58

Já se teda omlouvám, že to tu obnovuju, ale jsem u sedmnácté strany a to je mazec. :D Až mi někdy přítel zase řekne, že prudím nebo, že jsem moc, tak mu tohle dám přečíst. :D Sákra, ten by s ní byl rychle hotov. Ale víte, co by mě zajímalo? Jak to celé dopadlo a jestli jsou pořád spolu. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky