Přítel a jeho kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
12.6.14 19:52
@Anonymní píše:
Vzdyt sem napsala ze to uz nebudu resit, to je zase spatne???

Nebudeš řešit tuhle jednu blbost, ale dál ho budeš držet na řetězu a namlouvat si, že ty mu vlastně nic nezakazuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
12.6.14 19:55
@Anonymní píše:
Ja ho ale nenutim, resim to s Vama tady a ne s nim… jsou to tak 3 mesice kdy jsem mu to naznacila a od ty doby to mam v hlave. Chtela jsem znat Vase nazory nez bych to zacla resit s nim coz ani nezacnu..
:potlesk: tak to je dobře :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.7.16 07:25

Přítelova "kamarádka"

Ahoj holky. Taky mám takový podobný problém. Konkrétně se chci zeptat na Váš názor.

Můj přítel má kamarádku, kolegyni z práce a já jsem zjistila, že si psali a ona ho v těch zprávách sváděla. Zprávy co psal on jsem neviděla. No když jsem mu na to přišla on mi tvrdil, že s ní nic nemá a že jí píše, že je zadaný. Tak jsem mu řekla ať si to s ní teda vyřeší. Prý se tak stalo a ona to pochopila a prý jsou tedy jen kamarádi. Jenže ona se na něj v práci neustále lepí, chodí spolu na obědy v práci a mě to vůbec není příjemné. On jí vykládá, že máme problémy ve vztahu a ona toho jen zneužívá. Když mu řeknu, že mi to vadí, tak se akorát naštve, že dělám hysterku a že jsou jen kamarádi, ale problém je, že já nevěřím té holce. Myslím si že čeká na příležitost až se rozejdeme. Neni mi to vůbec příjemné že se s ní dál stýká jako by se nic nestalo. Co si o tom myslíte? Děkuji za rady. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
22.7.16 07:29

@Lily22 no jestli je to jeho kolegyně a chodí spolu na pracovní oběd, tak co s tím chceš asi dělat? To jako že půjdou na oběd a on se posadí ke stolku sám a kolegyně o dva stolky taky sama? Divné, ne? Dělat nemůžeš nic…vadilo by mi spíš, že vykládá něco o vašich problémech, to víš vlastně jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.7.16 07:33

@EmmaAnna Byla jsem za ní, ať ho nechá na pokoji a neplete se nám do vztahu. A ona mi řekla, že když máme problémy, tak ho může balit. To mi samozřejmě taky vadí. Ale přítel mi říká, že je to jeho kamarádka a chce se jí svěřovat. Ale jak to může být kamarádka, když ho balí? Co mám tedy dělat? Mám to přestat řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
22.7.16 07:35

@Lily22 Nemám vlastní zkušenost, ale prý je dobré nehysterčit, jinak ho přímo vženeš k té druhé. Naopak se co nejvíc snažit, aby se s tebou cítil dobře, romantika, dbát na sebe, být příjemná a hlavně mít svůj život s vlastními kamarády a zájmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
22.7.16 07:37

@Lily22 Vadilo by mi to hodně, ale nevím, co bys s tím mohla dělat :nevim:
Takováhle nezadaná důvěrná kamarádka, která má evidentní zájem, to je vždycky peklo :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
22.7.16 07:40
@GraceM píše:
@Lily22 Nemám vlastní zkušenost, ale prý je dobré nehysterčit, jinak ho přímo vženeš k té druhé. Naopak se co nejvíc snažit, aby se s tebou cítil dobře, romantika, dbát na sebe, být příjemná a hlavně mít svůj život s vlastními kamarády a zájmy.

A panáček si pak vesele drží obě, velmi časté :cert:
Záleží jen na něm, co je zač. Jestli je to děv. ař, nebo charakter :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
22.7.16 07:42

@Lily22 To ses upřímně docela ztrapnila…

Ona je nezadaná a nemá vůči tobě žádnou povinnost. Ten kdo má nějakou odpovědnost je tvůj přítel. Nechápu, jak víš, že spolu probírají intimnosti z vašeho vztahu, to mu lezeš do mobilu? :roll:

Příspěvek upraven 22.07.16 v 07:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.7.16 07:44

Děv** ř to není, ale má spoustu kamarádek. Ale tohle není kamarádka. Sotva ji zná a ona ho hned svádí. Holka co čeká na příležitost. Jemu je úplně jedno, že mi tím ubližuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.7.16 07:45

@EmmaAnna Ne, to mi řekla ona a přítel mi to pak potvrdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
22.7.16 07:48

Hlavně ho nepruď, tím ho jen odradíš. Jinak dělat asi nemůžeš nic moc (propíchat jí pneumatiky? :mrgreen: )
Choď často večer ven někam posedět, neseď jen doma.
Máte děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
22.7.16 07:48

@Lily22 přítel ti potvrdil, že si u ní stěžuje na tebe? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.7.16 07:59

@aleba Nemáme děti. Je chyba mu říct, že chci aby přestal s ní řešit naše problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
22.7.16 08:00

Asi bych dělala, že to neřeším, udělala bych na něj tak trošku „habaďůru“ a řekla mu, že už mi to nevadí, že mu věřím a že jsem se v žárlení unáhlila (ale tak by to nebylo) a pak bych se občas o ní zmínila stylem třeba jak se má, pak třeba jestli byl dnes na obědě, co měli dobrýho a pak jako oklikou se zeptat, jestli byl s ní, tak by na to jen řekla odpověděla stylem jen jo, jo a ty bys to mohla mít tímhle stylem pod kontrolou. pak bych možná tak ve vtipu občas řekla: „doufám, že už mi za tebou nechodí, vždyť víš, že jsme spolu“ :mrgreen: a tak no, prostě jít na to chytře, žensky :kytka: ale jako věřím, že je ti to hodně nepříjemné, tohle by se mi teda taky sakra nelíbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí