Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Vzdyt sem napsala ze to uz nebudu resit, to je zase spatne???
Nebudeš řešit tuhle jednu blbost, ale dál ho budeš držet na řetězu a namlouvat si, že ty mu vlastně nic nezakazuješ.
@Anonymní píše:
Ja ho ale nenutim, resim to s Vama tady a ne s nim… jsou to tak 3 mesice kdy jsem mu to naznacila a od ty doby to mam v hlave. Chtela jsem znat Vase nazory nez bych to zacla resit s nim coz ani nezacnu..
Ahoj holky. Taky mám takový podobný problém. Konkrétně se chci zeptat na Váš názor.
Můj přítel má kamarádku, kolegyni z práce a já jsem zjistila, že si psali a ona ho v těch zprávách sváděla. Zprávy co psal on jsem neviděla. No když jsem mu na to přišla on mi tvrdil, že s ní nic nemá a že jí píše, že je zadaný. Tak jsem mu řekla ať si to s ní teda vyřeší. Prý se tak stalo a ona to pochopila a prý jsou tedy jen kamarádi. Jenže ona se na něj v práci neustále lepí, chodí spolu na obědy v práci a mě to vůbec není příjemné. On jí vykládá, že máme problémy ve vztahu a ona toho jen zneužívá. Když mu řeknu, že mi to vadí, tak se akorát naštve, že dělám hysterku a že jsou jen kamarádi, ale problém je, že já nevěřím té holce. Myslím si že čeká na příležitost až se rozejdeme. Neni mi to vůbec příjemné že se s ní dál stýká jako by se nic nestalo. Co si o tom myslíte? Děkuji za rady. ![]()
@Lily22 no jestli je to jeho kolegyně a chodí spolu na pracovní oběd, tak co s tím chceš asi dělat? To jako že půjdou na oběd a on se posadí ke stolku sám a kolegyně o dva stolky taky sama? Divné, ne? Dělat nemůžeš nic…vadilo by mi spíš, že vykládá něco o vašich problémech, to víš vlastně jak?
@EmmaAnna Byla jsem za ní, ať ho nechá na pokoji a neplete se nám do vztahu. A ona mi řekla, že když máme problémy, tak ho může balit. To mi samozřejmě taky vadí. Ale přítel mi říká, že je to jeho kamarádka a chce se jí svěřovat. Ale jak to může být kamarádka, když ho balí? Co mám tedy dělat? Mám to přestat řešit?
@Lily22 Nemám vlastní zkušenost, ale prý je dobré nehysterčit, jinak ho přímo vženeš k té druhé. Naopak se co nejvíc snažit, aby se s tebou cítil dobře, romantika, dbát na sebe, být příjemná a hlavně mít svůj život s vlastními kamarády a zájmy.
@Lily22 Vadilo by mi to hodně, ale nevím, co bys s tím mohla dělat ![]()
Takováhle nezadaná důvěrná kamarádka, která má evidentní zájem, to je vždycky peklo
![]()
@GraceM píše:
@Lily22 Nemám vlastní zkušenost, ale prý je dobré nehysterčit, jinak ho přímo vženeš k té druhé. Naopak se co nejvíc snažit, aby se s tebou cítil dobře, romantika, dbát na sebe, být příjemná a hlavně mít svůj život s vlastními kamarády a zájmy.
A panáček si pak vesele drží obě, velmi časté ![]()
Záleží jen na něm, co je zač. Jestli je to děv. ař, nebo charakter ![]()
@Lily22 To ses upřímně docela ztrapnila…
Ona je nezadaná a nemá vůči tobě žádnou povinnost. Ten kdo má nějakou odpovědnost je tvůj přítel. Nechápu, jak víš, že spolu probírají intimnosti z vašeho vztahu, to mu lezeš do mobilu? ![]()
Příspěvek upraven 22.07.16 v 07:49
Děv** ř to není, ale má spoustu kamarádek. Ale tohle není kamarádka. Sotva ji zná a ona ho hned svádí. Holka co čeká na příležitost. Jemu je úplně jedno, že mi tím ubližuje.
Hlavně ho nepruď, tím ho jen odradíš. Jinak dělat asi nemůžeš nic moc (propíchat jí pneumatiky?
)
Choď často večer ven někam posedět, neseď jen doma.
Máte děti?
@aleba Nemáme děti. Je chyba mu říct, že chci aby přestal s ní řešit naše problémy?
Asi bych dělala, že to neřeším, udělala bych na něj tak trošku „habaďůru“ a řekla mu, že už mi to nevadí, že mu věřím a že jsem se v žárlení unáhlila (ale tak by to nebylo) a pak bych se občas o ní zmínila stylem třeba jak se má, pak třeba jestli byl dnes na obědě, co měli dobrýho a pak jako oklikou se zeptat, jestli byl s ní, tak by na to jen řekla odpověděla stylem jen jo, jo a ty bys to mohla mít tímhle stylem pod kontrolou. pak bych možná tak ve vtipu občas řekla: „doufám, že už mi za tebou nechodí, vždyť víš, že jsme spolu“
a tak no, prostě jít na to chytře, žensky
ale jako věřím, že je ti to hodně nepříjemné, tohle by se mi teda taky sakra nelíbilo